Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?
- Voters
- 611. You may not vote on this poll
-
beyler burada konu sadece bütçe değil ben bugüne kadar 1 kere orjinal oyun aldım o da fm değildi burda sorun şu:"5 ytl ye aynısı varken neden 80 ytl veriyim?" diy düşünüyor insanlar hem haklı hem haksızlar.haklılar çünkü o paraya lisanssız oyun arşivi yapabilir hem bu oyunu oynayan herkes kendi parasını kazanan insanlar değilşahsen ben 17 yaşındayım ve o kadar parayı bir oyuna verdiğimi duysalar zaten tepki gösterirler kaldı ki oyuna bakın demosunda endonezya var türkiye yok zaten her sene bir problem fm 2007 de sakatlıklar fm 2008 de son dakikada yapılan gol şovlar fm 2009 da da şu an görünen sakatlıklar(sitelerdeki yorumlara göre) yani öyle söylediğiniz gibi şahane bir oyun değil hele en çok zevk veren oyun hiç değil.bir yandan da haksız olabiliriz çünkü buna bir emek harcanıyor buna emek hırsızlığı da denebilir ama yapılabilecek pek birşey yok benim bilgisayarım artık eskidiği için fm 2009 u alamayacağım ve oynayamayacağım sadece fikirlerimi beirtmek istedim.
Mesaj Yetkileri