1 ile 30 arası toplam 465 sonuç

Konu: Beşiktaş İle Şampiyonluklara!!![Türkiye Milli Takımı] [6. Sezon]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler

Kadromuza as takımda da rahatlıkla oynayabilecek 5 takviye yaptık. Bunların içinde sadece Selcuk İnan ilk 11 de oynaacak. Fakat Ceyhun ve Gökhan dan da faydalanacagım.

Gidenlere gelince, Semih yedek bekliyordu. Avrupaya gitmesi için kendisini Bordeaux a verdim. Volkan Demirel de formayı Sinana kaptırdıgı için mutsuzdu. Onu da sattım. Yerine Cenki aldım. Murat Ceylan,Jem Karacan ve Sercan Sararer gelişim gösteremedikleri için kulüple bir işi kalmadı ve gittiler. Lafın kısası bu sene de Türklerle oynayacagız..

Genel Kadromuz

Diziliş ve İlk 11

Sizinle bir de 2 sene önce aldıgımız genc oyunculardan gelişenleri paylasmak istiyorum.

Sinan Bolat

Kendisini muhtesem geliştirdi. İlk önce Fenerbahcenin kalesini kaptı. Gecen gün de ilk defa milli takıma secildi. Volkandan sonra Türkiyenin kalesini basarıyla koruyacagına eminim.

Ömer Toprak

Bu cocugun kumasının iyi oldugunu biliyorduk. 2 sezon evvel devre arasında aldım. Sezon sonuna kadar bazı maclarda görev verdim. Daha sonra ilk 11 i bırakmadı zaten Serdarla beraber muhtesem ikili oldular..

Ugur Demirkol

Ugura cok güveniyordum. Beklentilerimi tam olarak karsılayamasa da daha zamanın oldugunu düsünüyorum. 21 yasında ve 24 e kadar gelişecegini düsünürsek Türk milli takımının sol acıgını kapatabiliriz.

Soner Aydogdu,Saban Özdogan ve Emre Balak ın ssleri koymadım. Cünkü onlar gecen sene geldi. 1-2 yıl daha gelişimlerini arttırdıklarında sizinle paylasacagım.

Bir de Sercana deginmek istiyorum. Profili cok gelişmese de su an için ligde yıldız olabilecek seviyeye ulastı. 4 ay sakatlıgı da onun biraz gelişmesini engelledi. Ama Sercan bu sene 20 atar diyorum!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Başarısız Falan Diyorsunda Kendine Hiç de Öyle Değil Sadece Normal Sonuçlar Avrupada Başarıyı 2 Sene İçinde Yakalacağından Eminim Artık Oyuncular Bu Sayede Daha İyi Oynayacaklardır Vazgeçme Bu Uğurda Sakın
    Evet abi ben de bu yola baskoydum. Türklerle devam..
    Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    çok güzel kariyer ümit. mevlüt'ü transfer etmeye çalış ya da eren derdiyok'u. sercan'ın yanında iyi iş yapabilirler...
    Sagol Murat. Tek forvet kullanıyorum. O yüzden Semihi sattım. Sercan ve Gökhan Ünal bana yetecektir. Ayrıca Tuncay da oynayabilir forvette..
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Yoldaş Türklerle Devam Et
    Devam kardesim devam
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ümit Ferhat Kiraz, Yaser ve Ica Bağcıya bakarmısın. Bire profillerini koyabilirmisin?
    Buyur kardesim.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    ümit sercan sararer'in profilini koyarmısın rica etsem
    Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Mesaj Yetkileri