Quote Originally Posted by perpetua View Post
Tello'nun naturel mevkisi ML. CA ise 138. Yani Tottenham'da mevcut haliyle idare edecek duzeyde. En azindan bu mevkide Bale veya O'Hara'dan daha iyi performans gosterecek duzeyde. Bu da Tello'yu Tottenham takimi icin ilginc bir oyuncu yapiyor.
...
öncelikle zaman ayırıp bilgilendirme yaptığınız için saolun. verdiğiniz bilgiler oyunun matematiksel mantığı açısından yeterli dursa da benim aradığım cevabı tam olarak vermeyen bir nokta var o da şu:

açtığım geniş sayılabilecek databasede, bir sürü lig içinde yine tello ca sında başka adam yok mu?
tamam matematiksel olarak tello tottenham için ilginç geliyor olabilir ama -atıyorum- fransa liginde tello ca sında başka adam yok mudur mesela? niye öncekikle tellodur totenham ın seçeneği? koca database de bi tello mu kaldı -ki almanyası rusyası italyası yunanistanı varken- alınacak adam o mevkiye?

yani aslında net olmak gerekiyor. burada bir zaaf var ve bu zaaftan kim sorumlu?
fm türkiye yönetici ve gözlemcileri mi yoksa sigames mi? benim eveleyip gevelemeden sormak istediğim ve merak ettiğim en büyük husus budur.

bu sorularla fazlasıyla muhatab oluyorsunuzdur eminim. ancak oyuncular neyin ne olduğu konusunda şeffaf bilgi edilebilme durumunda değiller ve hatta aslında zorunda da değiller. dolayısıyla siz, "zaaf bizde değil sigames'tedir" deseniz bile sizlere inanmama güvenmeme durumunun hasıl olması kaçınılmaz.

açıkçası mesela ben, burada insanların dile getirdiği - elbette mantıklı olanlardan bahsediyorum- eleştirilerin çoğunun sigames e iletilmediğine dair kuşkular barındırıyorum. bu ve benzeri kuşkuların giderilmesi sağlanmalı diye düşünüyorum ki insanlar da eleştirileri kimlere yapmaları gerektiğini bilsinler.

tekrar teşekkürler
saygılar.