Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
evet. football manager 2008 data editörünü kullanarak yapıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

evet haklısın oyunun orjinalini bu oynamaları yaparak bozmuş bulunmaktayım. Fakat yaptığım ve senin bahsettiğin bu konuda dikkatimi çeken bir husus var gerçekten yapılan yenilemenin gerçeğe bir nebzede olsun uygunluğunu gösteriyor.
Bu yaz sezonunda galatasaray takımının oyunucuları olan mehmet topal, arda turan, fenerbahçenin oyuncusu colin kazım ve beşiktaşlı bobo yu birçok avrupa kulübünün peşinden koştuğu ve transfer etmek istediğinden bahsedilmişti ve telaffuz edilen rakkamlar büyük meblalardı. yaptığım bu oynamalardan sonra oynadığım 2 sezonluk kayserispor kariyerim içerisinde gerçekleşen bir kaç transfer beni çok şaşırttı:

Mehmet topal (Dortmund) => 13.5 milyon avro
Arda Turan (Everton) => 27 milyon avro
Colin Kazım (newcastle) => 10 milyon avro
Bobo (Paris SG) => 20 milyon avro
Servet Çetin (Schalke veya Stuttgart) => 9,5 milyon avro
holosko, semih ve umut çeşitli kulüpler tarafından sürekli gözlenen futbolculardı.
Basının boş olduğunu unutuyoruz galiba.

Yükseltilenleri görmedim ama muhtemelen olması gerekenden fazla oldu yada bir kısmı öyle oldu bütün yamalarda.
Doğru değerler oldu ise ne âlâ, incelemediğim için yorum yapmamak lazım ama bir çok kişi o değerlerin ne anlama geldiğini bilmediği için 15+ vermeye çalışan çok kişi var güncelleme yaması yapan.

O yüzden diyorum siz değiştirmeyin, araştırmacılar kadar iyi yapmanız çok zor, abartı oluyor, zevki kaçıyor.

Bu yüzden pek güncelleme indirmem.

Arda 7-8M€ hadi max 10M€'dan fazla bir paraya gidemez.
Kazım ve Topal en fazla 3-4 M€ eder.
Bobo 9-10 M€ eder, daha fazla etmez, muhtemelen 6-7M€'ya gider.

Servet de en faza 3-4M€'ya gider, dahası da olmaz.

10 M€'ya Luca Toni gitti, bu değerler çok uçuk.
Kaliteli Türk Medyası!!