Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bu sene demodaki hataları incelemeyi bıraktım demoyu kullanmayacağım.Hatalar var bayağı bir bulunan ama düzeltilir.Önemli olan bulunması zaten.

Kurcalamak yerine bu sene fikirlerine güvendiğim yerli ve yabancı arkadaşlarıma fikirlerini sordum.Genel görüş olarak hepsi aynı fikirdeydiler.

Bu sene FM daha fazla oyunlaşmış, gerçekçilikten oyuna doğru kaymış. Belirli bir sistematikten sonra çok rahat galibiyetler alıp eğlencenin tadını çıkarıyormuşsunuz. Ne kadar yeni eklentilerin güzelliği olursa olsun daha çok basitlik ön planda imiş.

Bu açıkçası simülasyon olmaya çalışan bir oyun olarak bana kötü geldi.

Fakat temel kurmak da zaman alır belki önceden bu tür taktiksel temelleri atıp sonrasında oyunu zorlaştıracaklardır bilinmez.

Oyuncu hareketleri olarak ise güzelmiş. Bu bağlamda umarım dedikleri kadar olmazda oyun çıktığında, sürekli 4 5 atıyorum diye 1 günde kenara koyacağım bir oyun haline gelmez.

Bakalım aslı çıkınca belki surprizleride içinde barındırır.

Ilk 6 ayi gecirdikten sonra denemenizi tavsiye ederim. Ilk 6 ayda rakipler size karsi nasil oynanacagini etkili bir sekilde cozuyor. Belki bu sure biraz daha kisalabilir. Her ne kadar gercekte rakip teknik direktorler buyuk takima karsi daha sezonun basindan itibaren kati savunma uygulanmasi gerektigini biliyorlarsa da, FM'de biraz da sifirdan basliyorsunuz. Rakip sizi gormek icin kendi futbolunu oynarken, sizin futbolunuzu da oynamaniza izin veriyor.

Ama tabii sizi daha tatmin edebilecek bir CM de var piyasada. Tavsiye ederim, hatta bugun yanilmiyorsam Ekim guncellemesi de cikti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

vee maç sonucu 2 topta direkten döndü.. Takımı beğendim ilk maçta iyi bir sonuç aldım gibi geliyor. Güizanın maşşallahı var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ilk 6 ayi gecirdikten sonra denemenizi tavsiye ederim. Ilk 6 ayda rakipler size karsi nasil oynanacagini etkili bir sekilde cozuyor. Belki bu sure biraz daha kisalabilir. Her ne kadar gercekte rakip teknik direktorler buyuk takima karsi daha sezonun basindan itibaren kati savunma uygulanmasi gerektigini biliyorlarsa da, FM'de biraz da sifirdan basliyorsunuz. Rakip sizi gormek icin kendi futbolunu oynarken, sizin futbolunuzu da oynamaniza izin veriyor.

Ama tabii sizi daha tatmin edebilecek bir CM de var piyasada. Tavsiye ederim, hatta bugun yanilmiyorsam Ekim guncellemesi de cikti.
    Yorumumu ters okumuşsunuz herhalde.Oyun olanı tercih etmem yani CM hiç tercihim olmaz.

FM de o halde diyorum .Ama dediğim gibi düzelir. Biraz daha yazdığımı net okursanız Cm örneği vermezdiniz

Bir de şu konu var taktik konusunda sadece tek taktiğebağlı kalmadığım için konuştuğum insanlar da taktik konusunda biraz ellerine su dökülemeyecek insanlar olduğu için çok değişik varyasyonlarla oynarlar.Hiçbirimiz tek taktiğe bağlı kalmayız. İncelemeleride her zaman desteklidir. Yani CM'yi evimde bulundurmam,küçük kardeşim olsaydı ona alırdım.

FM ise bu dedikleri haliyle şu an için beni sıkar çünkü çözümsüz hale getirebilirim, öylede yapmışlar zaten.

Ama yine dediğim gibi dikkatli okursanız şayet; yeni bir sistem kurmuşlar,önce sistemi kurup sonra zorlaştırmak istemiş olabilirler.Şu an için oyunlaşmış. Daha çok simulasyon biçimine geldiği zaman güzelleşir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yorumumu ters okumuşsunuz herhalde.Oyun olanı tercih etmem yani CM hiç tercihim olmaz.

FM de o halde diyorum .Ama dediğim gibi düzelir. Biraz daha yazdığımı net okursanız Cm örneği vermezdiniz

Bir de şu konu var taktik konusunda sadece tek taktiğebağlı kalmadığım için konuştuğum insanlar da taktik konusunda biraz ellerine su dökülemeyecek insanlar olduğu için çok değişik varyasyonlarla oynarlar.Hiçbirimiz tek taktiğe bağlı kalmayız. İncelemeleride her zaman desteklidir. Yani CM'yi evimde bulundurmam,küçük kardeşim olsaydı ona alırdım.

FM ise bu dedikleri haliyle şu an için beni sıkar çünkü çözümsüz hale getirebilirim, öylede yapmışlar zaten.

Ama yine dediğim gibi dikkatli okursanız şayet; yeni bir sistem kurmuşlar,önce sistemi kurup sonra zorlaştırmak istemiş olabilirler.Şu an için oyunlaşmış. Daha çok simulasyon biçimine geldiği zaman güzelleşir.
    Eski taktik sistemini kullanabiliyorsunuz.
    Bir taktik yaratın ve Tactic sekmesine tıklayıp Convert to Classic seçeneğini seçin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default Altyapı

Arkadaşlar oyunda altyapılara ait bir yenilik varmı regenlere karşı vs..

Nesil
    2003

Ilk 6 ayda oyunun nisbeten kolay olmasi yeni bir sey degil. Buyuk ihtimalle yaniliyorum ancak rakiplerin size karsi oyunlarini gozden gecirmesi ve size ozel taktiksel hazirlik yapmasi CM 03/04'den beri var.

Bu genelde demo oynayanlarin oyun kolaylasmis yorumuna neden oluyor. Oyun ciktiktan sonra ise oyun cok zorlasmis yorumlarina yerini birakiyor.

Oyunun yaptigi yeni sey, taktik seceneklerinin nasil kullanilabilecegini gostermek. Bu amacla da kullanicilarin ne yaptigini daha kolay anlamasini saglamak. Tabii tek tek her secenegin neye etki edecegini detayli olarak ogrenmek zaman gerektiren bir istir. Bunlari her taktik degisiminde tekrar tekrar yapmak daha da zaman gerektirir. Yeni dusunce sadece tekrar tekrar yapilacak degisiklikleri kisaltiyor. Yani bir bakima isin hamalligini azaltiyor. Bunu oyunlasma olarak degerlendiriyorsaniz, peki.

Sadece 5-10 tane cok basit taktik seceneklerine sahip olan, taktigin pek de etki edemedigi bir oyun icin yaptigim yorumun aynisini FM'in yapmaniz bana garip geldi. Bunu hangi amacla yaptiginiz umurumda da degil acikcasi. Herkezin tercihi kendisine, degil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ilk 6 ayda oyunun nisbeten kolay olmasi yeni bir sey degil. Buyuk ihtimalle yaniliyorum ancak rakiplerin size karsi oyunlarini gozden gecirmesi ve size ozel taktiksel hazirlik yapmasi CM 03/04'den beri var.

Bu genelde demo oynayanlarin oyun kolaylasmis yorumuna neden oluyor. Oyun ciktiktan sonra ise oyun cok zorlasmis yorumlarina yerini birakiyor.

Oyunun yaptigi yeni sey, taktik seceneklerinin nasil kullanilabilecegini gostermek. Bu amacla da kullanicilarin ne yaptigini daha kolay anlamasini saglamak. Tabii tek tek her secenegin neye etki edecegini detayli olarak ogrenmek zaman gerektiren bir istir. Bunlari her taktik degisiminde tekrar tekrar yapmak daha da zaman gerektirir. Yeni dusunce sadece tekrar tekrar yapilacak degisiklikleri kisaltiyor. Yani bir bakima isin hamalligini azaltiyor. Bunu oyunlasma olarak degerlendiriyorsaniz, peki.

Sadece 5-10 tane cok basit taktik seceneklerine sahip olan, taktigin pek de etki edemedigi bir oyun icin yaptigim yorumun aynisini FM'in yapmaniz bana garip geldi. Bunu hangi amacla yaptiginiz umurumda da degil acikcasi. Herkezin tercihi kendisine, degil mi?
    Yahu ben CM için bir şey mi söyledim bir şeyini mi savundum? CM'yi sevmemde oynamamda diyorum. Pek anlayamadınız galiba.

Ayrıca bu bir yorumdur her yorumda sizi bağlamaz ,isteyen yorumlarımı beğenir isteyen beğenmez.

Merak etmeyin 6 ay önce 6 ay sonra olaylarını çok iyi bilirim. Ben yapılabilecek atılımdan ve şu anki durumundan bahsediyorum sizin yoruma bakın o zaman CM alın Ekim güncellemesi çıkmış. Yorum yapmak için yorumda bulunmayın.

6 aya kadar olabildiği gibi bu halde giderse 6 ay sonrada çözülebilir diyorum çünkü A taktiği ile başlayıp A ile devam etmem.Öyle devam ederseniz zaten oyun çözersiniz.Rakibe görede taktik esnetmelerinde bulunmalısınız.Zaten bunu bu tavırlar içinde bulunan sizden öğrenecek değilim.

O yüzden söylüyorum.Ben yorumu ortaya yapıyorum isteyen alır isteyen almaz ama bir daha böyle abuk sabuk tutumlar içinde bulunacaksanız benim yazımın alıntı yapıldığı tek yazınızı görmek istemiyorum şu anda dahil.

Önce bir okuyup yorumlamayı öğrenin sonra gelir ahkam kesersiniz.

Nesil
    2003

Yahu ben CM için bir şey mi söyledim bir şeyini mi savundum? CM'yi sevmemde oynamamda diyorum. Pek anlayamadınız galiba.

Ayrıca bu bir yorumdur her yorumda sizi bağlamaz ,isteyen yorumlarımı beğenir isteyen beğenmez.

Merak etmeyin 6 ay önce 6 ay sonra olaylarını çok iyi bilirim. Ben yapılabilecek atılımdan ve şu anki durumundan bahsediyorum sizin yoruma bakın o zaman CM alın Ekim güncellemesi çıkmış. Yorum yapmak için yorumda bulunmayın.

6 aya kadar olabildiği gibi bu halde giderse 6 ay sonrada çözülebilir diyorum çünkü A taktiği ile başlayıp A ile devam etmem.Öyle devam ederseniz zaten oyun çözersiniz.Rakibe görede taktik esnetmelerinde bulunmalısınız.Zaten bunu bu tavırlar içinde bulunan sizden öğrenecek değilim.

O yüzden söylüyorum.Ben yorumu ortaya yapıyorum isteyen alır isteyen almaz ama bir daha böyle abuk sabuk tutumlar içinde bulunacaksanız benim yazımın alıntı yapıldığı tek yazınızı görmek istemiyorum şu anda dahil.

Önce bir okuyup yorumlamayı öğrenin sonra gelir ahkam kesersiniz.
    Bilmukabele.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu mesajımda Takımlarımızın bazı önemli isimlerinin SSlerini koyuyorum. Devamıda gelecek. Merak eden arkadaşlar istek yapabilirler. Takımların isimlerinin altındaki oyunculara tıklayarak profillere gidebilirler..

Ediz Bahtiyaroğlu
    Ceyhun Eriş
    Mehmet Çakır
    Hürriyet
    D.Vassell
    Serkan Kırıntılı

Eric Brabec
    A.Karabulut
    Neca
    Özgür Çek
    S.Senecky
    Tita

Pini Balili
    Ali Zitouni
    Necati Ateş
    S. Dijiehoua
    R.Batak
    Sedat Ağçay

Nihat
    M.Ferrari
    F.Holosko
    Rodrigo Tello
    F. Ernst
    Bobo
    R.Tabata

H.Tum
    K.Sylla
    M. N'Sumbu
    K. Hasagic
    İ. Akın

Sercan Yıldırım
    T. Zapatocny
    D. Ivankov
    Volkan Şen
    I. Ergic
    P. Batalla
    S. Young-Rok

B.Bajic
    D.Berberovic
    Çağlar
    D.Roberts
    I.Bangoura
    E.Angelov

M.Diallo
    A.Mendoza
    R.Espinoza
    T.Tazemeta
    Ayman

S.Youla
    Ragıp
    S. Nadarevic
    Ü. Karan
    V. Ivesa
    L. Vucko
    B. Kocabey

E. Belözoğlu
    D. Güiza
    A. Santos
    D. Lugano
    S. Şentürk
    G. Gönül
    V. Demirel
    Alex
    C. Baroni

Arda Turan
    Elano
    M. Baros
    K. Keita
    L. Franco
    Servet Çetin
    G. Zan
    C. Erkin
    Ufuk Ceylan

M.Ceylan
    R. Linz
    Beto
    Ivan
    S. Kurtuluş
    Jorginho

L.Harbuzi
    M. Pektemek
    B. Djite
    I. Radeljic
    Kahe
    Hurşit
    S. Ayrancı

N. Boukhari
    C. Keller
    A. Karadas
    A. De Souza
    D. Ruiz
    A. Güneş

Eren Güngör
    J. Troisi
    F. Cangele
    G. Emreciksin
    A. Durak
    A. Makukula

J. Simpson
    Nizamettin
    O. Kalabane
    J. Dixon
    Orkun
    Isaac

M.Yıldız
    Y. Kamanan
    M. Sözgelmez
    İ. Şahin
    H. Yerlikaya

Alanzinho
    I. Yattara
    G. Ünal
    D. Gabric
    Egemen
    G. Colman
    R.Song

2. LİGLER GELECEK SONRA...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan şu anda bile gayet güzel. Özellikleri düşük gibi gözükebilir ama oyunda Sercan iyi yansıtılmış ki daha gelecekte alacağı değerleri saymıyorum bile..

Sercan'ı demoda 10 milyon'a alabiliyorsnuz.. Bursayı seçerseniz ve satmak isterseniz (ki salaklıktır ) 2o milyona gidiyor ilk seneden
    Sentugo.

Arkadaşlar oyunda 3 şey dikkatimi çekti oyuncu değerleri tl bazında çok yüksek bana mı öyle geldi bilmiyorum birde altyapıdaki oyuncuların isimleri hep birbirine benziyor.Cumali adında bir sürü oyuncu var eski serilerde yoktu bu son olarak kaleci sorununun cevabı verilmiş ama altyapılarda düzgün normal oyuncu yokken kaleciler yaşlarına göre özellikleri fena değil umarım full versiyonda çözülür, bunlar dışında oyun gerçekten çok iyi yapılmış tebrikler Sigames.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

arkadaşlar ben yüklücem de yer yok diyor yer var seçiyorum hiç sallamıyo bile varmı çözümü bilen

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Oyuncunun 'History bölümünde yer alan 'Biography yeniliği hoş olmuş.
    <')))))>-<

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Para birimi YTL oLarak gözüküyor. YTL yürürLükten kaLktı. TL para birimimiz. O da düzeLtiLirse iyi oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bu resimde Nobre'nin türk vatandaşı olması gerekmiyor mu ? En son bildiğim kadarıyla Türk Vatandaşı olmuştu ama

Ya şu Sercan ile Nobre için bu kadar kasmayın arkadaşlar duyanda Türkiyeden Messiye Zlatana rakip var sanıcak. Nobre Son 2 senedir kaç gol atmış allah aşkına hangi özelliğinin ne olmasını bekliyosunuz ki? Hadi Sercan ona göre nispeten iyi ama sonuçta "anadolu forveti" diye geçiyor. Tamam güzel bi yetenek olabilir türkiye şartlarında ama burdaki herkes az çok - en azından ingiltere ligi- fransa almanya ispanya liglerini izliyodur, tugaydan başka isim yapan kim var bizden ya avrupada? Şükür yine bursayı gözlemleyen kimse iyi puan vermiş özelliklerine sercanın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Berkay4eva View Post

Bu resimde Nobre'nin türk vatandaşı olması gerekmiyor mu ? En son bildiğim kadarıyla Türk Vatandaşı olmuştu ama
    Milli takımımızda oynamadığı sürece her ne kadar ikinci vatandaşlıkda almış olsa profilindeki ülke bayrağı, ana vatanınınkidir. Eğer milli takımımızda oynarsa Türk bayrağı olur.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Milli takımımızda oynamadığı sürece her ne kadar ikinci vatandaşlıkda almış olsa profilindeki ülke bayrağı, ana vatanınınkidir. Eğer milli takımımızda oynarsa Türk bayrağı olur.
    Cevap için teşekkürler

Del Piero_10 Misafir

48 ay vadeli transfer?

Taksitle aydan aya ödüyorlarsa sorun yok ama adamına parasını almak için 4 sezon bekliyorsak -ki öyle görünüyor- garip olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Yüksek miktarlar için iyi olmuş 48 ay

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

THEFM ssler için çok sağol.Bende de oyunun kurulu olmasına karşın bildiğim şeyler olmasına karşın çok değerli bir çalışma olmuş.Tebrikler ve teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FM 2010'A BAŞLARKENE - 1
    Bu mesajımda bazı arkadaşlarımızın; "Basın Toplantısı değişmiş mi?" , "Giriş ekranı nasıl?" vs. gibi sorularına bir nebzede olsun yanıt verebilmek için oyunun görünümünü, menajer eklerkene, basın toplantısında, taktik yaratmada vs. vs. nasıl olduğunu, skini kısacası tüm herşeyi SS ile anlatmaya çalışacağım...

Yeni Oyunu Kurduk...

Add New Manager/Yeni Menajer Ekle...

Yeni menajer ekleme sihirbazı değişikliğe uğramış, görünümü değişmiş ve daha hoş bir al almış...

Menajerimizin profilini oluşturduktan sonra;

Tıklayarak takımımızı seçiyoruz.. Takımızda seçtikten sonra Confirm/Onayla seçeneğiyle kariyerimize dalış yapıyoruz

Ana ekran oldukça değiştirilerek göze daha hoş gelmesi sağlanmış. Şahsen beyaz rengi çok sevdim. Gözüde yormuyor. Eski yeşil çim arkaplanlı skinden daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

tuşu ile profilimize gittiğimizde sadece tek değişen tab menülerin olduğunu görüyoruz. Basit bir kod ile temadaki butonların yerleri değiştirilerek oyun daha çekici hale getirilmiş. Tab menüden istersekte personel tuşu ile ayrıntımızı inceleyebiliyoruz..

Tuşu ile haberlere baktığımızda yine değişen bir şey olmadığını görebiliyoruz. Ama temanın kendisi bu değişmeyen özellikleri bile görmemizi engelliyor.

Tuşu yardımıyla oyuncu ve personel arama ekranını görebiliyoruz. Bu tuşlar sekme olarak yukarıda yer almakta. Arama ekranıda aynısı gibi. Yine arama ekranının üstünde sekmeli menüler yardımıyla personel arama-kısa listeye bakma- son incelediğimiz oyuncuları görme gibi seçenekleri kullanabiliyoruz.

Yukarıdaki takım menüsünden önce takımımızın ismine sonrada ilk olarak Squad/Kadro seçeneğine tıklayarak aldığımız takımın ana sayfasına gidiyoruz. Takım ekranıda aynı şekilde oyuna yansıtılmış. Fark göremiyoruz..

Yine takım ekranındaki sekmeli menülerden personelleri-hocaları-antrenmanları felan kontrol edebiliyoruz. Sekmeli menüler kolaylaştırıyor işimizi..

1. KISIM BU KADAR DAHA SONRA DİĞER ÖNEMLİ KISIMLARIDA ANLATICAM..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel ve faydalı bir çalışma yapmışsın abisi, çok teşekkürler.

Bu arada bug bölümü gezerken güzel bir olay gördüm paylaşayım dedim

http://www.imgnets.com/viewer.php?id=21786696.gif

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende dün hazır olan taktiklerden birnin üstünde oynamalar yaptım şu anda barosu'un 2 maçta 6 golü var.baros kaçırmıyor da denebilir golleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Oyunun şabonu çok karışık geliyor.Türkçe dil olmadanda ben çok zorlanıyorum nedense.Şablonda karışık değiştirmişler hep inşl. alışırım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde bu siyah skini nerden bulucaz ?.Oyunda yok başka skin beyazdan başka.
    Last edited by BaFraLı : 16.Ekim.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

birisi pre-match advice meeting kısmını acıklayabilir mi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    FM 2010'A BAŞLARKENE - 1
    Bu mesajımda bazı arkadaşlarımızın; "Basın Toplantısı değişmiş mi?" , "Giriş ekranı nasıl?" vs. gibi sorularına bir nebzede olsun yanıt verebilmek için oyunun görünümünü, menajer eklerkene, basın toplantısında, taktik yaratmada vs. vs. nasıl olduğunu, skini kısacası tüm herşeyi SS ile anlatmaya çalışacağım...

Yeni Oyunu Kurduk...

Add New Manager/Yeni Menajer Ekle...

Yeni menajer ekleme sihirbazı değişikliğe uğramış, görünümü değişmiş ve daha hoş bir al almış...

Menajerimizin profilini oluşturduktan sonra;

Tıklayarak takımımızı seçiyoruz.. Takımızda seçtikten sonra Confirm/Onayla seçeneğiyle kariyerimize dalış yapıyoruz

Ana ekran oldukça değiştirilerek göze daha hoş gelmesi sağlanmış. Şahsen beyaz rengi çok sevdim. Gözüde yormuyor. Eski yeşil çim arkaplanlı skinden daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

tuşu ile profilimize gittiğimizde sadece tek değişen tab menülerin olduğunu görüyoruz. Basit bir kod ile temadaki butonların yerleri değiştirilerek oyun daha çekici hale getirilmiş. Tab menüden istersekte personel tuşu ile ayrıntımızı inceleyebiliyoruz..

Tuşu ile haberlere baktığımızda yine değişen bir şey olmadığını görebiliyoruz. Ama temanın kendisi bu değişmeyen özellikleri bile görmemizi engelliyor.

Tuşu yardımıyla oyuncu ve personel arama ekranını görebiliyoruz. Bu tuşlar sekme olarak yukarıda yer almakta. Arama ekranıda aynısı gibi. Yine arama ekranının üstünde sekmeli menüler yardımıyla personel arama-kısa listeye bakma- son incelediğimiz oyuncuları görme gibi seçenekleri kullanabiliyoruz.

Yukarıdaki takım menüsünden önce takımımızın ismine sonrada ilk olarak Squad/Kadro seçeneğine tıklayarak aldığımız takımın ana sayfasına gidiyoruz. Takım ekranıda aynı şekilde oyuna yansıtılmış. Fark göremiyoruz..

Yine takım ekranındaki sekmeli menülerden personelleri-hocaları-antrenmanları felan kontrol edebiliyoruz. Sekmeli menüler kolaylaştırıyor işimizi..

1. KISIM BU KADAR DAHA SONRA DİĞER ÖNEMLİ KISIMLARIDA ANLATICAM..
    anlatımlarını rehberde yapsanda göz önünde olsa daha iyi olur sanki.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Oyunun şabonu çok karışık geliyor.Türkçe dil olmadanda ben çok zorlanıyorum nedense.Şablonda karışık değiştirmişler hep inşl. alışırım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde bu siyah skini nerden bulucaz ?.Oyunda yok başka skin beyazdan başka.
    Sanırım Full sürümünde Fm 2009 Orjinal skini de olacakmış.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    48 ay vadeli transfer?

Taksitle aydan aya ödüyorlarsa sorun yok ama adamına parasını almak için 4 sezon bekliyorsak -ki öyle görünüyor- garip olmuş.
    neden garip ? öderken iyide sana ödenirken mi kötü.. tabiki 48 ayda gelecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kendi yaptığım taktikle ilk maçım ;

Nesil
    2006

Bu taktik olayına iyi kafa patlatmak lazım. Türkçelerini biliyorum ama; ne işe yaradıklarını anlamaya çalışıyorum. Birde abilerime sorum olacak;

Alex'i en iyi hangi taktiksel ayarlarla oynatabiliriz. AMC mevkisinde.

Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri