Aksine bir Kayseri bir Sivas. Biraz büyüyünce rakip olmuyor malesef.
Bakın Kocaelinin kadrosuna şimdi.
MUSA: sağ açık
Volkan sol bek
tolga ve ufuk stoper
kemal semavi önlibero
hamza önlibero
murat hacıoğlu sol açık
serdar topraktepe sol açık
taner santrafor
şimdi bu takımla nasıl bir kadro kurabilirsiniz. Bu nasıl bir zihniyettir.
Serhat Akın ve Bülent gibi adamlarda yedek
Gol yeyince hüngür hüngür ağlamayı gol atınca deliler gibi oynamayı bende bilirim bumudur teknik direktörlük
Serdar ilk 2 golde 5 metre ileri çıkamıyor maç 2-2 bitiyor. Adam akıllı bir kaleci olsa ilk yarı 2-0 bitecek. İkinci yarı bu maçı çevirmekte çok zor olacaktı.
Üçüncü golde ise hala aynı çalımı yiyen adamın hakikatten zekasının varlığından şüphe ediyorum
Delgado bu lige geleli 2 sene olmuş. Bu golden aynı jeneriklikte 3-5 gol atmış. 30-35 tane de denemiş bir adam. Top ona geldiğinden topu sağ ayağının dışıyla kontrolunden belli topu sağına çekeceği. Bizim türk futbolcusu maçtamı izlemiyor?
Bu teknik direktör ve bu zihniyetle 4-0 öne geçseniz ne yazar.
Ancak Beşiktaş yetersiz ve yetersizlik büyük maçlarda öne çıkıyor. Yoksa Kocaeliden tek maç çeviren takım Beşiktaş değil. Rakipleride çevirdi. Hemde Kocaeli'de kendi sahasında da değil.
(Beşiktaş'ı beğenmedim demiyorum. Beşiktaş her istediğini bu kadar kolay yenemez diyorum. Antalya'yı yener, Kocaeli'yi yener)
Bu kaos futbolu buna izin verir. Yarın öbür gün soğukkanlı futbol oynayan ayağa pas yapan bir takım çıkarsa Beşiktaş neye uğradığını şaşırabilir.
Sıkışık bir ortasa karambol pres ile. Kendinize denk takımlara basit puanlar kaybedersiniz denk. Kendiniz de küçükleri yener. Kendinizden büyüklere yenilirsiniz.