Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: gönül ferman dinlemiyor, ya çArşı dinler mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default gönül ferman dinlemiyor, ya çArşı dinler mi?

Dünden bugüne taşıdığımız bağış kampanyamızı sizlerin göndermiş olduğu malzemeler ile daha da zenginleştiriyoruz.

Engeller var, engellemek isteyenler de var...

Bizde diyoruz ki unutmayın çArşı engellere de karşı.

Van'ın Esenler mahallesinde yaşayan; yoksul insanlarımıza ve bölge okullarına yönelik 11.01.2009 tarihinde yaptığımız çalışma...

Bu çalışmamızda bizi yalnız bırakmayan;

Osman ÇİÇEK, Yılmaz YILGIN, Murat ÖDEMİŞ, Engin KARAYÜN, Osman TEPE, Recep ÇETİNKAYA'ya teşekkürlerimizi sunarız.

[url=http://g.imageshack.us/img79/p1010884800x600ze9.jpg/1/][IMG]

Last edited by I3esiktas : 11.Ocak.2009 at 21:23

İyilik yap denize at, balık bilmezse halık bilir.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yine bir çArşı klasiği

Aynen devam...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Örnek Bir Davranış Daha Bravo

Tebrikler, çok iyi ve duyarlı bir davranış bu.

Fakat bunu yayınlamanın, bakın "biz yine" yaptık demenin manası nedir ki ? Bu büyüklüğe sığmaz, erdeme sığmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu tür haberler senin dediğin gibi "biz yine yaptık " anlamında değilde örnek olması için eklenir

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

"Alın size bir çalışma daha.."

Şeklinde bir cümle içeriyor giriş mesajı, fazla açıklama yapmamıza gerek yok herhalde.

Neyse, bu çalışmalar sadece çArşı tarafından yapılmıyor, böyle güzel faaliyetleri ararsanız başka renklerde de görebilirsiniz. Medyaya sızmasına gerek yok.

Herşeye rağmen tebrikler, tribün emekcileri için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu konudada tartışma yaratıyosunya helal olsun. A desek B anlıyosunuz C desek D anlıyosunuz.
    Last edited by I3esiktas : 11.Ocak.2009 at 21:35

Tartışmaya niyetim yok, görüşümü bildirdim sadece ve dikkat edersen tebriğimi de esirgemedim. Tribün felsefesini, emekleri ve çekilen cefaları çok iyi bilirim, aynı kaderdeyiz çünkü.

Tartışmacı göründüysem, affola..

Çarşı Filistin'e de gider mi acaba?

sakary Ali Misafir

Gaziantep Bld. Maçında tribünler "Yönetim Gazze'ye otobüs kaldır" diye bağırdılar..

Çarşı'dan çok iyi bir çalışma..Emeği geçenlere tebrikler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gideriz gerekirse Ne oLacak ?

OLayLarı çarpıtmayın. Arkadaş güzeL bir davranışı payLaşmış, göstermiş. Hoşunuza gitmiyorsa abuk subuk cümLeLer kuLLanarak konuyu baLtaLayacağınıza cevap vermeden çıkın daha iyi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Fikrimi adam gibi üslupla belirtirken izin mi almam gerekiyor ?

Pohpohlamayana güler yüz yok mu ? Yapmayın Allah aşkına..

cArsi böyle toplumsal olaylara karsi duyarsiz kalmiyorsa,elinden geleni yapiyorsa,görevimiz cArsi'yi elestirmek degildir,alkislamaktir.
    Helal olsun ...

Kardeşim ben anlatamadım sanırım.

çArşı'yı kesinlikle tebrik ediyorum, çok iyi ve örnek bir davranış. Her kulüp ve taraftar grubu örnek almalı bunu ancak böyle "biz yaptık" havasında sunmak hoş olmamış.

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Kardeşim ben anlatamadım sanırım.

çArşı'yı kesinlikle tebrik ediyorum, çok iyi ve örnek bir davranış. Her kulüp ve taraftar grubu örnek almalı bunu ancak böyle "biz yaptık" havasında sunmak hoş olmamış.
    Bence cArsi popülist bir tutum icerisine girmemistir.Yardimi gizliden de yaparlardi,ama diger taraftar gruplarina,hatta ülkeye mesaj vermek icin böyle bir tutum icerisindeler.Cok ta dogru yapiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O dedigin kelimeyi yazıdan sildim tamam oldumu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu tür iyiliklerin gizli yapılması daha makbuldür.Kemal arkadaşımızında belirtmek istediği budur.Fakat kabul edersinizki insanoğlu yaptıklarının övülmesinden büyük hoşnutluk duyar.Ayrıca bu yaptıklarınında sık sık deklare edilmesi diğer taraftar gruplarına örnek teşkil etmesi,onları böyle organizasyonlara yöneltmesi açısından yararlı oluyor diye düşünüyorum..Ve tebrik ediyorum bu tür duyarlılıklarından dolayı Çarşı grubunun üyelerini..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu tür iyiliklerin gizli yapılması daha makbuldür.Kemal arkadaşımızında belirtmek istediği budur.Fakat kabul edersinizki insanoğlu yaptıklarının övülmesinden büyük hoşnutluk duyar.Ayrıca bu yaptıklarınında sık sık deklare edilmesi diğer taraftar gruplarına örnek teşkil etmesi,onları böyle organizasyonlara yöneltmesi açısından yararlı oluyor diye düşünüyorum..Ve tebrik ediyorum bu tür duyarlılıklarından dolayı Çarşı grubunun üyelerini..
    Ne demek istediğimi anlayan bir arkadaş çıktı sonunda, teşekkür ediyorum açıklamalarından dolayı.

Son kez ;

Tebrikler çArşı !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Tebrikler, çok iyi ve duyarlı bir davranış bu.

Fakat bunu yayınlamanın, bakın "biz yine" yaptık demenin manası nedir ki ? Bu büyüklüğe sığmaz, erdeme sığmaz.
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sağol Şemsi ben yazacaktım ama işte..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Siz Yanlış anlıyosunuz Bu Konuyu buraya açmasam kimsenin haberi olucakmıydı? hayır Bu kampanyada çogunuzun haberi bile yoktur. Öyle övünmek istese Haberlerde gaztelerdede çıkardı Bu resimler. Bu resimleri Çarşının resmi sitesinden aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yapma yahu?
    Olay gerçekten çok güzel , iyi bişeyler yapıldığı ortada ancak

Şu resim olayı farklı noktalara çekiyor.Burada RoSeSHaH isimli arkadaşın demek istediği buydu.Olaydan kimsenin haberi olup olmaması , senin tebrik etmen benim tebrik etmem o insanlara yardımın ulaşmasını değiştirmez.

Yardım yapınca gizli yapılır , eğer açık yapacaksan insanları teşvik etmek için o zaman tüm basın organlarına gönder haber yapsınlar böyle böyle bişey var lütfen katılın diye.Takım kurum kişi farketmez.Şemsi'de bunu söylemek istedi.Sonuca gelirsek yardımları için herkese teşekkürler.
    Last edited by JunkChorn : 12.Ocak.2009 at 00:00

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya çArşı grubunun maddi bir kazancı varmi? Hayır. Kendi Resmi sitelerine açıyorlar ve kimin gönlünden ne koparsa bagış yapıyorlar Ve yaptıkları bagışı böyle güzel bir olayda kullanıyorlar. Para toplamak içinde mecbur kendilerine ayit sitede konu açıyorlar. Gidip reklam olacak bir sitede açmıyorlar. Ve mecburu olarak Resim çektirip kendi resmi sitelerine koyuyorlar. Bunu çıkıp televizyona ha bakın biz böyle yaptık bunu bizden başka kimse yapamaz gibi laflarda demiyorlar.

Nese konuyu fazla uzatmak istemiyorum artık siz nasıl anlamak istiyosanız anlayın. Böyle güzel davranışları böyle algılıyosanızda helal olsun size..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kimine göre yardım gizli yapılmalıdır çünkü bazı insanlar bunu kendilerini üstün görmek, caka satmak için yaparlar ki bunun hoş bir şey olmadığı aşikar. Kimi de yardımın açık açık yapılması gerektiğine inanır çünkü bu herkesi teşvik edecektir, herkese ibret olacaktır, sosyal sorumluluğun kapsamını genişletecektir. Her iki fikir de mantıklı, birisi birisinden üstün değil. Ben 2. fikrin taraflarındanım çünkü bunu kendini üstün görmek için yapan adamın zararı kendine, o bunun cezasını öteki tarafta görecek zaten. Yardım açık açık yapılırsa herkesin aklına düşer yardım, biz de bir şeyler yapabiliriz diye düşünür.

Ne için yapmış olursanız olun, bravo kardeşlerim!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bravo Çarşıya
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten örnek bir davranış daha , ama zaten Alen Markaryan kan bağışı etkinliğinde bu ilk olsun başka takımlardan da böyle organizasyonlar bekliyoruz gibisine bir söz söylemişti sanırsam..Aynı tutum değişmediyse Çarşı'nın bu olayları yapıp kendi sitesinde şunu gerçekleştirdik diye duyurmasında bence sakınca yok çünkü bu etkinliklerin yapılmasına paylaşılan sitenin üyeleri destek sağlıyor bu yüzden ne yapıldığını öğrenmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ya çArşı grubunun maddi bir kazancı varmi? Hayır. Kendi Resmi sitelerine açıyorlar ve kimin gönlünden ne koparsa bagış yapıyorlar Ve yaptıkları bagışı böyle güzel bir olayda kullanıyorlar. Para toplamak içinde mecbur kendilerine ayit sitede konu açıyorlar. Gidip reklam olacak bir sitede açmıyorlar. Ve mecburu olarak Resim çektirip kendi resmi sitelerine koyuyorlar. Bunu çıkıp televizyona ha bakın biz böyle yaptık bunu bizden başka kimse yapamaz gibi laflarda demiyorlar.

Nese konuyu fazla uzatmak istemiyorum artık siz nasıl anlamak istiyosanız anlayın. Böyle güzel davranışları böyle algılıyosanızda helal olsun size..
    Ya hakkaten demek istediğimi anlamıyorsun.Yada sen anlıyorsun ben anlatamıyorum..Gerçekten bize yazıklar olsun.

Bu kampanyayı düzenleyere helal olsun ama o resmi çektirene değil bunu demek istediğimi anlatamıyorum.Çok önyargılısın arkadaşım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Gerçekten örnek bir davranış daha , ama zaten Alen Markaryan kan bağışı etkinliğinde bu ilk olsun başka takımlardan da böyle organizasyonlar bekliyoruz gibisine bir söz söylemişti sanırsam..Aynı tutum değişmediyse Çarşı'nın bu olayları yapıp kendi sitesinde şunu gerçekleştirdik diye duyurmasında bence sakınca yok çünkü bu etkinliklerin yapılmasına paylaşılan sitenin üyeleri destek sağlıyor bu yüzden ne yapıldığını öğrenmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum
    Bencede onu yapmalarında sakınca yok.
    Benim sakınca bulduğumu belirttim yazımda
    Last edited by JunkChorn : 11.Ocak.2009 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bencede onu yapmalarında sakınca yok.
    Benim sakınca bulduğumu belirttim yazımda
    Yok zaten ben görüşümü belirttim abi kimseye bir karşılık vermedim sen de farklı düşünebilirsin bu çok doğal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bak yazmıyım diyorum ama kendimi zor tutuyorum. Ben anlatamıyorum sanırım. Dedigin lafa bak ''Yardım yapınca gizli yapılır'' çArşı grubunun kendine ait bir maddi geliri varmi? YOK. Adamlar kendi aralarında para topluyor ve böyle güzel etkinliklere veriyorlar. Zaten bu kampanya gizli yapıldı kimin haberi vardı bu kampanyadan?? Mecburu olarak Kampanyayı yaptıklarına dahil resimler koyuyorlar KENDİLERİNA AİT RESMİ SİTELERİNE.
    ÖRN:Televizyonlarda Herkez izliyordur bazen çıkıyor okullar için yardım bagışları Bunlardami övünmek için yapılıyor?

Konuyu uzatmıcam bu son yazışımdı istedigin gibi düşün artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çarşı'nın bu tür etkinlikler yapması çok güzel ama bunu her defasında şova dönüştürmesi sıktı harbiden , Çarşı bunu reklam olsun diye mi yapıyor diğerlerine örnek olsun diye mi yoksa kendine ödev bildiği için mi insan şüpheye düşüyor açıkcası

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri