Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
5-6 ay mı ? Juventus un davası 5 yıLdır sürüyor. HaLa ne oLacağı beLLi değiL. Zaten bu kadar süre geçtikten sonra veriLEn kararın ben doğruLuğunu kabuL etmem. Zamanında soruşturmayı yürüten ve karar veren kişiLer ne dediyse, sonuç o dur bence. Daha sonra dava açıLması, biLmem ne feLan ben bunLarı kabuL etmem. O süreçte davaya bakan avukatLar değişiyor, savcı değişiyor, hakim değişiyor, herkes değişiyor. O yüzden şimdi veriLen karar doğrudur bence. Eğer Fenerbahçe şike yapmıştır derLerse ve 3 yıL sonra açıLan davaLar biLmem ne iLe bu düşürüLürse ben yine şike yapmıştır derim. Ama şimdi şike yapmamıştır derLerse ve 3 yıL sonra soruşturma derinLeştiriLip şike yapmıştır derLerse yine şike yapmamışLardır derim.
Valla Hayrocum, açıkcası bende sonucu bekleyeceğim, şike var ve ortada tutuklu yargılanacak olan 1 futbolcu var, 1 futbolcuyla 19 maçta şike yapıldığı gibi saçma sapan bir idda var. Aklım almıyor benimde açıkcası. Futbolcusuz şike olmaz olamazki,1 maça 1 futbolcu etki eder tamam da 19 maça da etki edemez ya yahu. Ama yargılama sürecinin tamamlanması önemli, adalete güvenimiz sonsuz, karar açıklandığında doğruluğunu tartışmayacağım. Yaptıysak şike düşürsünler..