Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 45. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Beşiktaş
-
Beraberlik
-
01.Aralık.2007, 11:19
mac gercekten 11 e 11 gitse farkli olacakti bahanelere siginmak yersiz 10 kisi kaldik yapabilecegimizi yaptik bence. mustafa hoca holoskoyu oynatabilirdi oynatmadi bence cok iyi bir stratejiyle oynatti 1 kisi eksik kalmak planlari bozdu. 11 e 11 gitseydi 2. yariya kadar bence 2-2 yada 2-1 yenik olacaktik ama bence 2. yari mustafa hoca yorulan nobre serdar ozkani cikarip holosko boboyu alarak fenerbahce defansini tamamen yoracakti cunku mustafa hoca cok iyi biliyorduki buyuk maclar kulubeyle kazanir ve besiktasin kulubesi fenerbahceden cok daha ustun. cisse ve hakemin hatasi 10 kisi kaldik yinede hucum ettik fenerbahce sahasina yiktik oyunu pozisyonda bulduk atamadik . fenerbahcede tamam cok pozisyon buldu hepsi yuzde 80 i ikinci yari kontraatakla. bence fenerbahce 2. yari rakip 10 kisiyken bu kadar geride oynamamaliydi ki bi ara alex cikti josico girdi aragones takimi tamamen geriye cekti resmen anadolu takimi goruntusu vardi fenerbahcede. ekrem dag serdar ozkan nobre ve sivoku ve ozellikle delgadoyu tebrik ediyorum mucadelelrinden dolayi . ozellikle maci normal kisi sayisiyla goturebilseydi besiktas delgado cok cok onemli etkiler yapabilirdi skora . on kisi kalana kadar cok etkiliydi.
ve arkadaslar diyorsunuz ki mikrofon bjk taraftarinin onune konuyor falan filan bu kadar da basit dusunceli olmayalim bu kadar da yanli dusunmeyelim oyle sacma sey olurmu sadece bir mikrofonmu var sahada. saha kenarlarinda her tarafi saricak sekilde en az 4 mikrofon olur. ve ben mactaydim besiktas taraftari elinden gelen herseyi yapti fenerlilerin islik cekirdek ve skor taraftari oldugunu herkes biliyo. bizi isliklamaktan baska yaptiklari bisey yoktu. ben ne diyim sadece sunu diyorum 2250>52000 bunu birkez daha gorduk
Last edited by brotha : 02.Aralık.2008 at 06:45
Mesaj Yetkileri