Hangi tarz icerik? Insanlarin farkli fikirlerine acik olmak mi? 1 ay once farkli fikirlere acik olmadigim icin elestiren siz degilmiydiniz? O zaman tarz degistireyim. Hayir o degerlerin hepsi dogrudur, Galatasaray'a ait konularin hepsini kapatiyorum ve yorumlari dinlemiyorum. Mantikli olan bu mu?
ne tarz içerik olduğu yukarıda alenen belli.. pazarlık yapar gibi şu düşerse benim yaptıklarım da düşer mantığını mı savunuyorsunuz bana?
evet genel olarak farklı fikirlere açık değilsiniz.. tarzınız değişse de değişmese de ben görüşlerimi söylemeye devam edeceğim. bundan önceki mesajıma verdiğiniz cevabın yumuşaklığında ben de size cevap verdim.. bu hafif öfkeli cevabınıza da aynen o şekilde cevap veririm.
Ya peki Fenerbahce'de -9 alacak oyuncu oldugunu dusunmuyorsak ne olacak peki?
Buyurun butun Fenerbahce A2 takimina -9 potansiyel verin istiyorsaniz. Sizi memnun edecekse. Sizin kiskancliginizi giderecekse. Pek tabii bu sizin hakkiniz. Oyuna para verdiniz ve oyun size editor kullanarak istediginiz degisiklikleri yapma imkani veriyor.
düşünmediğinizi verdiğiniz değerlerle belli etmişsiniz.. a2 takımının hepsine -9 vermek beni mutlu etmez. takımlar arasındaki oluşturduğunuz uçurumun gerçek hayatla alakası yok. necip ne kadar potansiyelliyse abdulkadir'de o kadar potansiyelli.. berkin ne kadar yetenekliyse gökay'da o kadar yetenekli... abdulkadir'e geleceğin gerrard'ı felan deniyordu. gökay'ın üzerine titreniyor. keza furkan hakkında çok güzel yorumlar yapılıyor.. bu yorumları da isteseniz araştırmanızda insiyatifiniz dahilinde değerlendirebilirdiniz..
bir de şu editör'den değiştirin muhabbetiniz var.. ben neden editör'den değiştireyim ki? değiştirecek olsam zaten buraya gelip klavye tüketmem. ben fenerbahçe'nin kadrosunu zaten 2. yılımda kökünden değişirim kariyerimde. sorun o değil, sorun bariz bir şekilde çifte standart uygulanması ve benim buna tepkisiz KALAMAMAM.

Originally Posted by
EL-Hadji
Valla Berkin günü gününe uymayan bir futbolcu açıkcası. U17' lerimizin Avrupa şampiyonasında takımımızın en iyi 2 oyuncusundan biriydi. Bu kupada ise son derece etksizdi. İstikrarsız bir görüntüsü var.
Neden -9 verildiğiyle ilgili olarak da dünyadaki araştırmacılar pa olarak hep yüksek değerler veriyorlar. Benzer oldugumuz ülkelerin bu tutumu karşısında biz de potansiyellerimizi bu seviyeye yükseltmek kararı aldık. Nihayetinde ekip olarak bire sıralama yaptık ve bize göre üstte olan oyunculara yüksek potansiyeller verdik.
bakın araştırmacı arkadaşınız belirtmiş. potansiyelleri yükseltme kararı almışsınız. yaptığınız sıralamaların biraz da bizim lehimize olmasını istemek yanlış mı? 17 yaş altındaki potansiyellerde Fenerbahçe'ye -9 vermeyi uygun görmediğinizi hadi es geçtim, kabul ettim diyelim. ya peki geçen sene üç beş maç oynayan lincoln'ün ca'sının fırlamasına ne demeli? aynı şeyi emre için istediğimizde yaygarayı koparıyorsunuz. çifte standart değil de ne bu izah edin bana?
gökhan gönül'ün daha iyi olmasının savunulmasını bile yadırgıyorsunuz. adamın biri tutmuş walcott'la kıyaslıyor. öteki zaten şu kadar çeviklik almış ne gerek var diyor. sanki aynı değerleri sabri almamış.. sabri demişken; yıllardır izliyoruz kendisini üzerine birşey koymayı geçtim adam her gün daha da geriye gidiyor buna rağmen ca'sı ile pa'sı arasında 13 puanlık bir fark var.. aynı durumu semih'te göremiyoruz ne hikmetse. sabri bundan sonra kendini ne kadar geliştirirse semih ondan fazla geliştirir. hadi çıksın biri bu yorumuma itiraz etsin.. göz var nizam var yahu.
kazım bugün oynadığı futbolu galatasaray'da oynasaydı eminim daha fazla ca ve pa alacaktı.. aydın'ın aldığı değerler bunun en büyük kanıtı. ikisinin de profesyonelizmi düşük, ama pa olarak aydın gökhan'la aynı seviyede.. aydın o pa ile gelişemeyecekse kazım hiç gelişemez.
Katildigi yorumu degistiriyor iste. Katilmadiginda ise katilmadim yaziyor. Sizin yorumlariniza katilmiyorsa sizi sevmiyor sonucuna varmaniz cok garip. Bunu pekala futbol goruslerinizin birbirine uyusmamasi olarak da yorumlayabilirdiniz.
beni sevip sevmemesi umrumda değil fakat bazı şeyleri aleni olarak yapıp geri adım atmaması onun araştırmacı kimliği hakkındaki kaygılarımı doğruluyor. iletişiminin zayıf olmasını futbol görüşlerimizle bağdaşlaştırmak doğru değil. fenerbahçe araştırmacılığını bir makam, mevkii olarak görüp saygı beklemek başka; insanlarla iyi diyaloglar kurup, gönlünü kazandıktan sonra saygının kendiliğinden gelmesi başka.. sizin galatasaray'lılarla kurduğunuz diyaloglar gibi.. o araştırmasını yapsın, eleştri nasıl olur bunun dersini vermesin.
Cengiz Fenerbahce arastirmacisi olarak devam edecek. Siz de isterseniz arastirma uzerinde yorum yazmaya devam edebilirsiniz. Katildigi gorusleriniz olursa, pekala degisiklik yapar, gecmiste de yapmistir. Ancak katilmadigi goruslerinizi kabul etmesini saglamak icin sizin onu zorlamaya hakkiniz yok. Dusuncenizi saygili bir sekilde yazar, bir kenara cekilirsiniz. Bugun katilmazsa, belki yarin katilir, belki 10 gun sonra katilir. Belki de hic katilmaz. Bunu da sizin kabul etmeniz gerekli.
dediğim dedik birinin görüşlerimi kabul etmemesi; benim kendimi ifade edememem anlamına gelmez.. kendi problemli araştırmacı kimliği değişmediği sürece benim de tavırlarım değişmez.. örnk; bu forum bize hediyeymiş, elimizden alınırmış. bu nedir Allah aşkına? tehdit eder gibi, ahkam keser gibi mesaj yazıyor benden saygılı eleştiriler bekliyor.