1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: FM 2010 ( 90 TL) - Steam ( 60 TL)

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Lütfen CM ile FM kıyasına girmeyiniz arkadaşlar,

birisi ferrari, diğeri ferrari görünümünde şahin. o yüzden birisi 90 TL diğer 1 € : )

Bunu belki ben FM'nin içinden gelen birisi olarak söylüyorum diye komik bulabilirsiniz fakat CM'yi ön sipariş ile yine destek olmak adına satın almama rağmen demodan beklediğimi bulamadım ve bu yorumu getirdim.

Bu denemeyi siz yaparak lafıma katılırsınız yada katılmazsınız fakat oynayınca farkı anlayacağınıza eminim. 1 € bir oyun için ne kadar ucuz gözüksede Türkçe dil seçeneği olan CM'nin Türkiye pazarında ki etkisini SEGA yakından takip edecektir. Burada kazanan biz Türkler olacağız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Vieri View Post

birisi ferrari, diğeri ferrari görünümünde şahin. o yüzden birisi 90 TL diğer 1 € : )

Bunu belki ben FM'nin içinden gelen birisi olarak söylüyorum diye komik bulabilirsiniz fakat CM'yi ön sipariş ile yine destek olmak adına satın almama rağmen demodan beklediğimi bulamadım ve bu yorumu getirdim.

Bu denemeyi siz yaparak lafıma katılırsınız yada katılmazsınız fakat oynayınca farkı anlayacağınıza eminim. 1 € bir oyun için ne kadar ucuz gözüksede Türkçe dil seçeneği olan CM'nin Türkiye pazarında ki etkisini SEGA yakından takip edecektir. Burada kazanan biz Türkler olacağız
    Demoda ben de birçok hata gördüm ama fm serilerinin de demoları hatalar ile dolu. Bunun yanında sadece türkçe desteği ile gelmesi bile çok büyük bir gelişme. Sonuç itibari ile fm 2009 oynayamamıştım ve fm 2008'den sonra orjinal fm oyunu almayı bırakmıştım. ( İşletim sisteminin dil yapısını bile değiştirmemizi istemişlerdi, hatırlayın lütfen.)
    İki senedir çok sevdiğim bir oyunu oynamayı bırakmıştım ve şimdi arkadaş grubumuzla birlikte ön sipariş verdik ve cm ile devam edeceğiz. Şahin olursa da olsun satışı arttıkça hatalarda düzelir nasıl olsa.

Quote Originally Posted by cashua View Post
    Demoda ben de birçok hata gördüm ama fm serilerinin de demoları hatalar ile dolu. Bunun yanında sadece türkçe desteği ile gelmesi bile çok büyük bir gelişme. Sonuç itibari ile fm 2009 oynayamamıştım ve fm 2008'den sonra orjinal fm oyunu almayı bırakmıştım. ( İşletim sisteminin dil yapısını bile değiştirmemizi istemişlerdi, hatırlayın lütfen.)
    İki senedir çok sevdiğim bir oyunu oynamayı bırakmıştım ve şimdi arkadaş grubumuzla birlikte ön sipariş verdik ve cm ile devam edeceğiz. Şahin olursa da olsun satışı arttıkça hatalarda düzelir nasıl olsa.

arkadaşa katılıyorum. SI'ye güvendik 3 yıldır BİLDİRDİGİMİZ sorunlar HATA olarak kabul edildi ve düzeltilmedi. Eidos'a güveneceğim bu ve sıradaki serilerinde. Unutmayın CM serilerinin başlangıcında da Eidos vardı, adamlara üvey evlat muamelesi göstermeyin.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

yine (mutlaka) hatalarla dolu, türkce olmayan bi oyun icin 90TL istemisler, alicak olanlara allah kolaylik versin nediyim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    arkadaşa katılıyorum. SI'ye güvendik 3 yıldır BİLDİRDİGİMİZ sorunlar HATA olarak kabul edildi ve düzeltilmedi. Eidos'a güveneceğim bu ve sıradaki serilerinde. Unutmayın CM serilerinin başlangıcında da Eidos vardı, adamlara üvey evlat muamelesi göstermeyin.
    Eidos sadece dağıtıcı.. Championship Manager'in yaratıcısı SI olmasaydı olmazdı zaten böyle oyun. Zaten sıfırdan Football Manager markasınıda marka yapan SI, SEGA değil. Eidos'tan ayrılırken anlaşmaya göre kodlar SI'da isim hakkı Eidos'ta kaldı.. Eidos bir kaç sene bu isim popülaritesiyle sattı etti ama artık bu şekilde bir çözüm yoluna gitmekten başka çareleri yoktu. Risk aldılar eskiden 25€ a tatminkar satış yapamıyorlardı şimdi sürümden kazanacaklar daha fazla kişiye hitap edecekler.. CM'ye devam etmek isteyen kişileri saygıyla karşılarım ama büyük konuşmuş gibi olacak vakti zamanında konuşmuş, Total Club Manager'in lansmanı yapıldığında TCM / CM rekaberi için, o zamanlarda şöyle demiştim: "Bu oyuna devam edeceğim diyenlerin hepsi CM'ye geri gelir.." Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok (: şaheserler ortada. Herkes neden zevk alıyorsa onu oynamakta özgür. Kazanan oyuncu olsunda..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Eidos sadece dağıtıcı.. Championship Manager'in yaratıcısı SI olmasaydı olmazdı zaten böyle oyun. Zaten sıfırdan Football Manager markasınıda marka yapan SI, SEGA değil. Eidos'tan ayrılırken anlaşmaya göre kodlar SI'da isim hakkı Eidos'ta kaldı.. Eidos bir kaç sene bu isim popülaritesiyle sattı etti ama artık bu şekilde bir çözüm yoluna gitmekten başka çareleri yoktu. Risk aldılar eskiden 25€ a tatminkar satış yapamıyorlardı şimdi sürümden kazanacaklar daha fazla kişiye hitap edecekler.. CM'ye devam etmek isteyen kişileri saygıyla karşılarım ama büyük konuşmuş gibi olacak vakti zamanında konuşmuş, Total Club Manager'in lansmanı yapıldığında TCM / CM rekaberi için, o zamanlarda şöyle demiştim: "Bu oyuna devam edeceğim diyenlerin hepsi CM'ye geri gelir.." Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok (: şaheserler ortada. Herkes neden zevk alıyorsa onu oynamakta özgür. Kazanan oyuncu olsunda..
    Senin dediklerine kısmen katılıyorum fakat anlatmaya çalıştığım SI hatalarını düzeltmek için ORJİNAL olarak oyununu sattırmak istiyor, hakkı tabiki fakat hata kardeşim bu sen oyununu düzelt orjinal alınmaz ise dil ekleme ama (neredeyse 3 yıldır bi dump'a düşmeler, işletim sisteminin dilini değiştirmeler, ve kalecilerin asist kralı olması vs...) hataları bari bi ucundan düzelt.

Yahu yeni özellik eklemek yerine hataları düzeltse yapımca tadınadan yenmez oyun Fm09. ama ne hikmetse inat ediyorlar hataları göz ardı edip yeni özellik eklemeye. Hem oyun çokta pahalı değil (ayakkabıya 200tl, işlemci için 300$ sayan bir gençlik var) kullanıcı kitlesine göre. Sadece kızdığım nokta; Hatalar kabul edilip hâlâ bir çalışmanın olmamasıdır. Varsın bu yıl da FM'siz sabahlayalım. Bari hâtuna zaman ayırırz be usta

Parayla bir ürünü kıyaslama yapmışınız ya, helal olsun! Diyorum başka da bir şey demiyorum.

Size adminlik de başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    90 TL'yi nelere vermiyoruz. Normal bir rakam, geçen sene steam'den indirmiştim ama bu sene kutulu almayı düşünüyorum.
    En düşük bir fitre'nin 6,5 TL olduğu yerde 90 TL nasıl oluyor da normal bir rakam oluyor? Açıklar mısınız? Ben cevap bulmaya çalıştım ve şöyle bir şey çıktı. Ya fitre yanlış yazılmış 65 TL olması lazım ya da söyleyenin zengin olup ülkesinden haberi yoktur.

İyi akşamlar...
    Last edited by Muhammet Celik : 10.Eylül.2009 at 22:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Parayla bir ürünü kıyaslama yapmışınız ya, helal olsun! Diyorum başka da bir şey demiyorum.

Size adminlik de başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

En düşük bir fitre'nin 6,5 TL olduğu yerde 90 TL nasıl oluyor da normal bir rakam oluyor? Açıklar mısınız? Ben cevap bulmaya çalıştım ve şöyle bir şey çıktı. Ya fitre yanlış yazılmış 65 TL olması lazım ya da söyleyenin zengin olup ülkesinden haberi yoktur.

İyi akşamlar...

Fitre ile oyunu karşılaştırmak? Üstteki mesajda Mustafa abiye laf söylemişsiniz ancak alttaki mesajınızda aynısını yapmışsınız. Üyeliğinizde başarılar dilerim.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

90 TL evet belki çok değil ama bir oyun için yeterince çok. Sonuçta bu oyunu yüz kişi değil, binlerce kişi alıyor. Alacak olanlara da hayırlı olsun.

E bu ne oluyor peki?

Mesaj Yetkileri