1 ile 30 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Hybrid View

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Aslında Aziz Yıldırımın Rüştü hakkında dedikleri yanlış anlaşıldı orda dediki Murat Şahin'e,Serkan Kırıntılı'ya, fener aldı maç sattı dediler Rüştü'de aradı falan dedi O ZAMAN yediği gollerde bana şaibeli geliyor dedi.
    Kim demişti peki o kaleciler maç sattı diye? Adnan Polat demişse kulübünü, bakan demişse kendisini, Gökçek demişse yine kulübünü bağlar. Rüştü ya da Beşiktaş yöneticilerinden böyle iddialar gelmiş miydi hiç?

En önemlisi, Fenerbahçe istediği zaman istediği maç öncesi istediği futbolcuyu arama rahatlığını gösterebiliyorsa, o iddiaları da bir nevi gerçekçi (doğru demiyorum) kılmıyor mu?

Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması şaibeli işler yapılmadığının kanıtıysa, şampiyon olunsaydı (mesela Güiza ya da Bilicanın şutları girseydi) şike iddiaları kanıtlanmış olup camia ve siz taraftarlar tarafından kabullenilecek miydi?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kim demişti peki o kaleciler maç sattı diye? Adnan Polat demişse kulübünü, bakan demişse kendisini, Gökçek demişse yine kulübünü bağlar. Rüştü ya da Beşiktaş yöneticilerinden böyle iddialar gelmiş miydi hiç?

En önemlisi, Fenerbahçe istediği zaman istediği maç öncesi istediği futbolcuyu arama rahatlığını gösterebiliyorsa, o iddiaları da bir nevi gerçekçi (doğru demiyorum) kılmıyor mu?

Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması şaibeli işler yapılmadığının kanıtıysa, şampiyon olunsaydı (mesela Güiza ya da Bilicanın şutları girseydi) şike iddiaları kanıtlanmış olup camia ve siz taraftarlar tarafından kabullenilecek miydi?
    Nokta.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kimse birşey kabullenmeyecekti?Bizim şampiyon olma ihtimalini görüp ortaya bu iddaaları atanların tamamen yalan söyledikleri herkes tarafından görüldü.Eğer şampiyon olsaydık belli bir kesim bu yalanlara devam edicek,"doğru demiyorum" diyen kişiler içten inanıcakdı malesef.

Mesaj Yetkileri