Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

14 63.64%
  • Galatasaray kazanır

5 22.73%
  • Berabere biter

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [25. Hafta]

Hybrid View

Hakan balta futbolu birakmali bu rezalet performansina ragmen hala oynatiliyorsa bunun altinda bi is var. Insua neden hala yedek? Balta'dan milyon kat daha iyi oynar en kötü haliyle. Hagi büyük ihtimalle istifa edecek ya da sezon sonu birakacak böyle bi aciklama bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hakan balta futbolu birakmali bu rezalet performansina ragmen hala oynatiliyorsa bunun altinda bi is var. Insua neden hala yedek? Balta'dan milyon kat daha iyi oynar en kötü haliyle. Hagi büyük ihtimalle istifa edecek ya da sezon sonu birakacak böyle bi aciklama bekliyorum.
    Aynen,bunu da söyleyecektim unuttum.Fark ettiniz mi,kornerde zıplamıyor bile Balta ki Sestak golü atabilsin diye.Bu sene Balta'nın bu şekilde yaptığı hatalar yüzünden yediğimiz kaçıncı gol?3,5,10?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aynen,bunu da söyleyecektim unuttum.Fark ettiniz mi,kornerde zıplamıyor bile Balta ki Sestak golü atabilsin diye.Bu sene Balta'nın bu şekilde yaptığı hatalar yüzünden yediğimiz kaçıncı gol?3,5,10?
    Karpaty lviv maçını hatırlayalım.Gerçi Allah'tan o asisti yaptı yoksa Avrupa'da neler olurdu düşünemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Karpaty lviv maçını hatırlayalım.Gerçi Allah'tan o asisti yaptı yoksa Avrupa'da neler olurdu düşünemiyorum.
    Kesinlikle.İyi ki seneye de yokuz Avrupa'da.Yoksa bu oyuncu müsveddelerini sadece Türkiye değil,bütün dünya izliyor olacaktı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri