Bence bırakma takımı. Fb olanakları iyi bir kulüp. Başarı elde edip iyi takımlardan teklif gelince gidersin. Sen oyuncuları bırak asılHepsi hain. Bizleri yarı yolda bırakıyorlar
![]()
Bence bırakma takımı. Fb olanakları iyi bir kulüp. Başarı elde edip iyi takımlardan teklif gelince gidersin. Sen oyuncuları bırak asılHepsi hain. Bizleri yarı yolda bırakıyorlar
![]()
Bir ara benim eski kariyerimde gençlerle çalışmıştım şampiyonluk gitmişti. Daha sonra takıma tecrübeli elemanları aldım sorunum halloldu. Tecrübeyide elden bırakmamak lazım![]()
Her zamanki gibi lig bizim.
TSL 31. HAFTA
TSL 32. HAFTA
TSL 33. HAFTA
TSL 34. HAFTA
PUAN DURUMU
SAMPİYON FENERBAHCE!!!
Sampiyonlugun ardından konusan Ümit Boğa takımdaki genclerin beklediği performansı gösteremediğini, bu nedenle ya satılacaklarını ya da kiralanacaklarını acıkladı. Türk oyuncularla yola devam edecegini acıklayan teknik direktör, kaliteli Türk oyuncuarı transfer ederek ŞL de basarılı olmak istediğini söyledi. Ayrıca Avrupa da basarının Türk oyunculardan kurulu bir ekiple gelmesinin kendisini cok mutlu edecegini söyledi. Bakalım ilerleyen günlerde transferde ne gibi gelişmeler olacak!!!
TariboWest
Tebrik ederim sende benim gibi kutlama yap oyuncularlaTransferlerde yabancı yıldızlarda beklerim. Sade Türklerle gitme bence
ligi bundan sonra domine edersin bana gore ama yabancisiz avrupada buyuk basarilar cok zor bana gore, yaparsan helal.
Sabah oldu yawBen 1-2 saat uyuyayım. Sabaha transferleri falan yaparım. Görüsürüz..
TariboWest
Başarısız Falan Diyorsunda Kendine Hiç de Öyle Değil Sadece Normal Sonuçlar Avrupada Başarıyı 2 Sene İçinde Yakalacağından Eminim Artık Oyuncular Bu Sayede Daha İyi Oynayacaklardır Vazgeçme Bu Uğurda Sakın
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
çok güzel kariyer ümit. mevlüt'ü transfer etmeye çalış ya da eren derdiyok'u. sercan'ın yanında iyi iş yapabilirler...
Yoldaş Türklerle Devam Et![]()
Ümit Ferhat Kiraz, Yaser ve Ica Bağcıya bakarmısın. Bire profillerini koyabilirmisin?
ümit sercan sararer'in profilini koyarmısın rica etsem
Transferler
Kadromuza as takımda da rahatlıkla oynayabilecek 5 takviye yaptık. Bunların içinde sadece Selcuk İnan ilk 11 de oynaacak. Fakat Ceyhun ve Gökhan dan da faydalanacagım.
Gidenlere gelince, Semih yedek bekliyordu. Avrupaya gitmesi için kendisini Bordeaux a verdim. Volkan Demirel de formayı Sinana kaptırdıgı için mutsuzdu. Onu da sattım. Yerine Cenki aldım. Murat Ceylan,Jem Karacan ve Sercan Sararer gelişim gösteremedikleri için kulüple bir işi kalmadı ve gittiler. Lafın kısası bu sene de Türklerle oynayacagız..
Genel Kadromuz
Diziliş ve İlk 11
Sizinle bir de 2 sene önce aldıgımız genc oyunculardan gelişenleri paylasmak istiyorum.
Sinan Bolat
Kendisini muhtesem geliştirdi. İlk önce Fenerbahcenin kalesini kaptı. Gecen gün de ilk defa milli takıma secildi. Volkandan sonra Türkiyenin kalesini basarıyla koruyacagına eminim.
Ömer Toprak
Bu cocugun kumasının iyi oldugunu biliyorduk. 2 sezon evvel devre arasında aldım. Sezon sonuna kadar bazı maclarda görev verdim. Daha sonra ilk 11 i bırakmadı zatenSerdarla beraber muhtesem ikili oldular..
Ugur Demirkol
Ugura cok güveniyordum. Beklentilerimi tam olarak karsılayamasa da daha zamanın oldugunu düsünüyorum. 21 yasında ve 24 e kadar gelişecegini düsünürsek Türk milli takımının sol acıgını kapatabiliriz.
Soner Aydogdu,Saban Özdogan ve Emre Balak ın ssleri koymadım. Cünkü onlar gecen sene geldi. 1-2 yıl daha gelişimlerini arttırdıklarında sizinle paylasacagım.
Bir de Sercana deginmek istiyorum. Profili cok gelişmese de su an için ligde yıldız olabilecek seviyeye ulastı. 4 ay sakatlıgı da onun biraz gelişmesini engelledi. Ama Sercan bu sene 20 atar diyorum!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet abi ben de bu yola baskoydum. Türklerle devam..
Sagol Murat. Tek forvet kullanıyorum. O yüzden Semihi sattım. Sercan ve Gökhan Ünal bana yetecektir. Ayrıca Tuncay da oynayabilir forvette..
Devam kardesim devam
Buyur kardesim.
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
teşekkür ederim..
bursaspor'da eren albayrak'a bi bak gelişmiş mi? gelişince çok iyi sol açık oluyor. belki kadroya katmak istersin. gerçi senin sol açık emin ellerdearda, caner, tuncay, ümit
![]()
Bence güzel gidiyorsun transferlerde harika![]()
teşekkürler, Ferhat Kiraz iyi bir alternatif olarak gözüküyor?
gözümden kaçmış
seneye oynatırsın inş hızlıca gelişimini tamamlar..
Birde transferler resmi gözükmüyor ümit
Tesekkürler.
Ferhat Kiraza kadar solda cok alternatif var. Arda,Tuncay,Caner,Eren Albayrak hatta Özgür Cek..
Bilmiyorum. Ereni oynatmayıp satacagım galiba...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tmm sagol. Düzeltildi.
Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Hocam cenk gönen sinandan daha iyi değilmi benim kariyerimde sinana fark atıyordu.
hocam baş antrenöre güveniyorsan işimiz varSinan Cenkten daha iyi İsmail. Profilde Cenk daha iyi gözükmesine ragmen bas antrenörüm de Sinandan yana..Olm o adam herşeyi bir yerinden uyduruyor.Kadromda dünyanın en iyi defansları var gidio micah richardsı koyuyor
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 17.Ağustos.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
yok kendi seçimini yap çünkü antrenör çok dönek yeni transfer yapıyorum diyor kötü sonra oynattıkça yıldızları artıyor sonra diyor arrasında pek fark yok sonra diyor daha iyi.
TSL BASLIYOR!!!!
TSL 1. HAFTA
Ligin acılıs macında Karsıyakayı gole bogduk. Lige böyle bir performans ile basladıgımız için mutluyuz.
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLAR BELLİ OLDU!!!
İşte Fenerbahcenin Yer Alacagı F Grubu
TSL 2. HAFTA
Anlasılan bu sezonun da gecen sene gibi olacagı.. Rize deplasmanında 2 puan bıraktık. Üzgünüz
TariboWest