1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Sigames Para Politikası !

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by can777 View Post
    haklısın arkadaşım para politikası konusunda sonra da gelip orjinal almıyorsunuz diye Türkçe desteği çıkarmıyorlar. Sen böyle memnun etmezsen orjinal alanları elbette kopya alanlar fikrini değiştirmez orjinal alanlar da kopya almya başlar ..
    Türkiye Ligi ülkemiz için değil, Avrupa'nın 5. (bana göre Portekiz'den sonra 6.) ligi olduğu için, İngilizler, İspanyollar, İtalyanlar vs.. oynasın diye yapılıyor, çünkü orada kanunlar orada yargılamaya devam ederken sokaklarda korsan bulamıyorsunuz, ABD'de korsan download yapanlar iplerden takip edilip bulunup evlerine ceza gönderiliyor.

Onlar orjinal alıyorlar ve onlar için yapılıyor bu lig bence.

Sadece FM değil bu korsan yazılım kullanım oranı Türkiye'de bu kadar yüksek olduğu sürece böyle olmaya da devam eder, sonuna kadar hakları.

Hiç bir oyun firması ciddi oranda iyi rakamlar ile satılan ülkeleri boşlamaz zaten.

Crysis Crytek'in Türk sahiplerinin ayrılacalığıdır, başka bir örneği yoktur, karşılaştırılmamalı.Çünkü EA ile anlaşırken Türkçe çıkarılmasını şart koydular, EA'ye kalsa Türkçe çıkmazdı sanıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Türkiye Ligi ülkemiz için değil, Avrupa'nın 5. (bana göre Portekiz'den sonra 6.) ligi olduğu için, İngilizler, İspanyollar, İtalyanlar vs.. oynasın diye yapılıyor, çünkü orada kanunlar orada yargılamaya devam ederken sokaklarda korsan bulamıyorsunuz, ABD'de korsan download yapanlar iplerden takip edilip bulunup evlerine ceza gönderiliyor.

Onlar orjinal alıyorlar ve onlar için yapılıyor bu lig bence.

Sadece FM değil bu korsan yazılım kullanım oranı Türkiye'de bu kadar yüksek olduğu sürece böyle olmaya da devam eder, sonuna kadar hakları.

Hiç bir oyun firması ciddi oranda iyi rakamlar ile satılan ülkeleri boşlamaz zaten.

Crysis Crytek'in Türk sahiplerinin ayrılacalığıdır, başka bir örneği yoktur, karşılaştırılmamalı.Çünkü EA ile anlaşırken Türkçe çıkarılmasını şart koydular, EA'ye kalsa Türkçe çıkmazdı sanıyorum.
    Sana Kısmen Katılıyorum.Fakat Türkiye'nin Ekonomik Koşulları Göz Önüne Alındığında(Sözü Geçen Ülkelerde İnsanlar Ortalama Aylık 1.500-2.000 $ Maaş Alıyorlar Ve Hayat Standartları Yüksek.O Sebeple Oyunları-Müzikleri-Filmleri Orjinal Alabiliyorlar.Fakat Sen 500 Ytl Maaş Alan Birisi Olsan Bütçenden Ne Kadar Para Ayırabilirsin Ki? ) Yine Yüksek Bir Orjinal Satış Söz Konusu.Ve Orjinal Ürün Kullanma Yüzdesi Giderek Yükseliyor.Bencede Türkçe İçin Daha Erken.O Kadar Müşteriye Daha Ulaşamadılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Sana Kısmen Katılıyorum.Fakat Türkiye'nin Ekonomik Koşulları Göz Önüne Alındığında(Sözü Geçen Ülkelerde İnsanlar Ortalama Aylık 1.500-2.000 $ Maaş Alıyorlar Ve Hayat Standartları Yüksek.O Sebeple Oyunları-Müzikleri-Filmleri Orjinal Alabiliyorlar.Fakat Sen 500 Ytl Maaş Alan Birisi Olsan Bütçenden Ne Kadar Para Ayırabilirsin Ki? ) Yine Yüksek Bir Orjinal Satış Söz Konusu.Ve Orjinal Ürün Kullanma Yüzdesi Giderek Yükseliyor.Bencede Türkçe İçin Daha Erken.O Kadar Müşteriye Daha Ulaşamadılar...
    Aylık 500 ytl kazanan birisinin pek bilgisayar oyunlarıyla ilgisi olabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Anders View Post
    Aylık 500 ytl kazanan birisinin pek bilgisayar oyunlarıyla ilgisi olabileceğini sanmıyorum.
    Çok Şükür Benim Durumum İyi Ama Maddi Durumu Kötü Olupta Oyunlara İlgi Duyan Çok İnsan Tanıyorum...

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    ABD'de korsan download yapanlar iplerden takip edilip bulunup evlerine ceza gönderiliyor.

Beyler gecen ay GTA4 u kiraladim pcme yukledim ve netten *****ini cektim... evime gelen ceza 35 € du.. oyunun piyasa degeri de 35 €.. Pcmden oyunu silmedim ama bedavaya da gelmedi yani Sadece ABD de deil Tum avrupa ulkelerinde oyle sistemli bir sekilde korsani engellemeye calisiyorlar.. Ve Korsan En azindan benim yasadiqim Sehiri ornek gosterirsem 0%..

Turkiyenin de sistemli bir sekilde korsan a mudehale etmesi lazim.. Sokaklarda rahat ca satilmamasi lazim bu korsanlarin.. Zaten orjinal dvd alim seviyesi %50 lere cikamdan zannetmiyorum Türkce dil paketi olsun ki tahminim %8-10 arasindadir simdiki oran

Mesaj Yetkileri