1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: FM 2010 ( 90 TL) - Steam ( 60 TL)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Lütfen CM ile FM kıyasına girmeyiniz arkadaşlar,

birisi ferrari, diğeri ferrari görünümünde şahin. o yüzden birisi 90 TL diğer 1 € : )
    Parayla bir ürünü kıyaslama yapmışınız ya, helal olsun! Diyorum başka da bir şey demiyorum.

Size adminlik de başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    90 TL'yi nelere vermiyoruz. Normal bir rakam, geçen sene steam'den indirmiştim ama bu sene kutulu almayı düşünüyorum.
    En düşük bir fitre'nin 6,5 TL olduğu yerde 90 TL nasıl oluyor da normal bir rakam oluyor? Açıklar mısınız? Ben cevap bulmaya çalıştım ve şöyle bir şey çıktı. Ya fitre yanlış yazılmış 65 TL olması lazım ya da söyleyenin zengin olup ülkesinden haberi yoktur.

İyi akşamlar...
    Last edited by Muhammet Celik : 10.Eylül.2009 at 22:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Parayla bir ürünü kıyaslama yapmışınız ya, helal olsun! Diyorum başka da bir şey demiyorum.

Size adminlik de başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

En düşük bir fitre'nin 6,5 TL olduğu yerde 90 TL nasıl oluyor da normal bir rakam oluyor? Açıklar mısınız? Ben cevap bulmaya çalıştım ve şöyle bir şey çıktı. Ya fitre yanlış yazılmış 65 TL olması lazım ya da söyleyenin zengin olup ülkesinden haberi yoktur.

İyi akşamlar...

Fitre ile oyunu karşılaştırmak? Üstteki mesajda Mustafa abiye laf söylemişsiniz ancak alttaki mesajınızda aynısını yapmışsınız. Üyeliğinizde başarılar dilerim.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri