Quote Originally Posted by Gullo View Post
Diğer liglerde böyle bir sorun yok.Chelsea,Man City zaten her oyunda önüne geleni alıyordu.Bizim alakamız Türkiye Database ile.Burası TR Datasının resmi araştırıcısı olduğu için buraya yazıyoruz eksik gördüğümüz yerleri.Güzel olsaydı yama güzel olmuşda derdik merak etme.Kazım'ı Barcelona'nın kiralamak istemesi sana saçma gelmiyorsa yapabileceğim birşey yok.

Kimseyi suçlama gibi bir niyetim yoktu.Ha istersemde suçlarım.Bu oyuna 90 lira saydım ben.Böyle tavır takınırsanız zaten kimsenin orjinal alacağını zannetmiyorum.Adamın biri gelir database i hiç beğenmeyebilir.Ağzına geleni de sayabilir.Sizin bunları karşılayacak derecede olgun ve soğukkanlı davranmanız gerekir.Kimse sizden %100 hatasız bir database çıkartmanızı beklemiyor zaten.

Türkçe yoldamı konusuna yüzlerce kez cevap veren yetkililer kendi yaptıkları ve oyunun en önemli etkeni olan database ile ilgili eleştirilere neden bu kadar duyarsız olabiliyor onu da anlayabilmiş değilim.Hiç olmazsa neden yanlış yapıldığı söylenebilir.
Hakkınızı arayın ona lafım yok ama bizimde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı göz ardı etmeyin. Kazım bende en fazla Everton'a gitti. Belki benim oyunda öyledir sadece. Her ligde var böyle hatalar. Vagner Love her sene müthiş yapılır oyunda ancak daha bi numarasını gördük mü gerçekte? Görmedik. Ama alın oyunda Real Madrid'de oynatırsınız. Bu sadece basit bir örneği. Daha çoğaltılabilir. Kewell o değerleri haketmiyo mu sizce? Ve ya Kazım. Biz değerleri veriyoruz sadece. Kewell'ın Barcelona'ya gitmesini felan ayarlasak zaten engelleriz böyle şeyleri. Değerlere itirazınız varsa amenna ancak transfer konusunda hata var diyorsanız onda sorun SI'dedir... Saygılar...