Maçı kazandık ve kupayla başlamak iyi oldu. Ama bakıyorum hala Beşiktaş'lı yöneticiler hakemdeBobo çıkmış hakem maçın önüne geçti diyo. Mario Berk'ti sanırım o çıkmış hakem berbattı diyo. Evet hakem berbattı çok doğru söylüyolar. Gole giden Gûiza'yı düşüren Fink atmadı, kaç tane ceza sahası dışında Alex'i biçmelerini es geçti, Rüştü koluyla çıkardı ceza sahası dışında kırmızı kart vermedi , 2li mücadeleleri hep Beşiktaş lehine kullandı vs vs vs. Yusuf'un düşmesi eğer penaltıysa. İlk yarıda Gûiza'ya yapılan hareket vardı oda penaltı olur
Bİlica'nın penaltıyla alakası yok. Sivok yaptığı harekete bakın bide Bilica'ya. Korumak ellerini açıpta topun önüne atlamak değil.
Tek tek yazmıycam oyuncuları zaten ne yazsak boş bu saatten sonra kupayı aldık ve sezona moralli başlıyoruz. Ben herkesin aksine Bilica - Önder'i beğendim. Haa bizi taşırmı orası muâmma ama dünkü maçta 2 oyuncuda çok iyi savaştı.
Mustafa Denizli inanılmaz hatalar yaptı. Mademki 4-2-1-3 gibi oynayacaktı Tello sol açık Bobo sağ açık Yusuf forvet arkası başlasa daha etkili olurdu takım. 2. yarıda 4 forvet alması zaten intihar oldu. Ortasaha kanatlar bomboş 4 forvet oyuncusu top bekliyo. Nobre'yi zaten Alex pozisyonunda kullanması komedi.
Daum'da çok iyi değişiklikler yaptı ve yerindeydi. Maçı kazandıran değişiklikleri özlemişim doğrusu. Geçen seneki gibi ezbere değişiklikler olmadı.