1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Sigames Para Politikası !

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Eski CM serilerinde buna benzer bir hata vardı. Tuncay Şanlı'da da iki tane yaratılmıştı. Bundan sonra cm almama kararı vermiştim.
    Sende hemen vazgeçmissin bekle yama çıkar yama!

Korsan olayına gelincede örnekleri çoktur.
    Örneğin sigara. örnek verdiğiniz, kanunlar müthiş dediğiniz korsan 0 dediğiniz ABD de 10dolar.
    Türkiyede ise ayni sigaraya 3-4 ytl ye sahip olabiliyorsunuz.

bu tamamen ülkedeki ekonomik duruma göre belirlenir.

Fm için ne kadar para harcandı bilmiyorum ama gta4 ün sadece kopya koruması için 200 000 dolar harcanmıs. ikisinin fiyatıda aynı.

Kimse bana pantolon giyiyorsun. cep telefonun var bilgisiyarın var o zaman git orjinal fm al demesiz.

evet pantolonum levis. ama çakma levis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Sende hemen vazgeçmissin bekle yama çıkar yama!

Korsan olayına gelincede örnekleri çoktur.
    Örneğin sigara. örnek verdiğiniz, kanunlar müthiş dediğiniz korsan 0 dediğiniz ABD de 10dolar.
    Türkiyede ise ayni sigaraya 3-4 ytl ye sahip olabiliyorsunuz.

bu tamamen ülkedeki ekonomik duruma göre belirlenir.

Fm için ne kadar para harcandı bilmiyorum ama gta4 ün sadece kopya koruması için 200 000 dolar harcanmıs. ikisinin fiyatıda aynı.

Kimse bana pantolon giyiyorsun. cep telefonun var bilgisiyarın var o zaman git orjinal fm al demesiz.

evet pantolonum levis. ama çakma levis.
    Cep telefonu modelin , ayda kaç kez kontör yüklediğin , bilgisayar modelin ve aylık internet ödemen hakkındaki bilgileri sormuyorum bile , beni de ilgilendirmez ayrıca.."Çakma" hayat tarzın ise eyvallah der geçerim , ama sen de çok iyi biliyosun ki ne zaman "param yok" dersek , eğer zevkimiz olan bişi söz konusu olduğunda para bulabiliyoruz her nedense..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Cep telefonu modelin , ayda kaç kez kontör yüklediğin , bilgisayar modelin ve aylık internet ödemen hakkındaki bilgileri sormuyorum bile , beni de ilgilendirmez ayrıca.."Çakma" hayat tarzın ise eyvallah der geçerim , ama sen de çok iyi biliyosun ki ne zaman "param yok" dersek , eğer zevkimiz olan bişi söz konusu olduğunda para bulabiliyoruz her nedense..
    Aslında sorun parasızlık tarzı birşey değil Türkiye'de, millet olarak beleşçiliğe alışmışız. Bedava siname koyar belediye, herkes saldırır. Halbuki o bedava olan sinema mundar olur zaten, film de izlenmez doğru düzgün (tecrübeyle sabittir.)
    Yıllardır oyunları 3-5 ytlye almaya alışmışken, artık korsandaki hatalar vb. sonucunda orjinale yönelmemiz gerekiyor, fakat 80 ytl deyince adamın rengi atıyor. Bence bu çok normal. Tamamen alışkanlıkla alakalı. İnsanın standartlarına da bağlıdır bu. Eğer iki akşam dışarda yemek yiyp 80 ytl alabiliyorsan eyvallah, sen o oyunu trinkk diye alırsın. Ama herkesin durumu böyle değildir herhalde.

not: Bende korsan kullanıyorum, hatasıyla matasıyla idare ediyorum artık.

Mesaj Yetkileri