Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Neyin resti?
Türkçe dil eklentisi bir daha hayal olarak görürsünüz.
Hatta hiç satılmazsa Türkiye Ligi'ni çıkarmayı bile düşünebilirler.

İnsanları lütfen yönlendirmeyin.Neredeyse bedava isteniyor.Almak istemeyen lütfen taş koymasın.

hiç bu kadar gülmemiştim neyi nereden çıkartıyorlar..ben daha önce de yazmıştım..müşteriye gitmek varken ayağına çağırıyor sigames ve neredeyse bütün modlar-adminler- sitedeki yetkililer farklı sebeplerle bu imza olayına tepki koyan herkese saldırıyorlar..gerçekten çok garip bir yer burası..bu oyun polonyada, çek cumhuriyetinde, güney afrikada çok satıyormuş da o yüzden dilleri varmış.. merak ediyorum onlarda da sunmadan önce hadi tüm çek cumhuriyeti bize 10 bin imza getirin size çekce oyun yapalım, hadi polonyalılar bize 10 bin adam bulun polonyaca oyununuz olsun mu dediler? bu kadar saçma bir kampanya olabilir mi..buna imza atmak kadar saçma bir şey de olamaz..onlar o dil dosyasını hazırladıysa zaten sunacaklardır..sunmazlarsa da keyifleri bilir..bir bolivya açılımı yaparlar bolivyaca çıkartırlar imza toplayıp ne de olsa(!) bir sürü ülke var dünyada..bakar bakar kampanya var derler..perpetua da öğretmen galiba..hem de ilkokul öğretmeni..her şeyi çözmüş çocuklara fırça atıyor..kulağımızı çekiyor..akıl fikir..