Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Extensor'a ilk kez katılıyorum.

Ayrıca Blackeagle sen 200 satır da yazsan yine de ne demek istediğin anlaşılmıyor.Olayın Trabzon'la alakası ne ?

Sivas'a , Kayseri'ye puanlar ver gariban Kocaeline 2-0 geriye düştükten sonra 5 tane at .

Harikasınız , herkesi yenersiniz buna gerçekten inanıyormusunuz ?

Trabzonspor'da henüz Sivas , Kayseri gibi takımlarla oynamadı ama biz süperiz , harikayız herkezi yeneriz demiyorum biraz gerçekci olmak lazım.

İstanbul takımı sendromum fln yok farkındaysan yazdığım msjda Ertuğrul Hoca'ya yazık oldu dedim.

Tebrikler Beşiktaş'a farklı zaferinden sonra , Kocaeli ise sanki Fm oynuyormuşcasına 2.ligden 1.lige çıkıp boşta olan , işi bitmiş adamlara saldırdı ve ligin dibine demir attı. T.Seyhan'lar , Musa'lar , Volkan'lar bu adamlara ne gerek vardı.. şimdi kara kara düşünsünler.
Harikayız , herkesi yeneriz. ..Bunları geçelim. Böyle bi laf da zaten benim ağzımdan çıkmadı.Beşiktaş'ın bu takıma fark atması gerekiyordu maç öncesi, attı mı attı ?Normal olan da buydu zaten.Ama benim anlamadığım senin Mustafa Denizli'yi eleştirir gibi Ertuğrul Sağlam'a yazık oldu demen.Ertuğrul Sağlam zamanında Beşiktaş takımı bir farkla öne geçti mi defansa çekiliyordu.Büyük takım kimliğiyle uyuşmuyordu bu durum da.Ama şimdi durum farklı.Takım skor avantajı olmasına rağmen son dakikaya kadar gol arıyor.Adam olmaz dediğimiz İ.Üzülmez ve G.Zan bile bir disiplin içinde.Takımda o kadar çok olumlu değişiklik var ki.Kayseri deplasmanı bu ligin derbi maçlardan sonra en zor deplasmanıdır.O maçta da belki iyi oynamadık ama talihsiz bir golle kaybettik.Sivas diyorsun ben maçtan sonra da o maçtaki oyundan memnun olduğumu belirtmiştim.Herşey galibiyet değildir bazen.