22 Haziran 2011 Çarşamba

TOTTENHAM ÖRNEĞİ

Konu bizi de alakadar ettiği için yazıyorum, yoksa Galatasaray ile ilgili değil. Tottenham'ın yeni sezon formaları geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı, ilk defa Ağustos'un 13'ünde EPL'nin ilk haftasında giyilecek. Ancak satışa 14 Eylül'de çıkacakmış. Deplasman formaları ve 3rd formaları da aynı şekilde, birer-birbuçukar ay aralarla taraftara satılmaya başlanacakmış.

Yazmamın sebebine gelirsek. Galatasaray'ın bu Eylül'de formalarını satışa çıkartma meselesi biraz saçma gelmişti. Recep'in istihbarat bu yönde olsa da garip işte... Ancak dünyada varmış örnekleri. Hani tanıtıldıktan bir kaç gün sonra satışa çıkartılanları biliyordum, ancak tanıtım, kullanım ve satışın 1'er ay arayla olması da mümkünmüş. Tottenham örneği iyi oldu gece gece. Kaynak footballove 'ın reyizi Koray.

20 Haziran 2011 Pazartesi

U17 MAÇINDAKİ FORMA.

Yeni gelen transferimiz Tomas Ujfalusi'nin sağlık kontrolü sırasında giydiği tişörtü geçtiğimiz günlerde U17 takımımızın maçında görmüştük. Orada takımımız maçlara bu tişörtü forma yaparak çıkmıştı. Burada dikkat edilmesi gereken detay detay armanın dikişli olması ve kalitesi.

Birkez daha yazalım; Bu fotoğraftaki forma bizim gelecek sezon formalarımızdan biri değil. Yeni sezon formaları çıkana kadar giyeceğimiz geçiş dönemi formamız. Bizim formalarımız dünya kalitesinde ve özel tasarıma sahip olacak. Türkiye'de kulüp bazında bir tek Galatasaray'a özel Nike formaları yapıldı. Trabzonspor-Eskişehir-Belediye gibi takımlar Türkiye Nike'tan katalog formaları giymeye devam edecekler.

Hoşgeldin Nike.

http://galatasarayformalari.blogspot.com