Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 267 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Fenerbahçe'nin ikinciliğinin konuşulduğu yok ki. Aziz Yıldırım'ın söylemesi gereken suçları üzerine alıp, taraftara gaz verip, yine "3 sene üst üste şampiyon olacağız" gibilerinden bir söz söylemesiydi. Bunun çoğunu yaptı. Ama gündemi Rüştü'ye yanlandı. Farkındaysanız bu açıklamadan sonra basında da forumda da konu tamamen Rüştü'ye döndü.

aziz yıldırımın istediği oldu. "bursa'nın şampiyonluğunu konuşun" diyorsun da o zaman niye gündemi değiştirecek konular açıyorsun ve bu konunun sana hiçbir şey kazandırmayacağını bile bile. Şekip m. da hemen talimatlardan bahsediyor. aynı talimatların kendi başkanının bir futbolcuyu arayınca veya bilica'nın sahayı kazınca da geçerli olduğunu bile bile.

söyledikleri ile yaptıkları arasında fark var.
    Daha önceki mesajlarda zaten sorduğun sorunun cevabı var , bu açıklamalar Fenerbahçe şampiyon olsa da olmasa da yapılacaktı zaten , oturup da aman şimdi yapmayalım gündem değişir mi deselerdi ? zaten yapılacak bir açıklama var , o kadar açıklamadan , alenen rakiplerin yaptığı çirkin edebiyata laf soktuğu Rüştü konusunu , bu kadar alıp büyüten karşı takımlar ayrıca buraya yazmıştım bir mesajımda silinmiş ... herkes bir başladı rüştü öyle , saygılı , öyle namuslu diye, zamanında murat şahin için de aynı şeyler söyleniyordu , ama kendi çıkarlarınıza ters düştüğü için adamı şerefsizin önde gideni ilan ettiniz ...(genel konuşuyorum) rüştü benim çok sevdiğim bir futbolcudur , ama öyle nefret ettiriyorsunuz ki yok dövdürdü şimdi de bu suçu atıyor falan diye...madem dövdürdü neden rüştü yine Fenerbahçe'de Aziz Y. başkanlığı altında oynadı ? o kadar onurlu şerefli insan neden bunu yapar bütün kamuoyu biliyor da dövdürdüğünü bi Rüştü mü bilmiyor ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kendi adıma konuşayım, rüştü'nün ne kadar şerefli olup olmadığı beni ilgilendirmiyor. söylediğin şeylerde de hak veriyorum. dövdürme olayına inanmıyorum zaten.

benim bahsettiğim olay şu; bu olay fenerbahçe'ye ne kazandıracak? yani aziz yıldırım açıklamaları falan filan yaptı, iyi güzel, tatmin oldunuz, birlik oldunuz, yönetim istifa denirken tekrar birlik mesajları yayınlanır oldu (genel konuşuyorum). bunlar fb yönetiminin yapması gerekenlerdi zaten. bu açıklamaları yapıp toplantıyı bitirseydi eyvallah derdim.

ama rüştü olayı fenerbahçe'ye ne kazandırır? kamuoyunun bilmesi ne kazandırır? bu saatten sonra bu olayın önemi nedir? rüştü böyle birşey yaptıysa küfür edilecek, kin tutulacak en fazla. şekip m. yaptıkları da bir önceki mesajımda belirttiğim gibi komedidir. bilica'nın hareketini şekip m.'nin dediklerine suçlamalarına örnek olsun diye verdim Serkan. hemen hukuksal alanda hakkını aramaya çalışıyor da kendisi. ilk başta kendi takımının ve başkanının yaptıklarının da hukuksal olarak neler doğurduğunu belirtmesi gerekir o zaman.

rüştü olayı direk hedef göstermedir, camianın sinirini başkasına yüklemektir ve de gündem değiştirmektir. bu yüzden fenerbahçe'nin ikinciliği konuşulmuyor. başarısız olması ya da başarılı olması konuşulmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında Aziz Yıldırımın Rüştü hakkında dedikleri yanlış anlaşıldı orda dediki Murat Şahin'e,Serkan Kırıntılı'ya, fener aldı maç sattı dediler Rüştü'de aradı falan dedi O ZAMAN yediği gollerde bana şaibeli geliyor dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Herkes Fener'e laf koyma derdin.Nese Büyüklüğü anladık.

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Aslında Aziz Yıldırımın Rüştü hakkında dedikleri yanlış anlaşıldı orda dediki Murat Şahin'e,Serkan Kırıntılı'ya, fener aldı maç sattı dediler Rüştü'de aradı falan dedi O ZAMAN yediği gollerde bana şaibeli geliyor dedi.
    Kim demişti peki o kaleciler maç sattı diye? Adnan Polat demişse kulübünü, bakan demişse kendisini, Gökçek demişse yine kulübünü bağlar. Rüştü ya da Beşiktaş yöneticilerinden böyle iddialar gelmiş miydi hiç?

En önemlisi, Fenerbahçe istediği zaman istediği maç öncesi istediği futbolcuyu arama rahatlığını gösterebiliyorsa, o iddiaları da bir nevi gerçekçi (doğru demiyorum) kılmıyor mu?

Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması şaibeli işler yapılmadığının kanıtıysa, şampiyon olunsaydı (mesela Güiza ya da Bilicanın şutları girseydi) şike iddiaları kanıtlanmış olup camia ve siz taraftarlar tarafından kabullenilecek miydi?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kim demişti peki o kaleciler maç sattı diye? Adnan Polat demişse kulübünü, bakan demişse kendisini, Gökçek demişse yine kulübünü bağlar. Rüştü ya da Beşiktaş yöneticilerinden böyle iddialar gelmiş miydi hiç?

En önemlisi, Fenerbahçe istediği zaman istediği maç öncesi istediği futbolcuyu arama rahatlığını gösterebiliyorsa, o iddiaları da bir nevi gerçekçi (doğru demiyorum) kılmıyor mu?

Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması şaibeli işler yapılmadığının kanıtıysa, şampiyon olunsaydı (mesela Güiza ya da Bilicanın şutları girseydi) şike iddiaları kanıtlanmış olup camia ve siz taraftarlar tarafından kabullenilecek miydi?
    Nokta.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kimse birşey kabullenmeyecekti?Bizim şampiyon olma ihtimalini görüp ortaya bu iddaaları atanların tamamen yalan söyledikleri herkes tarafından görüldü.Eğer şampiyon olsaydık belli bir kesim bu yalanlara devam edicek,"doğru demiyorum" diyen kişiler içten inanıcakdı malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin iddia ettiği, Rüştü'nün Rıdvan'ı, Aykut'u araması, sonra böyle konuşmalar yaptığı için özür dilemesi. Bunun üzerine Ali Yıldırım gidiyor ve umarım bu maçta hatalı gol yemezsin yoksa bu ortamda çok konuşulur bu diyor.

Fenerbahçe durduk yere Rüştü'yü arayıp, aman gol yeme demiyor, o nedenle bu açıklamaları yapıyorlar.

(Kimseyi savunduğum yok, sadece Fenerbahçe yönetimi başka takım oyuncusunu etkiliyor eleştirilerine karşı, Fenerbahçe'nin iddia ettiği şekilde olayı yazdım)

Ve bu açıklamalar şampiyon olunsa da yapılacaktı, o zaman da kendi şampiyonluğunu gölgelemek için mi yaptı diyecektiniz yönetime?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyelim ki Rüştü tüm rakipleri tek tek aradı kazanın aslanlarım ben Bursa'da 5 gol yiyeceğim dedi.. Bursaspor da 2-1 kazandı. Şimdi bir de Fenerbahçe'nin maçına bakalım. Senin şampiyon olman senin kazanmana bağlı. Eğer sen altıpastan golü kaçırıyorsan 75 dakikası Trabzon'un ceza sahasında oynanan maçta 1 gol çıkaramıyorsan Rüştü teşvik primi olarak 1 Milyon € verse ne olur? Eğer böyle birşey varsa bunu neden Ankaragücü maçından sonra söylemedin neden şimdi ortaya koyuyorsun ? Ve dediğim gibi o direkten dönen toplardan biri gol olsaydı şimdi bunları açıklayacaklar mıydı orası da meçhul.. Sen önce kendi işini halledeceksin bahane üretmeyeceksin. Şampiyonluk sana bağlıydı sen kaybettin, Rüştü kazandırmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Diyelim ki Rüştü tüm rakipleri tek tek aradı kazanın aslanlarım ben Bursa'da 5 gol yiyeceğim dedi.. Bursaspor da 2-1 kazandı. Şimdi bir de Fenerbahçe'nin maçına bakalım. Senin şampiyon olman senin kazanmana bağlı. Eğer sen altıpastan golü kaçırıyorsan 75 dakikası Trabzon'un ceza sahasında oynanan maçta 1 gol çıkaramıyorsan Rüştü teşvik primi olarak 1 Milyon € verse ne olur? Eğer böyle birşey varsa bunu neden Ankaragücü maçından sonra söylemedin neden şimdi ortaya koyuyorsun ? Ve dediğim gibi o direkten dönen toplardan biri gol olsaydı şimdi bunları açıklayacaklar mıydı orası da meçhul.. Sen önce kendi işini halledeceksin bahane üretmeyeceksin. Şampiyonluk sana bağlıydı sen kaybettin, Rüştü kazandırmadı.
    Yazılanları okumuyoruz, bu konu içinde de açıklamalar verildi, geçen hafta içerisinde yönetim resmi siteden duyurdu, tüm bu yaşananlara ve dönen pisliklere hafta başında cevap verilecektir diye. Takımın havası ve konsatrasyonu bozulmasın diye hiç açıklama yapmayacaklarını söylediler.

Şampiyon olunsaydı da bu açıklamalar yapılacaktı.

Ve konunun uzaması da Rüştü'nün hayır aramadım deyip, sonra, Fenerbahçe evet aradın, hatta bizden özür diledin açıklamasından sonra Rüştü'den tekrar ses gelmemesidir. Benim için önemli değil Rüştü aramış ya da aramamış.

Ama önemli olan nokta, sen böyle konuşmalar yaparken, haftalardır eleştirilen kaleciler gibi hatalı gol yediğinde ben de şaibe vardır o zaman diye düşünürüm şeklinde. Rüştü maç satmıştır denmiyor, uzaması da dediğim gibi Rüştü'nün aramadım demesinden kaynaklanıyor.

Yoksa illa ki birisi hedef alınsa, direk İbrahim Toroman'ı hedef alırlardı, 2 golde de hatası var, maksat Beşiktaş'ı hedef almak ya da birilerini suçlamak olsaydı. Hem İbrahim Toroman, Rüştü'den daha az seviliyordur Fenerbahçe camiasında.

Yani düşündüğünüz gibi amaç, Beşiktaş'a çamur atmak ya da Bursa'nın haklı kazanılmış şampiyonluğuna gölge düşürmek olsaydı, İbrahim Toroman suçlanırdı, Rüştü değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Vay be demekki bizim sadece kalecimiz bile Fenerin şampiyonluğunu önleyebiliyormuş , demekki yönetim karışsa işe Feneri küme düşürtürüz. Helal Rüştü seneyede Galatasarayın önünü kesmeni bekliyoruz koçum. Sen 50 yaşına kadar oyna bize , kimi istersek onu indir yukarıdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu Rüştü engelledi diyen var mı Ahmet? Varsa gösterir misin lütfen?

Basitleştirmeyin bu kadar yahu, ben en başta dedim, 2 tarafa da şu anda inanmıyorum ve mahkemeden bir sonuç çıkana kadar bekleyeceğim dedim. Sadece ortada anlaşılmayan durumlara açıklık getirmek için yazıyorum. Rüştü aramadığını ispatlarsa da benim için değişen bir şey olmayacak Fenerbahçe aradığını sipatlarsa da değişen bir şey olmayacak benim için. Zaten olan oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu Rüştü engelledi diyen var mı Ahmet? Varsa gösterir misin lütfen?

Basitleştirmeyin bu kadar yahu, ben en başta dedim, 2 tarafa da şu anda inanmıyorum ve mahkemeden bir sonuç çıkana kadar bekleyeceğim dedim. Sadece ortada anlaşılmayan durumlara açıklık getirmek için yazıyorum. Rüştü aramadığını ispatlarsa da benim için değişen bir şey olmayacak Fenerbahçe aradığını sipatlarsa da değişen bir şey olmayacak benim için. Zaten olan oldu.
    Ya Serkan Abi boşver biz kötüyüz her zeman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Vay be demekki bizim sadece kalecimiz bile Fenerin şampiyonluğunu önleyebiliyormuş , demekki yönetim karışsa işe Feneri küme düşürtürüz. Helal Rüştü seneyede Galatasarayın önünü kesmeni bekliyoruz koçum. Sen 50 yaşına kadar oyna bize , kimi istersek onu indir yukarıdan.
    Böyle birşey diyen mi var?Hadi onu geçtim en ufak bir ima var mı o yönde?Çok basitleştiriyorsun olayı hakikaten...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Aziz Yıldırım'ın kaleci konusu Serhat Ulueren ve oradaki ekibe göndermeydi bence. 3 hafta Fenerbahçe'nin rakip kalecileri şike mi yaptı diye yaygara kopardılar son hafta başka takım için yaygara koparmadılar. Tamamen çifte standart. Ona tepkisi vardı Aziz Yıldırım'ın. Eğer Telegolde 3 hafta o kaleciler konuşuluyorsa Rüştü'nün yediği gol neden konuşlmuyor ?? Gerek yok çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu karıştırma öyküsü daha çok rayting yapar olay bu.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Aziz Yıldırım'ın kaleci konusu Serhat Ulueren ve oradaki ekibe göndermeydi bence. 3 hafta Fenerbahçe'nin rakip kalecileri şike mi yaptı diye yaygara kopardılar son hafta başka takım için yaygara koparmadılar. Tamamen çifte standart. Ona tepkisi vardı Aziz Yıldırım'ın. Eğer Telegolde 3 hafta o kaleciler konuşuluyorsa Rüştü'nün yediği gol neden konuşlmuyor ?? Gerek yok çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu karıştırma öyküsü daha çok rayting yapar olay bu.
    Telegol'de onları konuşan Ahmet Çakar idi. Bursaspor maçından sonra da Beşiktaş'ın yediği goller ve özellikle Toraman'ın performansı bende soru işaretleri bıraktı dedi. Diğer kaleciler içinde bundan fazlası konuşulmamıştı zaten. Murat Şahin ve Serkan Kırıntılı kendi istekleri ile yayına bağlandılar tek far bu idi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

@Egowich

Sen demistin ki eger ispatlanirsa Rustu futbolu birakacak. Su ana kadar ispat yok, konu da kapanmis gibi gozukuyor, peki senin 'buyuk' baskanin veya yonetimin simdi cikip Rustu'den ozur dileyecek mi? Madem sen boyle bir olaydan haberdarsin ve elinde kanit var, o zaman ayni gun gidip savciliga suc duyurusunda bulunursun, bu kadar basit. Sen eger bunu sampiyonluk kactiktan hemen sonra yapiyorsan ve akabinde hicbir kanit gostermiyorsan o zaman senin amacin baskadir. Ayrica Rustu hakemin kendi leyhinde yaptigi hatayi hakeme soyleyip aleyhine cevirecek kadar durust ve serefli bir insandir, o da ayri konu. Ama ben zaten oyuncunun baskasini aramasini suc olarak gosterip ondan 5 saniye sonra kendi yonetiminin ayni sekilde Rustu'yu aramasini itiraf edecek kadar gozu donmus ve kararmis bir yonetimin aciklamalarini ciddiye alamam.

Ki burada zaten konu Rustu meselesi degil, tamamen A.Yildirim'in ve FB yonetiminin yillarca degismeyen tutumu ve kurdugu nefret imparatorlugu. Her maglubiyet veya kaybedilmis sampiyonluk sonrasi baska bir suclu bulunuyor. Ya hakemlere laf atiliyor (bu sene IBB, Eskisehir maclari), ya merdivenler bosaltilmadi deniyor (komik), ya istifa edilip 2 hafta sonra donuluyor (bu sene Kulupler Birligi) ya da rakibe laf atiliyor. Bu durumda da herkes FB dusmani olunca da sizler kendi kabugunuza cekilip kendi hayal dunyanizda 'tek buyuk FB' gibi gereksiz seylere inanmaya basliyorsunuz, ki bu komplolarla A.Yildirim camia ve taraftar bazinda kendisine cevirilecek oklari tamamen baska yone cekmeyi basardi zaten.

Bir arkadas daha belirtmis, A.Yildirim sucunu itiraf etti diye. Kusura bakmayin ama sen 1 cumle ile 'ben basarisizim' diyorsan, bunun arkasini getirmeyip 45 dakika boyunca baskalarina saldirirsan inandiriciligin da olmaz. Bir defa sen baskalarina muhtac degilsin, kendi sahanda hicbir iddiasi olmayan ve mac boyunca kaleci haric cok kotu oynamis bir Trabzon'u yenemiyorsun. Ki son maci gectim, sezon boyunca takimin iyi oynamamis. Aldigi 21 galibiyetin 12'sini tek farkla, tam 8'ini 1-0'lik skorla almis. Gecen sene GS ve FB'nin olmadigi ligde Sivas ile cekiserek 'haksiz' bir sampiyon aldi denen Besiktas kadar puan ortalamasi anca yakalamis (2.125 vs 2.089), onun kadar golu atamamis (1.76 vs 1.72) ve ustelik onun gibi sampiyon olamamis ve kupayi kacirmis.
    Takimin genel durumunu gectim, transferde inanilmaz hatalar yapilmis. Henuz 2 sene evvel kovulmus Daum getirilmis tekrardan, ne kadar yetersiz oldugu bilinen Guiza gonderilecegine takimda tutulmus (muhtemelen yine kalacak), alinan yabancilar Santos haric (Baroni ve Bilica) cok verimsiz olmus, 9 milyon euro bonservis verilen adam (M.Topuz) sezonu 1 gol ve 1 asist ile tamamlamis, devre arasinda 1 kontenjan bos iken ve Deivid'in hic katkisi yokken yabanci transferi yapilmamis. Ve tum bu sportif hatalar duruyorken bunlardan bahsetmek yerine yonetim saga sola saldiriyor, FB taraftari da bu hatalari sorgulayacagi yere yonetimin 'engelleniyor, tek buyuk Fenerbahce' laflarina kanip tekrardan gundem degisiyor. Yazik bence.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son yazdığın paragrafta yer alan hatalara taraftarın %90'ı katılıyor ve tepkilerini gösteriyor, bu konuda taraftar tamam, herşey oldu bitti demiyor, hala atılacak adımları bekliyor.

İlk yazdığın paragrafla da alakalı, Rüştü o zaman futbolu bıraksın açıklamasını yaptı Fenerbahçe ve Rüştü'den yanıt gelmedi. Rüştü aramadım dedi, Fenerbahçe yönetimi, Aykut'u, Rıdvan'ı, Ali Yıldırım'ı yaptıklarının yanlış olduğunu belirtip, özür dilemek için aradığını söyledi, Rüştü buna da bir cevap vermedi.

Ben Rüştü'ya laf atmıyorum, yanlış söylüyor da demiyorum sadece durumu özetliyorum. Fenerbahçe yönetiminin yaptığını da doğru bulmuyorum, onlar da doğru söylüyor diye bir düşüncem yok. (Bunu defalarca yazıyorum ama yanlış anlaışmak istemem, sadece 2 tarafın koyduğu iddialar sonucu ne duruma gelindi ondan bahsediyorum)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

O tepki gosterildigine katilmiyorum. Pazar gunu tribunleri yakip yonetime demedigini birakmayan taraftar kediye dondu ve Rustu'ye yoneltti oklari.
    Ayrica Rustu aramadim diyor iste, gayet net. Burada suclayan Fenerbahce yonetimi, ispat etmesi gereken de FB yonetimi, ama bir belge veya ispat var mi ortada? Yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    O tepki gosterildigine katilmiyorum. Pazar gunu tribunleri yakip yonetime demedigini birakmayan taraftar kediye dondu ve Rustu'ye yoneltti oklari.
    Ayrica Rustu aramadim diyor iste, gayet net. Burada suclayan Fenerbahce yonetimi, ispat etmesi gereken de FB yonetimi, ama bir belge veya ispat var mi ortada? Yok.
    Aramadım dedi yahu, ben kulaklarımla duydum. NTVSpor'a bağlandı ve aramadım dedi. Mehmet Demirkol, bu sebeple aramamış olabilirsin ama normal aradığında laf arasında geçmiş olabilir mi diye tekrar sordu, hayır aramadım dedi, bu benim özel hayatım, ispatlanırsa futbolu yarın bırakırım dedi.

Ve aynı gün Fenerbahçe yönetimi futbolu bırak dedi, çünkü bizi aradın dedi, sonra Rüştü'den ses çıkmadı.

Aradığını kabul eden Beşiktaş yönetimiydi, Fenerbahçe de zaten açıklamasında, bak Rüştü, senin yönetimin aradın diyor diye belirtmişti.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaya karşılık yine Beşiktaş yönetimi açıklama yaptı, kulüpler birliği ile alakalı, artık başkan düzeyinde katılmayacağız dediler. Rüştü yine bir açıklama yapmadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Besiktas yonetimi nerede kabul etti ki? Boyle birsey yok. Ayrica Rustu mecbur mu her aciklamaya cevap vermeye? FB yonetimin kaniti varsa gider savciliga suc duyurusunda bulunur ve Rustu'ye ceza verilmesini saglar. FB yonetiminden laf disinda birsey cikti mi? Hayir.
    Sen saat basi ayni seyleri tekrarlaryip insanlari sucla, sonra cevap vermeyince bir de hakli ol, ne ala memleket. Tek birseyin cevabini istiyorum, neden FB yonetimi hukuksal yonden hakkini aramak yerine belgesiz kanitsiz aciklamalar yapiyor? Sadece bunun cevabini istiyorum o kadar....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Besiktas yonetimi nerede kabul etti ki? Boyle birsey yok. Ayrica Rustu mecbur mu her aciklamaya cevap vermeye? FB yonetimin kaniti varsa gider savciliga suc duyurusunda bulunur ve Rustu'ye ceza verilmesini saglar. FB yonetiminden laf disinda birsey cikti mi? Hayir.
    Sen saat basi ayni seyleri tekrarlaryip insanlari sucla, sonra cevap vermeyince bir de hakli ol, ne ala memleket. Tek birseyin cevabini istiyorum, neden FB yonetimi hukuksal yonden hakkini aramak yerine belgesiz kanitsiz aciklamalar yapiyor? Sadece bunun cevabini istiyorum o kadar....
    Öncelikle ben Fenerbahçe yönetimini savunmuyorum.

Fenerbahçe ne için başvuracak, onu da anlamadım? Rüştü şike yaptı, Rüştü maç sattı gibi bir iddiası yok.

Beşiktaş yönetimi, Rüştü aramadığım dediği halde, Rüştü'yü yalanlar nitelikte, aradı açıklamasından bahsettim, kabul etti diyerek.

Hukiki haklarımı arıyacağım diyen Rüştü, Rüştü'nün savcılığa başvurması gerekir. Ben de başvurmasını ve bir sonuç çıkmasını bekliyorum. Çıkan sonuca göre de yorumumu yaparım.

Fenerbahçe yönetimi, Rüştü maç sattı demiyor, haftalardır bize karşı oynayan kalecilere maç sattı deniyor, sen de onları arayıp, sakın gol yemeyin, Fenerbahçe'yi yenin diyorsun, Bursa maçında eğer hatalı gol yersen senin için de şaibeli çıkabilir diyor maç oynanmadan Fenerbahçe yönetimi.

Rüştü bu konuşmaları yalanladı.

Eğer Fenerbahçe yönetiminin amacı, çamur atmak, Bursa şaibeyle şampiyon oldu demek ya da gündem değiştirmek olsaydı (buna da çok gülüyorum, gündem zaten Fenerbahçe, basın toplantısı açıklanmadan önceki gündeme bakın yine Fenerbahçe) Fenerbahçe taraftarınca Rüştü'den daha az sevilen ve maçta 2 golde de hatası olan İbrahim Toraman'ı hedef seçerdi.

Rüştü ile alakalı bu tür konuşmalar olduğu için, şampiyon olunsa dahi bunlar açıklanacağı için yapıldı toplantı.

Birisi benim yapmadığım şeyleri söyleyecek, sonra sen bunları yaptın ve hatta yaptığın için bizden özür diledin diyecek ve ben bunlar doğru olmadığı halde sessiz kalacağım ha? Sen sessizkalır mısın?

Not: Rüştü çıkıp deseydi, evet benim özel hayatım, kimse karışamaz, istediğimle konuşurum, benim için olay kapanırdı. Rüştü bunu demediği için uzuyor olay.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

BJK yonetimi aradi demedi, aramis olsa bile ozel hayati dedi, o baska birsey.
    Kaldi ki madem sike-saibe gibi bir olay yok, neden bu olay hakkinda basin toplantisi yapip dillendiriyorsun o zaman? Rustu zaten sessiz kalmadi, herseyi belirtti ve ispatlanmazsa hakkimi arayacagim dedi, ki insallah arayacak da. Ki bu Rustu konusu tekrardan acilmasin da bana gore, zaman hakli goreni gosterecek. Burada konusulmasi gereken sey FB yonetimin ve ozellikle A.Yildirimin tutumudur....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet, ben de sonuç çıkmadan kimse kimseyi suçlamasın düşüncesindeyim en baştan beri.

Tek takıldığım nokta (arayıp aramaması beni hiç ilgilendirme, özel hayatıdır) aradıysa çıkıp, ben aradım diyememesidir, aradığım ispatlanırsa yarın futbolu bırakırım demesidir. Ve Fenerbahçe yönetiminin, aradığı kişilerin ismini vermesinden sonra cevap vermemesidir.

Ha cevap vermeyip, direk savcılığa başvurursa bana iftira atılıyor diye, bilemem. Bekleyip göreceğiz, bunu.

Evet madem ki gündemde Fenerbahçe yöneticilerinin, teknik kadronun hataları konuşulmuyor deniyor, Fenerbahçe değerlendirmesi konusunda konuşalım bunları ve sürekli Rüştü olayına dönmeyelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Federasyon, F.Bahçe’nin Beşiktaş kalecisi Rüştü hakkında ‘şike ve teşvik’ iddiaları konusunda inceleme başlattı...

Rüştü suçlu bulunursa ceza alacak. Aksi takdirde Aziz Yıldırım Disiplin Kurulu’na sevk edilecek...

Geçen hafta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın basın toplantısına Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber’le ilgili iddialar damga vurmuştu. Yıldırım, Rüştü’nün F.Bahçe’nin rakiplerindeki oyuncularla görüşüp yenmeleri için telkinlerde bulunduğunu iddia etmiş ve Bursa maçlarında yediği gollerin de şaibeli olduğu imasında bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim
    Kurulu da F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’nun basın toplantısında gündeme getirdiği iddiaları Etik Kurulu’na sevk etti. Şike ve teşviği incelemeye yetkili olan Etik Kurulu’nun önümüzdeki günlerde Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’ndan bu konuda bilgi ve belgeleri isteyecek. Başta Rüştü olmak üzere ilgili futbolcuları da dinleyecek olan kurul, Rüştü’nün suç işlediğine dair bir kanıt bulursa milli kaleci ciddi bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Hukukçular ise Rüştü ile ilgili Futbol Disiplin talimatının 55. maddesinin işletilebileceği bu nedenle bir yıldan üç yıla kadar cezanın söz konusu olduğunu belirttiler. Rüştü suçlu bulunmazsa, Aziz Yıldırım Disiplin Kurulu’na sevk edilecek ve ‘sportmenliğe aykırı hareket etmekten’ cezaya çarptırılacak.

OZAN İPEK DE YOLDA
    TFF etik kurulu, Rüştü konusundaki incelemesinde bir suç unsuru bulamadığı ve iddiaların yersiz olduğuna karar verdiği takdirde iddiaları ortaya atan başkan Aziz Yıldırım’ı disiplin kuruluna sevkedecek. Yıldırım sportmenliğe aykırı davranıştan dolayı men cezası ile karşı karşıya kalacak. Bu arada Trabzonspor kalecisi Onur’la görüştüğünü açıklayan Bursasporlu Ozan İpek de TV’lere yaptığı açıklamalardan dolayı etik kuruluna sevk edilecek.

İLGİLİ MADDE
    MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME

1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna tesebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.
    2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
    3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.
    4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Federasyon en dogru hamleyi yapmis..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu son haftalarda , sürekli üstümüze şike iddiaları atanlar da inceleniyor mu ?

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri