Hep çıkıştayız amahocam sağolasın,estirmeye devam ediyoruz
Ya birgün oynayamadık oyunu,konuya da bakamadık ikinci sayfalardan topluyoruz kariyeriKariyer bölümü çok aktif bugunlerde güzl oluyor böyle güzel...
ÖSS Sonuçlarıda açıklandı herkes için hayırlısı olsun diyorum.
Kariyerimize de devam ediyoruz;
10.Hafta
Gignac ve Cardozo hariç kadrodaki diğer 15 oyuncuda geleceklerinden umutlu olduğumuz genç oyunculardı.Biraz kısır olsada iyi bir oyun sergiledik diyebilirim.
CL Grup 4.Maç
Grubun en zayıf takımı karşısında da gençler de sahadaydı.E gençler Avrupa tecrübesi de kazansın dimi
Halil 2 golde bu maçta attı,performansı oldukça etkileyici o böyle devam ettikçe bizimde ondan beklentilerimiz artıyor.İnşallah daha da iyi olacak.
11.Hafta
Forma dağılımını mümkün olduğu kadar dengeli yapmaya çalışıyorum bu zaman zaman sıkıntıya sebep olsa da yarınları kazanmak adına önemli bizim için.Bu maçta da diğer parlak regenimiz Gökhan Usta benim G.Gönül'ün veliahtı olarak gördüğüm genç oyuncu ceza sahası dışı sağ çaprazdan Maicon vari bir gol attı ve maçı almamızda büyük bir etken oldu.
FTK Grup 2.Maç
Yine Ankaragücü yine ilginç bir maç ama galip rutin olarak yine biziz.
12.Hafta
Son anlarda gelen gol ve 3 puan serisine devam...
CL Grup 5.Maç
Ya böyle adeletsiz bir maç olamaz,görmedim şimdiye kadar böylesini.Serdar Taşçı dakikalar 78'i gösterirken sakatlandı ve saha kenarına çıktı o ara beraberlik golunu yedik sinir oldum hemen Serdar'ı değiştirdim ama değişiklik bir türlü gerçekleşmedi Serdar'da sanki kenarda ameliyat oluyor,oyuna bir türlü girmedi o arada da 3'ü yedik ondan sonra değişiklik gerçekleşti,ben böyle işin...
Neyse sadece yenilmiş olduk grupta liderliğimiz devam ediyor.
13.Hafta
Rahat bir galibiyet aldık.Biz işi bitirdikten sonra son 10dk.'da Cangele tek kişilik resitali ile 2 gol buldu ama bu onun için teselliden öteye tabi ki gidemedi.
CL Grup 6.Maç
Gignac:2 / Huntelaar:2
Veloso'yu bu sefer Huntelaar'ın başına dikmedim o da 2 gol attı ama bu onlara yetmedi biz Porto ile yola devam ediyoruz Ajax ise UEFA yolcusu bu senede grupta sıfır çeken takım Aberdeen oldu.Yanlız Veloso bu Ajax'ı çok seviyordu hep Huntelaar'ın kafasına vuruyordu bu sefer orta sahada tuttum Veloso'yu maç boyu Enoh ile uğraştı kesin psikolojisi bozulmuştur.
Şampiyonlar Ligi'ne bizimle beraber doğrudan katılan Sivas ise grup mücadelesini 1 puan ile tamamladı.
14.Hafta
Rahat giden maçta Sinan'ın kendi aşarak attığı 2 gol beni saha kenarında çıldırttı ama oyuna 73.dakika da Semih'in yerine giren Halil yine yüzümüzü güldürdü ardı ardına attığı 2 gol ile Denizli'nin ipini çekti.
Dünya Klupler Şampiyonası için Japonya yolcusuyuz.
Dünya Klupler Şampiyonası Yarı Final Maçı
Adamlar cümbür cemaat defans yaptılar,bizim Volkan efendi de alın a die topu adamların ayağına verdi golu yedirdi.cardozo ise yine önde olduğumuz maçta son anlarda kazanılan penaltıyı kaçırdı bu ne istikrardır anlamadım ,nsan kazayla bile bir kere atamaz mı yaa
Finalde Brezilya temsilcisi Gremio ile oynayacağız oldukça zorlu bir maç olacak.
Dünya Klupler Şampiyonası Final Maçı
Ortada geçen bir maçtı golleri biz bulduk,kazandık.Müzemize çok değerli bir kupa daha götürüyoruz.Böylece katıldığımız her kupa mücadelesinden zaferle ayrılmış bulunuyoruz.Maçın adamı ise Mehmet Topuz oluyor.