Maçtan önce kupayı Beşiktaş almalı diyenler vardı...Evet iki kupayı da alıp double yaopan bir takım vardı sahada...
Fakat kupalar net skorlarla sahibini bulur...Siz daha önce hiç bir ajansta,kanalda,gazetede falanca ülkenin falanca takımı 2 de 2 yaptığı için süper kupa maçında galip sayıldı diye bi sey gördüğünüz mü tabi ki de hayır...
1992de Liverpool FA Cup,Premier Lig,League Cup hepsini birden almıştı.Community Shild'daki maçındaki rakibi kimdi bu bakın derim...
Maça ve kupaya gelirsek 2 yıl aradan sonra gelen kupada çok sevinçliydim...2 golde hele inanılmaz mutlu oldum...
Yeni transferlerden Cristian'ı beğendim...Çok sert müdahaleler yapmasa da akıllı bir oyuncu...Santos şaşırttı beni.Daha iyi oynamasını bekliyordum...Bilica ilk yarı yüreğimizi ağzımıza getirdi ama daha sonra toparlandı...
Vederson'un oyunu beğenilmedi ama ilk yarı da Erhan ve Yusuf'un kanadında yıldız oldu bence...
Güiza iyi koşular yaptı.Alex'e güzel bir orta açtı..Ondan bu sene çok umutluyum...
Ve Kaptan Alex her sezon başı tartışılan kaptan 2 gol atarak yine kendisini gösterdi...
Takımımdan umutluyum umarım daha güzel işler basaracaz![]()