beyler bu konun tamamını okumadım ama demodan gördüğüm kadarıyla görüşlerimi belirtmek istiyorum

Galatasaray takımını kim yapmışsa neredeyse hiç uğraşmamış 2 özellik değiştirip fm 2008 databasesini göndermiş güizaya 18 bitiricilik verenler(bundan sorumlu olanlar ispanyol araştırmacılarsa buna bişey diyemeyiz tabii)sadece şu haftaki maçları izleseler bu işi iyi yapmadıklarını anlamaları lazım zamanında kezman da böyle yapılırdı yani burda çıkan sonuç bu mu "avrupada yıldız olsun da türkiyede topa vuramasa da biz onun profilini yüksek yapalım".Ayrıca Baros da bence çok yetersiz olmuş tamam avrupada pek iyi günler geçirmemiş olabilir ama oyuncuların şu anki formlarına hiç mi bakılmıyor merak ediyorum.bir de şöyle birşey var.Arda turan en az lincoln kadar iyi oynuyor ama oyunda lincolnün profiline yakın bile değil.hem madem bu kadar az özelik veriosun oyunculara nie fiyatı yüksek(benim görüşüm bu)
Kısacası Galatasaray a (hatta Türkiyeye) gerekli önem verilmemiş.Şu ana kadar dikkatimi çeken hakettiği profil verilen tek türk oyuncu semih