Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

14 63.64%
  • Galatasaray kazanır

5 22.73%
  • Berabere biter

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    İyi oldu bence yenseydik Hagi gitmeyecekti hatta üstüne 2-3 yıllık sözleşme daha önerirlerdi...
    Abi,tamam Hagi gitsin de,yönetim ne olacak?Adnan Polat hala pişkin pişkin istifayı düşünmüyorum diyor.2-3 hafta sonra takım 14.sıraya düşecek.İstatistikler o kadar içler açısı ki,Buca'nın,Kasımpaşa'nın istatistikleri bizden iyidir.Ne zaman bırakacak Adnan Polat başkanlığı?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Abi,tamam Hagi gitsin de,yönetim ne olacak?Adnan Polat hala pişkin pişkin istifayı düşünmüyorum diyor.2-3 hafta sonra takım 14.sıraya düşecek.İstatistikler o kadar içler açısı ki,Buca'nın,Kasımpaşa'nın istatistikleri bizden iyidir.Ne zaman bırakacak Adnan Polat başkanlığı?
    Hepsine gelecek sıra Yunus sırayla önce Hagi sonra Polat ve adamları...

@Özgür : Sen bi daha konuşma ve ya Fenerbahçe maçında olumlu konuş

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Umarim Adnan Polat yönetimi mali kongrede ibra edilmez ve tarihe gecerler zaten istedikleri tarihe gecmekti bunu basarirlar

Mesaj Yetkileri