Quote Originally Posted by Vieri View Post
Lütfen CM ile FM kıyasına girmeyiniz arkadaşlar,

birisi ferrari, diğeri ferrari görünümünde şahin. o yüzden birisi 90 TL diğer 1 € : )

Bunu belki ben FM'nin içinden gelen birisi olarak söylüyorum diye komik bulabilirsiniz fakat CM'yi ön sipariş ile yine destek olmak adına satın almama rağmen demodan beklediğimi bulamadım ve bu yorumu getirdim.

Bu denemeyi siz yaparak lafıma katılırsınız yada katılmazsınız fakat oynayınca farkı anlayacağınıza eminim. 1 € bir oyun için ne kadar ucuz gözüksede Türkçe dil seçeneği olan CM'nin Türkiye pazarında ki etkisini SEGA yakından takip edecektir. Burada kazanan biz Türkler olacağız
Demoda ben de birçok hata gördüm ama fm serilerinin de demoları hatalar ile dolu. Bunun yanında sadece türkçe desteği ile gelmesi bile çok büyük bir gelişme. Sonuç itibari ile fm 2009 oynayamamıştım ve fm 2008'den sonra orjinal fm oyunu almayı bırakmıştım. ( İşletim sisteminin dil yapısını bile değiştirmemizi istemişlerdi, hatırlayın lütfen.)
İki senedir çok sevdiğim bir oyunu oynamayı bırakmıştım ve şimdi arkadaş grubumuzla birlikte ön sipariş verdik ve cm ile devam edeceğiz. Şahin olursa da olsun satışı arttıkça hatalarda düzelir nasıl olsa.