Originally Posted by
mkkadi
Ömer abi milan barosta 8.02 den sonra buraya gelirken bir düşürülme oldu mu. Yani şu an için CA ve PAsı nedir? Merak ettiğim ilk husus bu.
Şimdi adam GSyi kendisi için yeni bir başlangıç olarak görüyor ve maçlarda hırsını isteğini gösteriyor. Finishingi falan belki bundan çok yükseltilmez ama genel olarak sen de yazmışsın, holosko ligde 10-25 gol atabilirken baros 10 golü geçemiyor diye.
Tmm şu anki performansı belki beklenemezdi ama kalite olarak barosun oynadığı ligler olsun, milli takımdaki başarısı olsun holoskodan genel olarak daha iyi olması beklenebilir. Özellikle son maçlarda sırtı dönük top alarak rakiplerini hızıyla ekarte etmesi, 2 defans oyuncusunu kendisine çekerek arkadaki 3lüye açık alanlar bırakması ve en öenmlisi mücadele isteği göze çarpıyor. Ama denge konusunda bazen bu topları alırken bazen çok kolay toplarda dengesini kaybederek yere düştüğünü gözlemlemek de mümkün.
Bunlara artı olarak Şu an için sonradan gelerek 9 golle olması lazım GS deki en golcü oyuncu olması, ligde de 5 golün yanında 3 ya da 4 asistinin olması bu yıl şu ana kadar başarılı olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum.
Son olarak tekrar ediyorum profilini siz hazırlamamışta olsanız, ve tabi gözlemlerinizi de başka maçlarla arttırarak ileriki versiyonda bundan daha iyi bir Baros görmemiz mümkün müdür? Bu konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum açıkçası..