Uzun zamandır söylemeyi planlıyordum fakat aklımda bazı çekinceler vardı ama geçen gün özellikle Yaya Toure,Servet ve Drogba'yı izlemek için gittiğim milli maçta Servet'in markaj anlamında Drogba'yı boğduğunu izledim,gerçekten Servet dünyadaki en iyi markaj yapan stoperlerden birisi.Markaj yaptığı adamla aynı çizgide yada markaj yaptığı adam önündeyse,topu dönene kadar ya kapmış oluyor yada pozisyonu keserek uzun paslarla uzaklaştırıyor,kısacası Servet harikaydı.Belki abartı gelebilir fakat Servet'in marking özelliği 19-20 olsa hiç kimse yadırgayamaz.Önceden bende çok eleştirmiştim kafa vurma özelliği konusunda verilen değeri fakat 12 ideal olsada 13-14 seviyesine çekilebilir.Ne kadar tutarsız kafa vuruşları yapıyor olsada tehlikeli atakları kesici bir yönü var ve oyun zekası müthiş.Kısacası Servet Türkiye Süper Ligi'ni fazlasıyla aşmış bir stoper haline geldi 3 sezonda,oyunda jumping 20,heading 14 ve marking 20 olmalı.Başka özelliklerden kırpılıp yapılacak olsada bu değerlerin bu şekilde yansıtılması gerektiğini düşünüyorum.

Drogba'da benim söylediklerimin aynısını söylemiş.Servet'in bütün maç boyunca nefesini ensesinde hissettiğini,çok hırslı ve güçlü olduğunu anlatmış bugünkü Hürriyet gazetesinde.