Maç için kendi takımım adına taktik hataLardan da bahsetmek istiyorum. Maça Nobre HoLosko ikiLisi iLe başLasaydık o iLk dakikaLarda ki baskı iLe rahatça öne geçerdik. Hatta maç içerisinde bütün maç boyunca uyuyan Fenerbahçe orta sahasını daha da zor durumda bırakıp çok farkLı bir gaLibiyet de eLde ederdik. Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarının oyunundan memnun. İyi siz hep böyLe oyuna memnun kaLın, sezon sonu nerede oLurLar göreceğiz. Biz ise yağ var yumurta var yoğurt var ama yapacak adam yok misaLi takıLıyoruz. Şu kadroyu adam gibi biri yönetse eLini koLunu saLLaya saLLaya Şampiyon yapar Ligde. Ama maLesef hocaLarımızın fantaziLerine kurban oLup yar yine bize hüsran geceLer demek zorundayız.

Hakemi eLeştirmeyin diyorLar. Ben geçen sayfaLarda bir soru sordum kimse çıkıp cevap vermedi. HaLa bekLiyorum. Son üç yıLdır Kadıköyde yaşadığımız o son dakika goLLerinden birini Fenerbahçe yakaLamış oLsaydı hakemLer yine aynı yönetimi göstericekLermiydi ? cevap veremezsiniz çünkü cevabı beLLi. Sivok un goLünü yiyen, Cisse yi boş yere harcayan bir hakem var sahada, FenerbahçeLi oyuncuLarın bırakın yaptıkLarı fauLLerden sonra sarı kart vermeyi fauLü biLe verirken ici acıyan bir hakem suçLu oLamaz zaten. Biz aLıştık bu durumLara 2004 ten beri böyLeyiz. BöyLe geLmiş böyLe de gidecek.

11 Puan önde iken oLanLarı, Tarihte görüLmemiş 5 kırmızıyı geçen sezon göz göre göre 10-11 puanı çaLınmış bir takımın taraftarı bu oLayLar karşısında daha soğukkanLı oLabiLiyor artık. O yüzdende artık yine aynı deyip geçiyoruz. Yapacak birşey yok.

Fenerbahçeyi tebrik ederim tekrardan. Tekrar paçayı kurtardıLar. Ama önLerinde uzunca bir süre derbi maçı oLmayacak, bakaLım o zaman neLer yapacakLar. Birdaha ki derbiye kadar çoktan havLu atma ihtimaLi de var beLkide birdaha ki derbide biz onLarı geçmek için çabaLıyor oLucaz. İnş da öyLe oLur o zaman daha rahat oynayabiLiriz. SabırsızLıkLa bekLiyorum.