Quote Originally Posted by Aydın View Post
Fenerbahçe'nin ikinciliğinin konuşulduğu yok ki. Aziz Yıldırım'ın söylemesi gereken suçları üzerine alıp, taraftara gaz verip, yine "3 sene üst üste şampiyon olacağız" gibilerinden bir söz söylemesiydi. Bunun çoğunu yaptı. Ama gündemi Rüştü'ye yanlandı. Farkındaysanız bu açıklamadan sonra basında da forumda da konu tamamen Rüştü'ye döndü.

aziz yıldırımın istediği oldu. "bursa'nın şampiyonluğunu konuşun" diyorsun da o zaman niye gündemi değiştirecek konular açıyorsun ve bu konunun sana hiçbir şey kazandırmayacağını bile bile. Şekip m. da hemen talimatlardan bahsediyor. aynı talimatların kendi başkanının bir futbolcuyu arayınca veya bilica'nın sahayı kazınca da geçerli olduğunu bile bile.

söyledikleri ile yaptıkları arasında fark var.
Daha önceki mesajlarda zaten sorduğun sorunun cevabı var , bu açıklamalar Fenerbahçe şampiyon olsa da olmasa da yapılacaktı zaten , oturup da aman şimdi yapmayalım gündem değişir mi deselerdi ? zaten yapılacak bir açıklama var , o kadar açıklamadan , alenen rakiplerin yaptığı çirkin edebiyata laf soktuğu Rüştü konusunu , bu kadar alıp büyüten karşı takımlar ayrıca buraya yazmıştım bir mesajımda silinmiş ... herkes bir başladı rüştü öyle , saygılı , öyle namuslu diye, zamanında murat şahin için de aynı şeyler söyleniyordu , ama kendi çıkarlarınıza ters düştüğü için adamı şerefsizin önde gideni ilan ettiniz ...(genel konuşuyorum) rüştü benim çok sevdiğim bir futbolcudur , ama öyle nefret ettiriyorsunuz ki yok dövdürdü şimdi de bu suçu atıyor falan diye...madem dövdürdü neden rüştü yine Fenerbahçe'de Aziz Y. başkanlığı altında oynadı ? o kadar onurlu şerefli insan neden bunu yapar bütün kamuoyu biliyor da dövdürdüğünü bi Rüştü mü bilmiyor ?