Quote Originally Posted by sananes View Post
Markus Merk ilah değil diğerinin kariyerini bilmiyorum.Bir gün gelir siz de Markus Merk'in yorumunu hatalı bulabilirsiniz, bunun için hakem ya da hakem eskisi olmaya gerek yok. Saçma bi kıstastır bu.

Burada Melo'nun attığı ofsayt golüne ofsayt değil, Cenk'in nizami golüne ofsayt diyenler olduğu için şaşırmıyorum gerçi bu tepkilere.

Ayrıca hepimizin öve öve bitiremediği premier ligin, hakemlerini kıstas alırsak galatasaray yine 9 kişi bitirirdi maçı ama atılanlar Servet ile Melo olurdu. Sabri değil. Sabri'nin atılması hatadır, itirazlara daha çok müsamaha gösterilmelidir artık bu ülkede.

Ben hiçbir yorumumda cenk ve meloyu karşılaştırmadım diğer arkadaşları bilemem.Bence 2 kararda da haklı hakem.Benim tek yaygara çıkarma nedenim kırmızı kartlardır.Bana göre Servet sarı karttır.Sabri nin kırmızısı doğrudur(itirazdan dolayı) ama o itirazı doğuran sabepte yapmamış olduğu bir fauldür.Bir takıma yanlış 2 kırmızı verirsen o takımın sahada yapacağı fazla birşey kalmaz.Ki buna rağmen 9 kişi antepten daha iyi baskılı oynadık bunuda belirtmem lazım.Antepin skoru korumaya yönelik geri çekilmesininde bunda etkisi vardır tabi.

Ayrıca tabiki Markus merk ilah değil ama sizce bu lafta saçma değil mi ? Atıyorum konusunda uzman bir mühendiste ilah değildir.Düşüncenize katılmıyorum.