Ömercim kusura bakma ama konunun açılışına baştan katılmadığımı ,konunun tamamıyle alakasız bir konu olduğunu belirttiğim gibi ,diğer konuyuda belirttim.

Ben hemen almak zorundayız bekleyelim bekleyemeyiz falan gibi bir şeyde demiyorum.Cümle içinde de açıkladığım gibi benim gözlemlediğim sorunu zaten oyunun kendi yapımcısı da gözlemliyor.Nu yüzden Aralık sonu toplantısı ile Fm 2010 çalışmalarına başlandı,aynı oyunun 2010 versiyonunun minimum hata ile indirgenerek yapılması için. Yani o tür iç hataları kendileride biliyorlar.Kendi içlerinde hallederler bizi o ilgilendirmez. Evet serbest piyasa alınır ya da alınmaz.Alınma işinde azalma olursa firma tarafından kendilerine göre değerlendirme yapılır vs. vs. vs. Ve de bir iş için adam tutuyor isem o kişi o işin gereğini yapmak zorundadır.O zaman sadece SI kullanıyor ya da kullanmıyor kimin umurunda olur.Bazı testerler tarafından bazı şekillerde sömürülüyorsa o zaman hiç kullanmasınlar.

Neticede bazı konularda aynı şeyleri karşılıklı söylüyoruz buna bu konunun gereksizliğide dahil ama senin olsada olur olmasa da dediğin detaylara oyunun kendi üreticileri olması gerekirdi şeklinde yaklaşıyor sadece onu belirtmek istedim.

Yoksa aynı konuyu aynı yönden aynı şeyi düşünerek konuşuyoruz ikimizde.Fakat bu konuda bakış açımız farklı.

Neyse Ömercim benim hastayken çenem düşer umarım demek istediğimi izah edebilmişimdir.