1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: 10.2.0 Yamasi Cikti

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    Diğer liglerde böyle bir sorun yok.Chelsea,Man City zaten her oyunda önüne geleni alıyordu.Bizim alakamız Türkiye Database ile.Burası TR Datasının resmi araştırıcısı olduğu için buraya yazıyoruz eksik gördüğümüz yerleri.Güzel olsaydı yama güzel olmuşda derdik merak etme.Kazım'ı Barcelona'nın kiralamak istemesi sana saçma gelmiyorsa yapabileceğim birşey yok.

Kimseyi suçlama gibi bir niyetim yoktu.Ha istersemde suçlarım.Bu oyuna 90 lira saydım ben.Böyle tavır takınırsanız zaten kimsenin orjinal alacağını zannetmiyorum.Adamın biri gelir database i hiç beğenmeyebilir.Ağzına geleni de sayabilir.Sizin bunları karşılayacak derecede olgun ve soğukkanlı davranmanız gerekir.Kimse sizden %100 hatasız bir database çıkartmanızı beklemiyor zaten.

Türkçe yoldamı konusuna yüzlerce kez cevap veren yetkililer kendi yaptıkları ve oyunun en önemli etkeni olan database ile ilgili eleştirilere neden bu kadar duyarsız olabiliyor onu da anlayabilmiş değilim.Hiç olmazsa neden yanlış yapıldığı söylenebilir.
    Ayrıca üslubum sizi kırdıysa özür dilerim.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Ayrıca üslubum sizi kırdıysa özür dilerim.
    Estağfurullah , teşekkürler...

Mesaj Yetkileri