Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Bu sene demodaki hataları incelemeyi bıraktım demoyu kullanmayacağım.Hatalar var bayağı bir bulunan ama düzeltilir.Önemli olan bulunması zaten.

Kurcalamak yerine bu sene fikirlerine güvendiğim yerli ve yabancı arkadaşlarıma fikirlerini sordum.Genel görüş olarak hepsi aynı fikirdeydiler.

Bu sene FM daha fazla oyunlaşmış, gerçekçilikten oyuna doğru kaymış. Belirli bir sistematikten sonra çok rahat galibiyetler alıp eğlencenin tadını çıkarıyormuşsunuz. Ne kadar yeni eklentilerin güzelliği olursa olsun daha çok basitlik ön planda imiş.

Bu açıkçası simülasyon olmaya çalışan bir oyun olarak bana kötü geldi.

Fakat temel kurmak da zaman alır belki önceden bu tür taktiksel temelleri atıp sonrasında oyunu zorlaştıracaklardır bilinmez.

Oyuncu hareketleri olarak ise güzelmiş. Bu bağlamda umarım dedikleri kadar olmazda oyun çıktığında, sürekli 4 5 atıyorum diye 1 günde kenara koyacağım bir oyun haline gelmez.

Bakalım aslı çıkınca belki surprizleride içinde barındırır.

Ilk 6 ayi gecirdikten sonra denemenizi tavsiye ederim. Ilk 6 ayda rakipler size karsi nasil oynanacagini etkili bir sekilde cozuyor. Belki bu sure biraz daha kisalabilir. Her ne kadar gercekte rakip teknik direktorler buyuk takima karsi daha sezonun basindan itibaren kati savunma uygulanmasi gerektigini biliyorlarsa da, FM'de biraz da sifirdan basliyorsunuz. Rakip sizi gormek icin kendi futbolunu oynarken, sizin futbolunuzu da oynamaniza izin veriyor.

Ama tabii sizi daha tatmin edebilecek bir CM de var piyasada. Tavsiye ederim, hatta bugun yanilmiyorsam Ekim guncellemesi de cikti.