Vay be. Ne diyeyim ben sana, bu nasıl bir performanstır. GS-FB maçlarındaki performans müthiş. Birde bu takım Süperlige çıkınca neler olacak acaba. Bank Asya maçlarında aldığın sonuçları değerlendirmeye almıyorum, Sakarya iyi takım o lige göre. Ama kupa maçları, hele ki Süperlig takımlarından oluşan bir grupta muhteşem.

Sen hep bizi pohpohluyorsun ama kaç kariyer ve turnuvadır yaptıklarınla asıl bizim senden birşeyler kapmamız gerektiğini fazlasıyla gösterdin. Ben daha elindeki kısıtlı kadrolarla senin yaptıklarını yapan başkasını görmedim bunca senedir Fm serilerinde. Zaten ilk hayranlığım Kırıkkale kariyerinde başlamıştı. Son derece sıradan bir anadolu takımını tek bir üst düzey Fm oyuncusu olmadan, Bülent Akın gibi bir oyuncunun liderliğinde şampiyonluğa oynatman, kupadaki ve Avrupa maçlarındaki başarın her babayiğidin harcı değildi. Filistin milli takımı senin bu işi aştığını iyice tescilliyordu. Ardından TSI Challenge ortak turnuva kariyerinde gene kadro olarak senden üstün birçok takımı nasıl geride bıraktığını da gördük.

Diyorum ya, bizi pohpohluyorsun ama biz anca kadromuzu istediğimiz düzeye getirdikten sonra birşeyler yapmaya başlıyoruz (kendi adıma konuşuyorum). Ama sen şimdi Sakarya ile Süperlige çık, hiç transfer yapma gene ilk 6 içinde bitirirsin eminim. Asıl başarı budur. Helal olsun, başka ne diyebilirim