1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: gönül ferman dinlemiyor, ya çArşı dinler mi?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ya çArşı grubunun maddi bir kazancı varmi? Hayır. Kendi Resmi sitelerine açıyorlar ve kimin gönlünden ne koparsa bagış yapıyorlar Ve yaptıkları bagışı böyle güzel bir olayda kullanıyorlar. Para toplamak içinde mecbur kendilerine ayit sitede konu açıyorlar. Gidip reklam olacak bir sitede açmıyorlar. Ve mecburu olarak Resim çektirip kendi resmi sitelerine koyuyorlar. Bunu çıkıp televizyona ha bakın biz böyle yaptık bunu bizden başka kimse yapamaz gibi laflarda demiyorlar.

Nese konuyu fazla uzatmak istemiyorum artık siz nasıl anlamak istiyosanız anlayın. Böyle güzel davranışları böyle algılıyosanızda helal olsun size..
    Ya hakkaten demek istediğimi anlamıyorsun.Yada sen anlıyorsun ben anlatamıyorum..Gerçekten bize yazıklar olsun.

Bu kampanyayı düzenleyere helal olsun ama o resmi çektirene değil bunu demek istediğimi anlatamıyorum.Çok önyargılısın arkadaşım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Gerçekten örnek bir davranış daha , ama zaten Alen Markaryan kan bağışı etkinliğinde bu ilk olsun başka takımlardan da böyle organizasyonlar bekliyoruz gibisine bir söz söylemişti sanırsam..Aynı tutum değişmediyse Çarşı'nın bu olayları yapıp kendi sitesinde şunu gerçekleştirdik diye duyurmasında bence sakınca yok çünkü bu etkinliklerin yapılmasına paylaşılan sitenin üyeleri destek sağlıyor bu yüzden ne yapıldığını öğrenmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum
    Bencede onu yapmalarında sakınca yok.
    Benim sakınca bulduğumu belirttim yazımda
    Last edited by JunkChorn : 11.Ocak.2009 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri