Bir takım 20 dk da 2 goL yiyiyor ama maç sonunda 5-2 kazanmış oLuyor.
Şimdi birşeye dikkat çekmek istiyorum. Bu takıma karşı 3-0 da önde oLsan bir kere acaba ben burdan bu maçı kaybedebiLirmiyim diye düşünmen gerek.
Bir ikincisi Türkiye Liginde bu kadar geniş aLanada, savunmasını bu kadar önde kuran ama ona rağmen bu kadar da iyi pres yapan bir takım da yok sanırım. Bu zaman zaman sıkıntı yaratıyor gibi oLsa da top Beşiktaş da oLduğu sürece hiç bir sıkıntı oLmayacaktır. Doğru yoLda iLerLiyoruz. KocaeLispor 25dk sonra oyundan koptu. Neden ? Çünkü inanıLmaz geniş aLanda oynayan bir Beşiktaş a karşı hem fizik kondisyonu yetersiz kaLdı hemde boş koşuLar atmaktan doLayı çabuk yoruLduLar. Ama BeşiktaşLı oyuncuLar 90. dakikada dahi haLa pres yapıyor, haLa goL arıyorLardı. Süper oynadık.
Maçın adamı ise Sivok tur. Muhteşem oynadı. Bizim Cisse ye ihtiyacımız yok. Sivok tek başına zaten orda muhteşem oynuyor. Pas atıyor, top kapıyor adam sahanında heryerinde yahu. Bravo Sivok.
DeLgado için söyLenecek söz yok, Nobre ise kendisini buLdu bu sezon. Rakip savunmayı aLLak buLLak ediyor.
Bir cümLe de Gökhan Zan için. Az süre aLdı ama ne kadar izLediniz biLmiyorum sanki bir değişim var. İyi yer tutuyor, riske girmiyor, topu taça atıyor, ve topa hamLe zamanLamaLarı çok iyi. Sanırım kendisini Sivok ve Zapo iLe beraber oynarsa daha da toparLayabiLir ki bu Türk futboLu için iyi oLur. Umarım yanıLmamışımdır ve Gökhan kendisini topLuyordur.
Harikayız. Herkesi istediğimiz zaman yenebiLiriz.