Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 22. You may not vote on this poll
-
Ankaragücü kazanır
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
Biz yıllarca sevgiye önem verdik. Tamam sevgi, saygı, vefa çok güzel şeyler ama bunlar işin içine karışınca bu sonuçların olması normaldir.
Yıllarca birçok oyuncuya tahammül etmek zorunda kaldık. Neymiş Galatasaray'ı seviyormuş, neymiş bizim çocuğumuzmuş, neymiş yüreğini sahaya koyuyormuş. Futbol bunlarla oynanmıyor. Yetenekli olacaksın. Bunlarda destekleyici unsurlardır. Hagi çok iyi Galatasaray'lıdır. Katkıları ortadadır. Bugünde Galatasaray'ın zor zamanı dememiş sevgisiyle takımın başına gelmiştir. İsteyerek, başarılı olacağını düşünerek çalışıyor ama yetenek olacak. Teknik direktörlük yeteneği Hagi'de malesef yoktur.
Takımı aldığı günle bugün arasında hiçbir fark bulunmuyor. Takım ligden kopabilir ama gelecek vaadettiğini düşünen var mı? Hagi uzun süreli imza attım diyor, zaman diyor, bu takımı bu hale ben getirmedim diyor. Hepsinde haklı ama hatrı sayılır bir süre geçti. Bazı oyuncuları sildi bazılarını getirdi. Ama hiç kazandığı oyuncu var mı? Trabzonspor'lu Burak gibi. Sildiği oyuncuları denedi mi veya doğru kullandı mı? Silmeyip bağrına bastığı oyuncularda bir ışık görüyormusunuz? Getirdiği oyuncuların eldekilerden farkı nedir? Hala Hagi Hagi diyenlere inanamıyorum.
Her zaman söylüyorum. Takım kötü olur, hoca iyidir. Hoca kötü olur, yönetim iyidir. Bu sayede kötü gidişatın altından kısa süre kalkarsın. Galatasaray A'sından Z'sine kötü olduğu için bu durumdadır. Yöneticiler gitmedikçe başarı beklemek yanlıştır. Bu yönetim kaldıkça kim gelirse gelsin zor. Baş neyse ayaklar odur.
Mesaj Yetkileri