Quote Originally Posted by Haygary View Post
Bank asyada kral tsl de normal oynayabilecek bir oyuncu.
Oynasın Kerata Oynasın Kulübe Para Lazım Hocam

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
7.47 ortalama.Mükemmel bir oyuncu.Harika bir isabet sağlamışsın Fabiano transferinde Mehmet abi.Önceden tanıyormuydun?Oyuncuları dolaşırken mi gözüne çarptı?
Valla Gördüm Desem Daha Önce Yalan Olur Araştırırken Birde Baktım Free Hemen Kaptım Atladım Üstüne Balıklama

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Oyuncuyu adam etmişsin canım abisi süperstar diyede sattın mı tamamdır Bazen belli olmuyor bende Morales'i bank asyada iken bulmuştum adam iyi kulube gitti ve büyük kuluplere karşıda gol attı,biraz bir bakarsın süper ligde ne yapıyor diye abisi.Bu arada sizin ortak kariyere ne oldu Mehmetcim? Oraya yazmıştım ama orası duraksadı galiba.
Teşekkür Ederim Hocam Evet Senin Kadar Olmasada Abicim İyi Bir Baltaya Sap Ettik Gibi Bakalım İlerde Napacak İyi Para Etseydide Biraz Para Görseydik Hocam Ya
Bu Arada Ortak Kariyer Devam Edecek Hocam Turgay Şehir Dışında Olduğu İçin Bayram Boyunca Devam Etmedik Ama Bugün Veya Yarın Artık İlerleyeceğiz Kısmetse

Arkadaşlar Oyunu Oynadım Ama SSleri Koymaya Bir Türlü Fırsat Bulamadım Şimdi Geliyor Ssler