Öcelikle Tebrikler F.Bahçe...
Maça Bobo,Nobre,Yusuf ve Tello gibi ofansif bir kadro ile başladık.Ofanfisten kasıt dönüşü olmayan adamlar.Örneğin Holosko Bobo'nun yerinde olsa dönüşü var,savunmaya yardım ediyor.Ve Tello Yusuf'un yerinde kanatta olsa dönüşü var vs.Ve aşırı derecede açık oynadık.Guiza'ya falan adam markajı olmadı.Yani rakibi kontrol etmeyi düşünen bir takım değilde gol atmayı düşünen bir pozisyondaydık.Kornerlede geride sadece İsmail kalıyordu,oda rakip yarı alana yakın bir bölümdeydi.Bu derece golü arzuluyorduk yani.Zaten ilk yarıda verdiğimiz pozisyonlarda bunun neticesinde kontra pozisyonlardı...
Girdiğimiz pozisyonlar ise ikiye birlerle,paslaşarak geliştirilen pozisyonlardı.İlk yarı orta sahada çok daha iyiydik.Fink,Ernst ve Tello hatta zaman zaman geriye gelen Nobre ile Cristian ve Emre'ye bir üstünlük kurduk.Bu yüzden F.Bahçe organize gelemedi,kontra ve bireysel hatalardan pozisyona girdi.Dediğim gibi bizim pozisyonlar daha organizeydi ve ataklarımız daha derli topluydu...
İkinci yarıda top tutan Yusuf'unda çıkmasıyla daha dengeli,daha başabaş bir mücadele oldu.Ben maçın uzatmalara gideceğini orada da kondisyonumuz sayesinde öne çıkacağımızı düşünmeye başlamışken,bir penaltı ile iş bitti.Çok kritik bir dakikada geldi o penaltı zaten.Hem Fb'nin direnci arttı hem bizim moralimiz bozuldu.Bunun neticesinde doğal olarak Fb açık alan bulmaya başladı ve son dakika golüyle işi bitirdi...
Şimdi gelelim Yunus Bey'e;
Penaltı penaltı,kabulum.Ama senin işin adalet dağıtmak.Her iki tarafada kuralı en adaletli şekilde uygulamak...
Bana kimse şu pozisyonda yüzünü korudu,saçını korudu,başını korudu demesin.El nerde,top nerde,yüz nerde?O el orada olması top direk kaleye gidiyor.Ve Yunus Bey oyna diyor...
Aslında maçın başında Yusuf'a dışarıda yapılan harekete faul ve kırmızı kartı verebilse Bilica'nın o el pozisyonunu bile konuşmaya gerek kalmayacaktı;
Tebrikler Yunus Yunus Bey,bekleyin siz Avrupa arenasında maç bekleyin,bizde hala Peru'lu,Mısır'lı hakemler maç yönetiyorda bizim hakemler neden bu turnuvalarda maç yönetmiyorlar demeye devam edeli?
Aslında tribün konusunu konuşmayacaktım.Sebebi ise herşeyin çok açık olmasıydı.Ama öyle mesajlar gördümki hayretler içerisinde kaldım.75. dakikaya kadar tribünde şov yaptık resmen,sadece izlemekle yetindi Fb taraftarı.Hatta Batı tribününün şeref tribününün altındaki Fb'lı taraftarlar soyunup Beşiktaş'ım benimi söylerken alkışladılar.Golden sonra zaten olay bitti,doğal olarak Fb başladı...