Hangi tarz icerik? Insanlarin farkli fikirlerine acik olmak mi? 1 ay once farkli fikirlere acik olmadigim icin elestiren siz degilmiydiniz? O zaman tarz degistireyim. Hayir o degerlerin hepsi dogrudur, Galatasaray'a ait konularin hepsini kapatiyorum ve yorumlari dinlemiyorum. Mantikli olan bu mu?
Ya peki Fenerbahce'de -9 alacak oyuncu oldugunu dusunmuyorsak ne olacak peki?potansiyel değerler konusunda da çifte standart var.. beşiktaş'ta ve galatsaray'da ikişer tane -9 pa'lı oyuncu varken Fenerbahçe'de hiç yok... abdulkadir, gökay, onur, furkan.. bu gençlerin birine -9 verseniz daha adil davranmış olurdunuz. şimdi tutup ben ilgili başlıklarda bu değrleri istesem bir kaç gs'li arkadaşım bitip "sen de her fenerli topçu yüksek pa'larda olsun istiyorsun" diyecek.. daha önce dedi birisi.. veya gs'li ve bjk'li topçularla kıyasladığımda da kıskanmışım izlenimi veriyorum bu da kötü bir duygu olduğu için hoş görülmüyor.. kıskanmıyorum demiyorum, elbette kıskanıyorum kardeşim. ben Fenerbahçeliyim, genç bir oyuncumuzun potansiyelli olduğu düşüncesine kapılmak fm'de bile olsa heyecan vericidir bir taraftar için.
Buyurun butun Fenerbahce A2 takimina -9 potansiyel verin istiyorsaniz. Sizi memnun edecekse. Sizin kiskancliginizi giderecekse. Pek tabii bu sizin hakkiniz. Oyuna para verdiniz ve oyun size editor kullanarak istediginiz degisiklikleri yapma imkani veriyor.
Katildigi yorumu degistiriyor iste. Katilmadiginda ise katilmadim yaziyor. Sizin yorumlariniza katilmiyorsa sizi sevmiyor sonucuna varmaniz cok garip. Bunu pekala futbol goruslerinizin birbirine uyusmamasi olarak da yorumlayabilirdiniz.bizim bölümün araştırmacısı dediğim dedik birisi. anlaşamıyoruz... iyi bir insan olabilir, asla kötü insandır demiyorum. kötü bir araştırmacı.. hiç bir kullanıcı görüşüne meğili yok. bir araştırmacı m.topuz başlığında mr 18 olabilir demiş, "düzelttim teşekkürler" diyerek cevap verdi. aynı şeyi ben yazsam mümkün değil yapmazdı.. 17 yapar, 19 yapar 18 yapmazdı..
Cengiz Fenerbahce arastirmacisi olarak devam edecek. Siz de isterseniz arastirma uzerinde yorum yazmaya devam edebilirsiniz. Katildigi gorusleriniz olursa, pekala degisiklik yapar, gecmiste de yapmistir. Ancak katilmadigi goruslerinizi kabul etmesini saglamak icin sizin onu zorlamaya hakkiniz yok. Dusuncenizi saygili bir sekilde yazar, bir kenara cekilirsiniz. Bugun katilmazsa, belki yarin katilir, belki 10 gun sonra katilir. Belki de hic katilmaz. Bunu da sizin kabul etmeniz gerekli.