Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
Ya bak yazmıyım diyorum ama kendimi zor tutuyorum. Ben anlatamıyorum sanırım. Dedigin lafa bak ''Yardım yapınca gizli yapılır'' çArşı grubunun kendine ait bir maddi geliri varmi? YOK. Adamlar kendi aralarında para topluyor ve böyle güzel etkinliklere veriyorlar. Zaten bu kampanya gizli yapıldı kimin haberi vardı bu kampanyadan?? Mecburu olarak Kampanyayı yaptıklarına dahil resimler koyuyorlar KENDİLERİNA AİT RESMİ SİTELERİNE.
ÖRN:Televizyonlarda Herkez izliyordur bazen çıkıyor okullar için yardım bagışları Bunlardami övünmek için yapılıyor?

Konuyu uzatmıcam bu son yazışımdı istedigin gibi düşün artık.
Bak şimdi ilk olarak şunu diyeceğim!
Kampanya ise; bu iş gerçekten insalara yardım etmek ise herkese seferber edersin!Herkes katılır , sen öncü olursun sadece.

Bu ülkede bir köşe yazıldı diye tüm ünlü futbolcular maç yaptı insalara yardım için ne Beşiktaş fark etti ne Galatasaray ne de Fenerbahçe!Hepsi çıktı 5 kuruş almadan maçlarını yaptı.

Madem kampanya düzenledin iyi niyetlisin çıkar dersin ki:Ben Çarşı taraftar grubu olarak birşey başlattım bu işin öncüsü biziz bunun takım ile ilgisi yoktur.Artık olay insanlıktır.Bizim başlattığımız bu kampanya için herkesten , takımlardan , kişilerden kurumlardan yardım istiyoruz!

Ama ne yapılıyor? Ne demişsin: Televizyonlarda yapılıyor , bunlar teşvik içindir o yüzden gizli yapılmaz madem sende yapıyorsun Alen'in bir sürü hatta yüzlerce gazeteceği tanıdığı var.Yazdır gazeteye destek bekliyoruz diye bu sadece belli bir kitleden belli bir kitleye ulaşmasın herkes faydalansın.

Ama bunu yapmayıp sadece Çarşı taraftar grubuna mal edilmesi insanların tepkisine sebep oluyor.Ama siz tepki koyanların Çarşı'yı çekemediğini düşündüğünüz için bunları yazdığımızı düşünüyorsunuz o ayrı.

Konuyu lütfen daha fazla dağıtmayalım dediğim gibi; amaç doğru yapanları tebrik etmeli sadece araç yanlış.Tartışmayı uzatmayalım , özel mesaj ile devam edebiliriz.Kişiselleştirmeye gerek yok