Quote Originally Posted by okumus View Post
Bu geceki transferler var m ?
Var

Quote Originally Posted by iko37 View Post
pla off sistemi gerçekteki gibi takımların puanları yarıya bölünüp çift devreli lig usülü oldu mu?
Editör yetersiz olduğu için gerçektekinin aynısı olmadı. sadece lig sonunda ilk 4 takım 3 maç yaptıktan sonra 1. olan sampiyon oluyor

Quote Originally Posted by cimboom View Post
Takimlarin ekonomisi ile oynanmadi demi? bide oyuncularin gucleriyle? ben buna cok karsiyim.
Ekonomilerle oynanmadı. Sadece zenginleşen PSG ve Malaga ya ufak değişiklikler yapıldı
Oyuncu güçlerine dokunulmadı. Sadece Muhammet Demirci oyuna eklendi

Quote Originally Posted by Atilkarabegovic View Post
Hocam bir önceki çalışmanda maçlar hep cuma günü oynanıyordu, bundada var mı o durum?
Buna tekrar bakacağım.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
Emeğine sağlık teşekkürler . Play-off sistemi gerçekdeki şekilde mi yapıldı ?
Editör desteklemediği için yapılamadı.
Quote Originally Posted by burak52 View Post
paylaşım için teşekkürler ama bazı eksiklikler var

Ordusporda volkan altın, youla , georgiev ,sinan osmanoğlu,ümit bozkurt gönderildi.

ayrıca culio nun satın alma opsiyonu ordusporda 1 milyon 550 bin euro olması gerekiyo oda yaklaşık

1milyon 350 bin sterlin ediyor. bunları düzeltirseniz çok sevinirim başka eksiklik görürsem yine yazarım

sercan da bursada gözüküyo bende data 11.3 + bir kaç gün sonra çıkan ek güncelleme

11.3 ek datasında sercan yok normal 11.3 de var şimdi gözüküyor ama diğer sıkıntılar devam ediyor
Gerekli düzenlemeleri yapacağım. Teşekkürler

Quote Originally Posted by okumus View Post
Emeğine sağlık ben eksikler giderildikten sonra indirmeyi düşünüyorum uzun süreli kariyer yaptıgımdan dolayı
Bu gece güncellenmiş halini yayınlayacağım