Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
Hiddink'in tavırlarıda itici olmaya başladı iyice zaten. Dün Özgür Buzbaş sordu; "Milli Takımın yan toplar konusunda çok büyük eksiği var. Bunu nasıl çözeceksiniz?" diye. Hiddink; "Ben doktor değilim." diye başladı. E arkadaş madem geldin bu takımın başına bir umut olarak. Bi zahmet en azından şu milli takıma çağırdığın adamlara öğret duran top savunmasını. Her kornerden, her frikikten korkuyorum yahu. 65. dakikadan sonra aldığı her topu ileri vurdu bizim oyuncular. Vurdukları her top Belçika'ya geçti. Ama Guus Hiddink oyuncu değiştirmek için penaltı olmasını bekledi. Dua ediyorum iyiki o penaltı kaçtı diye. Ben Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesinin gerektiğine inanıyorum. Vakti zamanında Hakan Şükür'ü kesecek kadar cesur davranmıştı. Daha adaletli kadro seçimleri yapacağına inanıyorum...
Ben de eğer Hiddink giderse Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak Hakan Şükür konusunda hatalıydı. En azından kendisiyle çelişmişti. Hakan Şükür sistemime uymuyor dedikten sonra Ersen Martin'i kadroya almıştı.