Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri maç sonrasındaki basın toplantısına katılarak kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Gabi Huri (İskenderun DÇ teknik direktörü):

- Karşılaşmanın hakemi tartışılan bir penaltı kararı verdi. Sizce karar yanlış mıydı?
    - Yorum yok.

- Önde olduğunuz kaşılaşmada Ayhan Akman'ın kırmızı kart görmesi sonucu eksik kaldınız ve yenildiniz. Ayhan'ın kart görmesi skora etki etti mi sizce?
    - Pek fazla etkisi olduğu söylenemez, zaten yeterli süre yoktu.

- Son saniyelerde Kerem'in yaptırdığı penaltı sonrası Chaabani'nin attığı kritik gol mağlubiyeti getirdi. Bu olay Kerem'i nasıl etkiler?
    - Maçın hemen ardından Kerem'in nasıl etkilececeğiyle ilgili konuşmak pek adil olmaz.

- Geçen sezonun son maçlarınıda sayarsak, bugünkü mağlubiyetle birlikte çok kötü bir mağlubiyet serisi yakaladınız. Bu oyuncularınızı nasıl etkiliyor?
    - Bunun hakkında konuşmak istemiyorum.

- Moin Chaabani bugün çok iyi bir maç çıkardı ve maçın adamı seçildi. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz onun performansını?
    - Daha önce görüklerimin en iyisi değildi O kadar etkilendiğimi söyleyemem.

- Ayhan bugün hakeme itirazdan gereksiz bir kırmızı kart gördü. Takımınızda disiplini korumak istediğiniz biliniyor, ilerleyen haftalarda Ayhan tekrar ilk 11'de olacak mı?
    - Muhtemelen kadroda küçük değişiklikler yapabilirim.

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:34
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 3.HAFTA KARŞILAŞMASI

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - TRABZONSPOR
    (5 Temmuz Stadyumu, Hatay)

Bu hafta sahasında Trabzonspor'u konuk edecek İskenderun DÇ Sporda maç öncesi moraller düşük. Ligdeki ilk iki karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılan Gabi Huri'nin takımı henüz uyum sorununu aşamamış görünüyor.

Geçen sezondan bu yana iyi ilişkiler içerisinde olan iki takımın teknik direktörleri maç öncesinde gene birbirlerine övgü ve dostluk dolu mesajlar verdiler.

Maç öncesi basın mensuplarıyla kısa bir sohbet yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Gabi Huri'nin İskenderun DÇ Sporu ligde iyi yerlere taşıyabilecek bir teknik adam olduğunu ve İDÇ'nin ligden düşeceğine inanmadığını belirterek, ayrıca zor bir maç olacağının da altını çizdi.
    Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:34
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İDÇ TRABZONA SAHAYI DAR ETTİ !

İlk 2 maçından mağlubiyetle ayrılan İskenderun DÇ, konuk ettiği güçlü rakibi karşısında ilk yarıda muhteşem bir futbol sergiledi.

14.dakikada Necip'in ceza alanına havadan gönderdiği topa, top yere düşerken gelişine yerden düzgün vuran Ali Küçik takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk 20 dakikada müthiş bir baskı kuran ev sahibi ekip 18.dakikada Syllanın yerden pasında ceza sahasında kaleye sırtı dönük topla buluşan Ukraynalı yıldızı Kokoevin soluna alıp kendine şut açısı yaratıp yaptığı düzgün vuruşla farkı ikiye çıkardı.

31. dakikada Vagner Love'ın ceza alanı dışından yerden şutunda yan direkten dönen top altı pasa açıldı, bu pozisyonda kaleci kalkmakta gecikince ve İDÇ savunması bir anda duraklayınca 18 dışından koşarak gelen Kerzhakov topu boş ağlara yolladı ve farkı bire indirdi.

İlk yarısı 2-1 İDÇ üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında rakibini iyi kilitleyen ev sahibi ekip skoru koruyarak ligdeki ilk puanlarını aldı.

Bu sezon ilk kez bir takım gibi oynayan İDÇ'de teknik direktör Gabi Huri, galibiyetten çok güzel futbola sevindiğini açıkladı.

Maçın Kalite Notu : 7

Bu güzel galibiyete karşın İskenderun cephesinde can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Takımın en önemli yıldızlarında Michel Sylla 58.dakikada sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti. Maç sonrası klüp doktorlarından yapılan açıklamada genç yıldızın en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Geçen sezonda çok şanssız bir sakatlık yaşayarak 4 ay sahalardan uzak kalan ve sezonu erken kapatan Sylla'nın oyundan alınırken göz yaşlarına boğulması herkesin yüreğini burktu.

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:33
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Trabzon galibiyeti çok güzel olmuş takıma moral verecektir

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Zorlu maç sonrası Ersun Yanal'ın açıklamaları:

Maçtan önceki açıklamasını yineleyen Trabzonspor teknik direktörü "İDÇ kesinlikle küme düşmez, hele de böyle bir teknik direktörleri varken" diyerek meslektaşını bir kez daha övdü.

İDÇ teknik direktörü Gabi Huri'de "Trabzonspor bugün kaybetmiş olsa da henüz ligin başı ve Ersun Yanal ile şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi. Çok kaliteli bir takım, kazandığımız için mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Tekrar söz alan Ersun Yanal;
    "Gabi Huri İskenderun Demirçeliksporu başarıya taşıyacaktır, maçta bunu fazlasıyla gösterdiler. Açıkçası bugün iyi olan kazandı, İskenderun çok iyi oynadı ve taktiksel açıdan mükemmeldiler" dedi.

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:31
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 4.HAFTA KARŞILAŞMASI

FENERBAHÇE - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
    (Şükrü Saraçoğlu, İstanbul)
    Lige son derece zorlu bir fikstürle başlayan İskenderun DÇ bu hafta Fenerbahçe deplasmanın çıkıyor. Önce Beşiktaş ardından Trabzon gibi devlerle karşılaşan Gabi Huri'nin öğrencileri şimdide tam 40 maçtır yenilmeyen son şampiyon Fenerbahçe karşısında.

Maç öncesi Mustafa Denizli ve Ersun Yanal gibi Fenerbahçe teknik direktörü Thomas Schaaf'ta İDÇ teknik direktörü Gabi Huri için övgü dolu sözler kullandı.

Schaaf'ın bu sözleri karşısında Gabi Huri'de ligin henüz başı olmasına karşın şampiyonluğun en güçlü adayının F.Bahçe olduğunu ve onları durdurmanın çok zor olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Maç öncesi her iki teknik adamda basın toplantısına katıldılar. İşte bu toplantıdan bazı sorular:

Thomas Schaaf (Fenerbahçe):

- Takımınız 13 gündür maç oynamadı, bu durum maç kondisyonu açısından takımınızı nasıl etkileyecektir?
    - Olumsuz etkisi olabilir.

- G.Saray bugün Sivasspor'la karşılaşıyor. Sezonun başıyken iddialarını göstermek isteyeceklerdir. Galatasaray'ın şampiyonluk şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
    - G.Saray'ın zirve şansıyla ilgili söyleyecek birşeyim yok

- Rakibin önemli silahlarından birisi de Andre Moritz. Fenerbahçe defansını en çok zorlayacak isim olacağı düşünülüyor. Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
    - Yorum yok

- Rakibiniz son maçında Trabzonspor'u yenerek ilk 3 maçtaki ilk puanlarını aldı. Şuan düşme potasındalar ve bugün Fenerbahçe'yi yenmeleri sürpriz olur. Size göre bugünkü skor ne olur?
    - Öncelikle maça konsantre olmayı tercih ederim, ardından maç sonrası sonuçla ilgili konuşabiliriz.

Gabi Huri (İskenderun DÇ):

- Son maçınızdan bu yana 10 günlük bir boşluk oldu. Bunun takımıza etkisi ne olacaktır?
    - Olumlu etkisi olacağını düşünüyorum.

- Son maçınızda Trabzon karşısında çok iyi oynadınız. O maçtaki galibiyetin bugünkü maçta takıma etkisi ne olur?
    - Takımın kendine güvenini ve moralini doruğa çıkarabilecek bir etkisi olabilir.

- Son karşılaşmanızda Fenerbahçe'ye yenilmiştiniz. Bunun takımınıza mental olarak etkisi nasıl olacaktır?
    - Olaylara olumlu yönden bakmaya çalışıyorum. Umarım pozitif etkisi olacaktır.

- Arka arkaya iki büyük takımla oynama oyuncularınız nasıl etkilyecektir?
    - Biz her maçı tek tek ele alıyor ve hazırlanıyoruz, kolay maç yok.

- Bugün defansif bir oyun sergilemeniz bekleniyor. Taktiksel yaklaşımınız nasıl olacak?
    - Taktiksel detayları konuşmak istemiyorum, üzgünüm.

- Peki bugün taktiksel sürprizleriniz var mı?
    - Olabilir

- Fenerbahçe'nin golcüsü Guiza rakibin en tehlikeli silahı olarak gösteriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
    - Fenerbahçe'nin her oyuncusu etkili, yorum yok.

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:30
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MUCİZEYE RAMAK KALA !

Sahaya 4-1-4-1 düzeninde çıkan İDÇ maça şok bir golle başladı. Henüz 2.dakikada kaleci Hakan'ın ileri gönderdiği top savunmanın arkasına sekti ve pozisyonu iyi takip eden Ali Küçik kaleci Volkan'ında hatasından yararlanarak topu boş kaleye gönderdi. 0-1

Bu golle şok olan rakibi karşısında İDÇ Spor 25.dakikada Fatihin sağdan ceza alanına yerden gönderdiği topa savunma müdahale edemeyince arka direkte topun gelişine düzgün vuran Padoin'in meşin yuvarlağı köşeden ağlara göndermesiyle farkı ikiye çıkardı.

İlk yarıda müthiş bir taktik disiplin içinde oynayan ve güçlü rakibine gol pozisyonu vermeyen konuk ekip soyunma odasına 2-0 önde girdi.

51. dakikada Lugano'nun kendi yarı alanından uzun pasında bir anda savunmanın arakasına sarkan Guiza bomboş durumda topla buluştu ve klas bir aşırtma golüyle farkı bire indirdi.

79.dakikada yaklaşık 25 metreden Alex'in kullandığı serbest vuruştan golü bulan ev sahibi skora denge getirdi. Bu golde barajı hatalı kurduran kaleci Hakan'ın hatası vardı.

85.dakikada ise genç file bekçisi inanılmaz bir hata daha yaptı. Guizanın kafayla aşırttığı yumuşak topu kucağına almak isterken bacaklarının arasından kaçıran Hakan bir anda 5 metre geriden fırlayan Umut'un boş kaleye gönderdiği gol sonrası yıkıldı. Arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı genç file bekçisinin bu hatasının ardından göz yaşlarına boğuldu.

Hakan, ikinci goldeki büyük hatasına karşın yaptığı asist ve kurtarışlarla maçın yıldızı seçilmesi sonrası seviniyor mudur, üzülüyor mudur bilinmez.

Bugün İskenderun Demirçelikspor'a gerçekten yazık oldu. Çok iyi mücadele ettiler ve rakiplerine net pozisyon vermediler. Bireysel hatalara kurban giden konuk ekip ilk 4 maçındaki 3. yenilgisini aldı.

Maçın Kalite Notu : 9

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:29
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç sonrası Thomas Scaaf'ın görüşleri:

- Farklı kazanmanız beklenen maçı zor kazandınız. Skor için düşünceleriniz nedir?
    - Şuan bunun hakkında konuşmak istemiyorum.

- Ali Küçik'in henüz 2.dakikada attığı golle maça kötü başladınız. O an işler kötü gidebilir diye içinizden geçirdiniz mi?
    - Hayır, öyle bir düşünceye kapılmadım.

- Son dakikalarda dramatik bir golle maçı kazandınız. Umut'un topu ağlara gönderdiği an nasıldı?
    - O kadar abartılacak bir an değildi.

- Büyük ihtimalle taraftarlar bu galibiyetten dolayı memnun. Ama asıl sormak istediğim, olayın akıl oyunları dediğimiz tarafından bakacak olursak, bugün Gabi Huri'yi alt ettiğinizi söyleyebilir miyiz?
    - Buna pek katılmıyorum.

- Yenilmezlik serinizi sürdürüyorsunuz ve yakın zamanda sona erecek gibi de görünmüyor. Sizce bu seri devam edebilecek mi?
    - Pek sanmıyorum, er yada geç yenileceğiz.

- Rakip takım kalecisi Hakan Polat maçın yıldızı seçildi. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz performansını?
    - Pek etkilendiğimi söyleyemem

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Elbet Mucizeler oLur Durmak Yok Yola Devam Ediyoruz daha Önümüzde Baya YoL Var
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam Elbet Mucizeler oLur Durmak Yok Yola Devam Ediyoruz daha Önümüzde Baya YoL Var
    Bu takım toparlanacak güveniyorum da daha uyum sorununu yeni yeni atıyorlar üzerlerinden.

Çok şanssız bir fikstürle başladık yeni bir kadro için. Oturmuş bir kadro olsa zor maçları ilk haftalarda oynamak avantaj olurdu ama, yepyeni bir kadroda tam tersi. Takımın moralde bozuluyor yenildikçe.

Savunmamız iyide kaleciler tecrübesiz. O konuda hata yaptım, tecrübeli bir kaleci almalıydım bu sezon için.

5-6 maç daha oynadım ama yoruldum baya, biraz kendime geleyim onlarıda ekleyecem
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hadi Bakalım Hocam Bu Günleri de Atlatırız ElBet
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

5.HAFTA

BİR DARBEDE KARABÜKTEN !

Karabük deplasmanına moralsiz çıkan İDÇ maç boyunca oyunda üstün olan taraf olmasına karşın bir kez daha sahadan boynu bükük ayrıldı.

67.dakikada 18 çizgisi üzerinde Tutoric'le girdiği ikili mücadeleyi kazanan Fatih Tekke bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlara gönderdi.1-0

Rakibine pozisyon vermediği maçta yediği bu golle morali bozulan konuk ekip 71. dakikada Kaan'ın serbest vuruştan müthiş golüne de engel olamadı ve 2-0 yenik duruma düştü.

Ardından 87.dakikada Castets'in arkadan kayarak yaptığı müdahaleye direk kırmızı kart çıkınca 10 kişi kalan İDÇ puan yada puanlar beklediği maçtan ağır bir kayıpla döndü.
    Maçın Kalite Notu : 6
    Transfer döneminde İskenderun DÇ'ninde kadrosuna katmak istediği Fatih Tekke tercihini Karabük'ten yana kullanmıştı. Tecrübeli oyuncu bugün takımının ilk golüne imza attı.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç öncesi Beylerbeyi teknik direktörü Cem Pamiroğlu'nun görüşleri:

- Lig maçınızdan sadece 3 gün sonra kupa maçına çıkıyorsunuz. Kadroda değişiklik yapacak mısınız?
    - Muhtemelen bazı küçük değişiklikler yapabilirim.

- İskenderun DÇ ile yaptığınız son karşılaşmada yenilmiştiniz. Bu oyuncular üzerinde nasıl bir etki yaratır motivasyon açısından?
    - Olumsuz etkileyebilir.

- Maçın favorisi İskenderun DÇ olarak görünüyor, sizce kazanma şansınız nedir?
    - Şuan şansımızla ilgili konuşmak istemiyorum. Herşey sahada belli olur.

İskenderun DÇ adına ise toplantıya Gabi Huri'nin yardımcısı Massimo Neri katıldı.
    İşte Neri'nin görüşleri:

- Karabük maçından sadece 3 gün sonra bugün kupa maçına çıkıyorsunuz. Kadroda değişiklikler olacak mı?
    - Henüz net bir şey söyleyemem, maç saati belli olacak.

- Son Karabük maçında pek iyi oynamadınız. Bu takımı nasıl etkiler?
    - Olumsuz etkileri olabilir.

- Zayıf bir rakibe karşı oynamak oyuncularınızda maça motive problemi yaratır mı?
    - Yorum yok.

- Bugün rahat kazanmanız beklenen bir maç, ama bazen umulmadık sonuçlar alınabiliyor. Eğer bugün yenilirseniz bu takımı nasıl etkiler?
    - Son derece olumsuz etkileyebilir.

- Deplasmanda olduğunuz için, defansif bir oyun bekleyebilir miyiz?
    - Hayır, dikkatli bir şekilde ofansif oynayacağız.

- İsmail Baydil İDÇ savunması için bir tehdit olarak gösteriliyor. Katılıyor musunuz?
    - Yorum yok.

İDÇ yardımcı antrenörü Massimo Neri ayrıca Gabi Huri olmadığından oyuncularla ilgili sorulan soruları genelde yorumsuz bıraktı.

İDÇ KUPADA MORAL BULDU !

Maçın Kalite Notu 6

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 6.HAFTA KARŞILAŞMASI

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - DENİZLİSPOR
    (5 Temmuz, Hatay)
    Lige kötü başlayan İskenderun DÇ bugün sahasında Denizlispor'u konuk ediyor. Maç öncesi İDÇ teknik direktörü Gabi Huri basın toplantısına katıldı. Bu toplantıdan bazı notlar:

- Bugünkü oyun mentaliteniz ne olacak?
    - Ofansif oynayacağız.

- Denizlispor ligde 13.sırada. İki takımda kazanmak isteyecek. Sizce kazanabilecek misiniz?
    - Kazanma ihtimalimizin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

- Oyuncularınıza güvendiğiniz belli, peki en güçlü bölgeniz neresi?
    - Tüm bölgelerimizin yeterince güçlü olduğunu düşünüyorum ve takımıma güveniyorum.

- Tüm takıma güvendiğinizi söylesenizde, takımın yıldızı olarak ön plana çıkacak bir oyuncu mutlaka olacaktır. Sizce bu kim olabilir?
    - Vladimir Kokoev olabilir.

İDÇ KAÇAN 3 PUANA YANIYOR !

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta, maç boyunca üstün oynayan ev sahibi ekip buna karşın istediği galibiyeti alamadı.

14.dakikada Finli yıldızı Ville Terho'nun frikikten attığı muhteşem golle 1-0 öne geçen İskenderun DÇ, 20. dakikada rakibin kaleyi bulan tek şutunda Kotchoni'nin kafa golüne engel olamadı ve skora denge geldi.1-1

Kalan bölümde baskılı oyuna karşın net pozisyonlar üretmekte zorlanan ev sahibi, aradığı golü bulamayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Maçın Kalite Notu : 4

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Genel Olarak Sezon Hazırlıkları Kampı Çok İyi Geçmiş Takım Uyumu Kısa Sürede İyi Seviyeye Gelir Yeni Asistan Hocam Takıma Çok Şey Verecektir Eminim Bundan.
    Sezon Değerlendirmesini Harikulade Müthiş Yapmışsın Gerçekten Takımı Yaşamışsın Çok Güzel Başarılar Göreceğiz Abicim Bundan Son Derece Eminim Takımdaki O Havayı Öyle Bir Yansıtmışınki Kendimi Canlı Gazete Okuyorum Sandım Tek Kelimeyle Şahane Süper Ötesi Başka Söyleyecek Kelime Bulamıyorum.
    Fikstür Çok Ama Çok Şanssız Gelmiş Dediğin Gibi Sıfırdan Kurulan Bir Takım Bu Fisktürü Zor Kaldırır Trabzon Galibiyeti Bu Fikstürde Künefe ve Bici Bici Tadında Olmuş
    Ligde de Gerçekten Çok İyi Oyuncular Gelmiş İyi Oyuncuların Olduğu Lig Heyecanlı Geçer Zevkini Çıkarmaya Bak Canım Kardeşim
    Karabük Maçında da Vasat Olmuş Takımda Hala Sorun Var Bu Arada Fatih Tekkenin Karabükte Ne İşi Var Onu Anlamış Değilim

Yeni Sezon Açılışı Tatsız Başlasada Güçlü Rakipleri Aradan Çıkarttığın İçin Artık Daha İyi Oynarsın Hocam 10.Haftadan Sonra Takımda Gözle Görülür Bir Değişme Olacağı Şüphesiz Çünkü Çok İyi Bir Takım Bu Takım Rahat Orta Sırada Bitirir Bu Sezon Avrupaya Bile Giderse Şaşırmam Kupada da Biraz Bu Sezon Asılmanı İstiyorum Hocam Sonuna Kadar Gidebildiğin Yere Kadar Git
    Bizim Kalede Bank Asyada Ara Ara İyi Giderse Takım Hakkında Bilgi Bekliyorum Senden Hocam Güzel Haberlerini Bekliyorum Seneye Belki Süper Ligde Rekabet Yaşarız

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada Gruplar Garanti Ters Bişey Olmazsa İyi
    Denizli Maçı Biraz Kısır Olmuş Ama Yine 1 Puan İyidir
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Temmuz.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Syyla'nın da Artık Bu Takımdaki Miladı Dolmuştur Hocam Devre Arasında İyi Bir Fiyata Elden Çıkarmaya Bak

sakary Ali Misafir

Fenerbahçeye 2-0 dan maç vermek çok kötü olmuş.Karabük maçda felaket ama toparlanmanı bekliyoruz.Denizli maçı toparlanma yolunda güzel bir maç olacak inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 7.HAFTA KARŞILAŞMASI

HACETTEPE - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
    (19 Mayıs, Ankara)
    Lige son derece kötü başlayan ve oynadığı 5 karşılaşmayıda kaybeden Hacettepe, 19 Mayısta lige iyi başlayamayan bir başka takım olan İskenderun Demirçelikspor'u konuk ediyor.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısına Hacettepe teknik direktörü Rıza Çalımbay katılmazken, İDÇ teknik direktörü Gabi Huri yardımcısı Neri ile birlikte kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

- Andre Moritz pek formda değil ve taraftarlarında tepkisini çekiyor. Bu onu nasıl etkileyecektir?
    - Moritz profesyonel bir oyuncu, mutlaka kendini olumlu yönde motive edecek ve taraftarların beklentilerine cevap vermek isteyecektir.

- Peki taraftarların Moritz'le ilgili eleştirilerine katılıyor musunuz? Sizce de formu beklentilerin altında mı?
    - Evet, Moritz çok daha iyisini yapabilecek bir oyuncu. Şu anki formundan bende memnun değilim.

- Hacettepe'ye karşı son maçınızı kaybetmiştiniz. Takıma ve oyuncularınıza motivasyon açısından etkisi ne olur?
    - Olaylara iyi tarafından bakmaya çalışırım. Olumlu yönde motive edeceğini düşünüyorum.

- Hacettepe son 5 karşılaşmasını da kaybetti ve ligde 17.sıradalar. Sizce onların bu kötü formundan yararlanıp zafere uzanabilecek misiniz?
    - Eğer iyi mücadele eder, kendi oyumuzu oynarsak...evet

- Ayhan Akman'ın forma şansı nedir?
    - Kadro seçimimle ilgili konuşmak istemiyorum.

İDÇ ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI !

Ankara deplasmanında oyunu domine eden İDÇ rakibine tek pozisyon vermeden rahat bir galibiyet aldı.

Maça etkili başlayan konuk ekip, 26.dakikada formda oyuncusu Ali Küçik ile 1-0 öne geçti.

Maçın 57.dakikasında ilk golün sahibi Ali Küçik'in düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Vladimir Kokoev farkı ikiye çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İskenderun DÇ deplasmanda çok önemli bir galibiyet alarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
    Maçın Kalite Notu : 7

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Hacettepe Gibi Bir Takıma Karşı Çok Süper Bir Galibiyet Rakibe Top Göstermemişsin Oyunda Çok Ters Gelen Takıma Karşı Süper Bir Galibiyet Son 3 Haftada 4 Puan Gayet İyi
    Daha İyi Olacak

sakary Ali Misafir

Ankara deplasmanı galibiyeti güzel olmuş.İyi gidşat başladı gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 8.HAFTA KARŞILAŞMASI

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - SİVASSPOR
    (5 Temmuz, Hatay)
    Hacettepe galibiyetiyle moral bulan İskenderun DÇ kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u konuk ediyor. Gabi Huri ile arası çok iyi olan Sivas teknik direktörü Bülent Uygun maç öncesi meslektaşına övgüler yağdırdı.

İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'de aynı şekilde karşılık verdi ve "iyi olan kazansın" dedi.

Maç öncesinde Bülent Uygun basın toplantısına katıldı.

Bülent Uygun (Sivasspor):

- Rakibin en etkili silahı olarak Simone Padoin gösteriliyor. Bu görüşe katılıyor musunuz?
    - Kesinlikle !

- Peki Padoin'i durdurmak için kimi görevlendireceksiniz?
    - Bu görevi Abdurrahman Dereli'ye vereceğim.

- İskenderun DÇ lige pek iyi başlayamadı ve bu maç öncesi 15.sıradalar. Bu maçı kazanmanız bekleniyor. Peki siz kazanma şansınızı nasıl görüyorsunuz?
    - Kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

En Az Bir Beraberlik Çıkar Hocam Günündeysen Galibiyetde Kaçınılmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MUHTEŞEM MAÇ - SON DAKİKA ZAFERİ !

İskenderun'da bugün uzun süre unutlmayacak bir maç yaşandı. İnanılmaz zevkli ve tempolu geçen mücadelede zafer 90+5'te gelen golle ev sahibinin oldu.

Henüz 6.dakikada soldan Padoin'in arka direğe ortasında Benjamin Castets gelişine düzgün vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. İki bek oyuncusunun ileri çıktığı bu pozisyonda golün ortasını sol bek, gol vuruşunu ise sağ bek oyuncusu yaptı.

İlk yarıda üstün ve baskılı oynayan İDÇ buna karşın ikinci golü bir türlü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla maç iyice hareketlenirken konuk ekip 6 dakika içinde 2 gol bularak bir anda 2-1 öne geçti.

Önce 72.dakikada Kezman, ardından 78.dakikada İbrahim Dağaşan tribünleri sessizliğe boğan gollere imza attılar.

Bir anda şok yaşayan İskenderun DÇ, 84.dakikada Ville Terho'nun serbest vuruştan attığı muhteşem golle kendine geldi. 2-2

Maçın son bölümü ise adeta bir heyecan fırtınasıydı. Maç böyle bitecek derken 90+5'te sol kanattan gelişen atakta ileri çıkan İDÇ stoperi Djordje Tutoric ceza alanında topla buluştu. Son derece güzel bir vuruşla topu 90'a asan Sırp yıldız son saniyelerde takımını zafere taşıyan isim oldu.

Son iki maçında 4-1-3-2 sistemine geçen İskenderun DÇ yeni sistemle üstüste 2 galibiyet alarak büyük moral buldu.
    Maçın Kalite Notu : 9

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:27
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Son Dakika Golü Tutoric Altın Ayak Olmuş Hocam
    Bu Arada Evet Artık Terhoyu Yedek Bırakma Ali ile Beraber Forvetin Değişmezi Olmuş Uyum İyi)
    Syyla da Israrcıyım Devre Arası Mutlaka Yolcu Et Hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Anlatımın çok güzel hocam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Abi Sivas maçı çok iyi olmuş .Çok güzel kariyer anlatımın var gerçekten tebrik ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Muhteşem maç sonrası her iki teknik adam da basın toplantısına katıldılar.

Önce İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri:

- Belkide farklı kaybetmeniz beklenen maçta muhteşem bir galibiyet aldınız. Sonuç için ne düşünüyorsunuz?
    - Skordan ve oynanan oyundan memnunum, böyle devam etmeliyiz.

- Benjamin Castets'in henüz maçın başında attığı gol sonrası, bugün maç iyi gidecek diye düşündünüz mü?
    - Evet, öyle denebilir.

- Castets bugün maçın yıldızı seçildi. Performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
    - Benjamin bugün çok iyi bir maç çıkardı ve aynı şekilde hatta performansını daha da arttırarak diğer maçlarda da devam etmesini bekliyorum.

- Sivasspor'da ise Murat Sözgelmez çok kötü bir maç çıkardı. Rakibinizden bir oyuncunun böyle kötü oynaması hiç kuşkusuz işinize geliyordur. Katılıyor musunuz?
    - Evet kesinlikle

Bülent Uygun (Sivasspor):

- Rahat kazanmanız beklenen bir maçtı. Sonuç için neler söyleyeceksiniz?
    - Şuan bu konuda birşey söylemek istemiyorum.

- Lehinize çalınmayan bir penaltı pozisyonu var. Sizce o pozisyonda penaltı kararı verilmeli miydi?
    - Hayır, bence hakemin kararı doğruydu.

- Peki karşılaşmanın hakemi sizce nasıl bir yönetim gösterdi? Skora etkisi oldu mu?
    - Evet, gösterdiği yönetimden memnun değilim. Skora etki etti maalesef.

- Benjamin Castets'in erken golü sonrası, bu maçın pek iyi geçmeyeceğini hissettiniz mi?
    - Açıkçası evet.

- Castets bugün çok iyi bir maç çıkardı ve maçın yıldızı seçildi. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz onun performansını?
    - Evet katılıyorum, bence de çok iyi bir maç çıkardı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar çok teşekkürler. Kusura bakmayın yorumlarınıza cevap yazamadım henüz, maçları eklemeye çalışıyorum. Son bir maçım kaldı

sağolun yorumlarınız için
    Last edited by Walter Sakana : 16.Temmuz.2009 at 22:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 9. HAFTA KARŞILAŞMASI

KOCAELİSPOR - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
    (İsmet Paşa, Kocaeli)
    Son iki maçını kazanarak moral bulan İskenderun DÇ, zorlu Kocaeli deplasmanına çıkıyor. Kupadaki Beylerbeyi maçı ile birlikte gözle görülür bir toparlanma gösteren konuk ekip son 4 maçında yenilmedi ve bu seriyi sürdürmek istiyor. Kocaeli ise ilk 8 maçı sonrası ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadarki maçlarda 4 beraberliği bulunan ev sahibi, 2 galibiyet 2'de mağlubiyet aldı.

Her iki takımın teknik direktörleri de basın toplantısı düzenlediler.

Metin Tekin (Kocaelispor):

- Amir Megahed performansıyla beğeni topluyor. Bu övgüler oyununu nasıl etkileyecektir?
    - Yorum yok, bunu ona sorun

- Taraftarlarınız Amir Megahed'in formundan çok memnun. Size göre de şu an formunun zirvesinde mi?
    - Buna katılmıyorum, görevini yapıyor çok daha iyi olabilir.

- Bir maça her yönden hazırlanmak kuşkusuz ki çok önemli, sizde rakibinizi iyice analiz etmişsinizdir ve nasıl oynayacaklarını tahmin ediyorsunuzdur. Bugün size karşı herhangi bir taktiksel sürpriz hazırlamış olabilirler mi?
    - Bilemiyorum, yorum yok. Biz önlemlerimiz aldık.

- İDÇ ligdeki yerinden memnun değil ve 8.sırada , ancak son 3 maçtır yenilmiyorlar ve biraz toparlandılar gibi. Bugünde savaşacaklar hiç kuşkusuz ama takımınız bugün İsmet Paşa'da onların bu formuna son vermeyi umuyor olmalı?
    - İşler umduğumuz şekilde giderse şansımız yüksek

- Hiç kuşkusuz ki oyuncularınıza güveniniz tam. Peki en güçlü bölgeniz neresi sizce?
    - Forvet hattı.

Gabi Huri (iskenderun DÇ)

- Son Sivas maçından bu yana geçen 10 günlük boşluk oyuncuları nasıl etkiler?
    - Maçtan öncesine değil maça konsantre oluyorum.

- Son Sivas maçında gayet iyi oynadınız. Bu takımı nasıl etkileyecektir?
    - Olumlu etkileyecektir.

- Defansif oynama ihtimaliniz nedir?
    - Aksine dikkatli bir şekilde ofansif oynayacağız.

- Rakibin en tehlikeli ismi olarak Kerim Zengin gösteriliyor. Katılıyor musunuz?
    - Hayır, pek katılmıyorum.

- Peki sizce kim?
    - Amarildo Cela

- Andre Moritz takımınızın beklenenin altında performans segilediğini düşündüğünü açıkladı. Katılıyor musunuz?
    - Kesinlikle

- Peki toparlanmak için gerekenleri oyuncularınıza aşılamak için, oyuncularınızla bir toplantı yapmayı düşünüyor musunuz?
    - Evet, yüksek ihtimalle bunu yapacağım.

- Bu durumda daha tecrübeli oyuncuları kadroya almanız beklenebilir mi?
    - Evet bu mümkün.

- Caner Şen bir süredir ayrılmak istiyor. O'nu takımda tutma şansınızı nasıl görüyorsunuz?
    - Bence gayet yüksek bir ihtimal, kalmasını istiyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İZLEYENLERİ SIKTILAR !

Kocaeli İsmet Paşa'da bitse de gitsek modunda bir maç oynandı.

7. dakikada Sylla'nın sağdan ortasında Andre Mortiz kafayla topu ağlara gönderdi ve konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

Tüm maç boyunca orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, ev sahibi ekip 61. dakikada skora denge getiren golü buldu. Savunmanın arkasına sarkan Amarildo Cela düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçtan önce Gabi Huri'nin en çekindiği isim olan Arnavut golcü, İDÇ teknik direktörünün bu çekincesini boşa çıkarmamış oldu.

Kalan bölümde de net pozisyonlar bulamayan iki ekip puanları paylaşarak sahadan ayrıldı.

Maçın Kalite Notu : 4

Bu maç sonrası oluşan puan durumu şöyle

Last edited by Walter Sakana : 16.Temmuz.2009 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sizlerle ligde 2 alandaki istatistiği paylaşmak istiyorum.

Yenilmezlik serisi ve üstüste gol atılan maç serisi. Karşılaştığımız rakiplerimizin gücü hakkında daha iyi bir fikir verebilir

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi yerdesin, takım uyum sağladıkça özellikle içeride maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Sen de o istatistiklerde zirveye geleceksin bir gün inanıyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri