1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by fmburak View Post
    örnek vererek anlatmak istiyorum...

ingilterede derby'i çalıştırmaya başladığınızda yönetim hedef olarak takımı ligde tutmanızı

istiyor...

bende ilk sezonumda beklentileri aşarak takımı ligde 8. sırada bitiryorum...ama 2. senemde işler

kötü gidiyor ve takım 15.,16. bitirdiğimde yönetim başarısız buluyor futbolcular kulübün başarısız

olduğunu düşünüyor...

ilk senede hedefi ligde kalmak olan bir takım 2. senesinde 15.,16. oldumu nasıl başarısız sayılıyor

bir takım

nasıl hedeflerini 2 senede bu kadar büyütebiliyor...bunlar oyundaki gerçekçiliğe zarar veriyor...

takımlarda kalıcılık ve hedefler bence yenilenmeli...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sözleşmede önerilen paranın hiç bir değeri yok...kazandığız parayla

kendi teknik ekibimizi kurabilmeliyiz ve gittiğimiz takımlardan ona göre para talep etmeliyiz...
    Lucescu Galatasaray'ı şampiyon yaptı ama yine kovulmaktan kurtulamadı hatırlarsan. Bu normal bence. Futbol da nankör.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Lucescu Galatasaray'ı şampiyon yaptı ama yine kovulmaktan kurtulamadı hatırlarsan. Bu normal bence. Futbol da nankör.
    tamam dediğinin aynısı capellonunda başına geldi ama burada derby sadece bir

örnek...bu bir takımda iki takımda olur ama oyunda her takımda aynı problem oluyor...genellikle

düşmemeye oynayan takımları çalıştırıp bir yerlere getirmeye çalıştırdığım için çok

karşılaşıyorum...oyunun genelinde problem var...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

tamam dediğinin aynısı capellonunda başına geldi ama burada derby sadece bir

örnek...bu bir takımda iki takımda olur ama oyunda her takımda aynı problem oluyor...genellikle

düşmemeye oynayan takımları çalıştırıp bir yerlere getirmeye çalıştırdığım için çok

karşılaşıyorum...oyunun genelinde problem var...
    Bak oyunda bir mantık var. Eğer herhangi bir kupayı kaldırırsan seni birkaç sezon idare ediyorlar. Onun dışında çok çabuk kovulabiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bak oyunda bir mantık var. Eğer herhangi bir kupayı kaldırırsan seni birkaç sezon idare ediyorlar. Onun dışında çok çabuk kovulabiliyorsun.
    farklı şeylerden bahsediyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

farklı şeylerden bahsediyoruz...
    Hayır ne farklısı sen bir önceki sene hedeflere göre başarılı olduğun halde ikinci senende takımın hedefleri aşırı derece büyüdüğü için kovulduğunu söylüyorsun ben de bunun çözümü olarak, kupa kaldıramayı öneriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayır ne farklısı sen bir önceki sene hedeflere göre başarılı olduğun halde ikinci senende takımın hedefleri aşırı derece büyüdüğü için kovulduğunu söylüyorsun ben de bunun çözümü olarak, kupa kaldıramayı öneriyorum.
    derby gibi bir takımın ilk senelerde ingiltere kupa kaldırması ne kadar mümkün sence?

Mesaj Yetkileri