Muhteşem maç sonrası her iki teknik adam da basın toplantısına katıldılar.
Önce İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri:
- Belkide farklı kaybetmeniz beklenen maçta muhteşem bir galibiyet aldınız. Sonuç için ne düşünüyorsunuz?
- Skordan ve oynanan oyundan memnunum, böyle devam etmeliyiz.
- Benjamin Castets'in henüz maçın başında attığı gol sonrası, bugün maç iyi gidecek diye düşündünüz mü?
- Evet, öyle denebilir.
- Castets bugün maçın yıldızı seçildi. Performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Benjamin bugün çok iyi bir maç çıkardı ve aynı şekilde hatta performansını daha da arttırarak diğer maçlarda da devam etmesini bekliyorum.
- Sivasspor'da ise Murat Sözgelmez çok kötü bir maç çıkardı. Rakibinizden bir oyuncunun böyle kötü oynaması hiç kuşkusuz işinize geliyordur. Katılıyor musunuz?
- Evet kesinlikle
Bülent Uygun (Sivasspor):
- Rahat kazanmanız beklenen bir maçtı. Sonuç için neler söyleyeceksiniz?
- Şuan bu konuda birşey söylemek istemiyorum.
- Lehinize çalınmayan bir penaltı pozisyonu var. Sizce o pozisyonda penaltı kararı verilmeli miydi?
- Hayır, bence hakemin kararı doğruydu.
- Peki karşılaşmanın hakemi sizce nasıl bir yönetim gösterdi? Skora etkisi oldu mu?
- Evet, gösterdiği yönetimden memnun değilim. Skora etki etti maalesef.
- Benjamin Castets'in erken golü sonrası, bu maçın pek iyi geçmeyeceğini hissettiniz mi?
- Açıkçası evet.
- Castets bugün çok iyi bir maç çıkardı ve maçın yıldızı seçildi. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz onun performansını?
- Evet katılıyorum, bence de çok iyi bir maç çıkardı.
*****.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar çok teşekkürler. Kusura bakmayın yorumlarınıza cevap yazamadım henüz, maçları eklemeye çalışıyorum. Son bir maçım kaldı
sağolun yorumlarınız için