Burak Yılmaz mükemmel bir oyuncu, sadece oyun içi devamlılığını geliştirmesi lazım. Hatta sol ayağı ile topa vururken İlhan Mansız'ı hatırladım.

Topsuz alanda iyi.

Hızlı, driblingleri çok iyi.

Benim için maçın özeti Burak Yılmaz'dır. Golde sadece ona odaklanın arkadaşlar.

Eğer bu ülkede Nobre yılda 2.5 milyon avro alıyorsa Burak 12.5 milyon avro almalıdır. Hatta 112.5 milyon avro diyelim.

Arda: Biraz daha fizik, biraz daha devamlılık lazım sana. Bir yıl daha sabret.

Selçuk Şahin: O nasıl bir berbat pozisyon almadır kardeşim. Ceza yayına gard alıp topu seyretmekten başka işin yok.

Emre: Hani rakibi ters köye yapıp yanından geçiyorsun arada, o anda rakibinin psikolojisini düşün be kardeşim. Adam asla alamayacağı bir topun peşinden koşuyor. Maestrosun vesselam.

Sabri: Sen busun işte Sabri. Senden öyle ekstra işler beklemiyoruz. Çalışkanlığına azıcık zeka katınca neler oluyor bak, görüyorsun. Rakip kanadından o kadar geldi ama en tehliklelilerini diğer kanattan bulabildi.

Hiddink: Sen kimsin birader? Kulübede yatırdığın adam La Liga'da 3. olan takımın direkt oyuncusu durumunda. O takımın gönderdiği Fernandes'i Beşiktaş'ımız baş tacı yaptı. Selçuk Şahin mi yerine oynattığın adam?

Türkiye'de sol bek pozisyonuna kıtlık mı geldi arkadaşım? Gökhan Töre'yi alacağına Hasan Ali'yi al da Türkiye en azından daha iyisini görsün.

Toraman'dan daha mı iyi Kesimal? Türkiye'de Toraman'dan daha iyi müdahale yapan bir Türk stoper söyleyin bana! Yok kardeşim, sen akıllanmayacaksın.

Gol yemeyi bekliyordun değil mi değişiklik yapmak için?

Yok arkadaş, Abdullah Avcı gibi cevherlerin yetiştiği ülkede Hiddink'ten nemalanmaya çalışan beyinlerimiz var bizim. Biz adam olmayız.